Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 474 384
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Нищо не казва да я боли. Само пустата Т.
Утре сме при УНГ да се моля, пак да ни приемат в болница за венозен АБ.
Затова не давам АБ, просто не действа, а и скапва всичко друго. Влачи се като парцал.
Нищо при нас не е нормално, все едно е извън земна и тя и баща и.
Никакви лекарства не помагат, разболее ли се край, а пък мъжа ми никога не боледува!
А изследванията от днес са и в норма. Само е смъкнала ХМБ малко в сравнение с 13-03.

# 106
Ръчният масаж не се прави, ако има Т. Основно заради лимфните възли.

# 107
Приятно съм изненадана от Eardoc! От 3 масажа дясното ухо се смъкна от 5 на 2, а лявото, което по принцип си е по-зле - от 5 на 4. Дано да не е късмета на начинаещия. Беше й интересно и новата мода е пускане на клипчета в youtube за "лошата течност" в ухото, докато правим масажа.

geryger, успех днес при УНГ и бързо оздравяване!

# 108
  • Пловдив
може ли да попитам как са ви предписвали Гаразона за нослето,на който са го изписвали?в смисъл колко дни и по колко пъти на ден?
и по предписанията на лекарката се пада по едно и също време Гаразон с Кларитин,Този Кларитин изобщо действа ли нещо на 3-та сливица,има ли странични влияния?

# 109
  • София
ух, да ти кажа никак не помня, мисля 2 пъти дневно поне 7 дни, обикновенно 10.
обекновенно и него и други подобни 15 мин след виброцил или олинт(които да отпушат хубаво, за да  е чист носа за  другите капки)

# 110
  • София
Приятно съм изненадана от Eardoc! От 3 масажа дясното ухо се смъкна от 5 на 2, а лявото, което по принцип си е по-зле - от 5 на 4.

Радвам се и стискам палци да се оправи съвсем.    Hug

може ли да попитам как са ви предписвали Гаразона за нослето,на който са го изписвали?в смисъл колко дни и по колко пъти на ден?
и по предписанията на лекарката се пада по едно и също време Гаразон с Кларитин,Този Кларитин изобщо действа ли нещо на 3-та сливица,има ли странични влияния?
Гаразон слагах 3 пъти по 3 капки след промивки с физ. р-р. 10 дена, едно шишенце не ни стигна. Кларитин- вечер преди лягане по 1суп.лъж.

# 111
  • Once there was a Hushpuppy...
Приятно съм изненадана от Eardoc! От 3 масажа дясното ухо се смъкна от 5 на 2, а лявото, което по принцип си е по-зле - от 5 на 4.

Радвам се и стискам палци да се оправи съвсем.    Hug

Гаразон слагах 3 пъти по 3 капки след промивки с физ. р-р. 10 дена, едно шишенце не ни стигна. Кларитин- вечер преди лягане по 1суп.лъж.
[/b]

По тази схема слагахме и ние Гаразон 3пъти на ден 10 дена. Но, аз вечер давам Ериус.
Ние вчера бяхме пак при лекаря и каза, че имаме подобрение, но все пак още 4дена д слагам Гаразон и почваме Лимфомиозот. 3тат му сливица започна да се свива, още преди 10-15дни след първото лечение с Бактробан в носа Peace Дано, да се свие напълно,се моля Peace

А, на болничките пожелавам скорошно оздравяване и да пишете добрите новини съвсем скоро Hug

# 112
  • София
Каква супена лъжица, съвсем съм изтрещяла. Чаена лъж. е противоалергичното. Извинявам се.
RadoLin4eto_Mac! , ще се свие напълно Hug  Кураж!

# 113

RadoLin4eto_Mac! кой ти каза,че Eриус се пие вечер?Питам, защото от Александровка ми казаха сутрин newsm78.Да не бъркам нещо?

Днес, все пак отидох до Токуда да направя тимпанометрия.Не мога да го издържа тоя срок от 45 дни.
Платих само тимпанометрията и не съм много сигурна в интерпретирането на резултатите, но според  мен се подобрява.Преди 2 седмици бяха абсолютни прави линии сега има раздвижване Confused
Надявам се като няма движение в темата всички болнички да са добре вече Hug

# 114
kattteto - ами каза ни за Ериус - вечер, УНГ лекаря при които ходим. Д-р Райнов от ИСУЛ е, но ако не се лъжа прочетох в листовката че е възможно да има леко успиващо въздействие newsm78не помня точно/пак ще прочета, да не те заблудя/. По принцип този вид противоалергични лекарства мисля, че имат такъв ефект. Но, нека кажат и другите момичета, за да си го изясним наистина Peace
А, вие при кой ходите в Александровска? И щом казва сутрин, значи е наясно - така си мисля, знам ли?

# 115
И на нас Ериуса ни е предписан по 2,5мл вечер.

Иначе да се похваля - нашта мома надува отовента. Дадохме го на сестрата в яслата да я накара най-после поне да се опита и о, чудо! Вече сама дори може и от страх да не й се появи "лошата течност" в ухото много прилежно си изпълнява всички манипулации. Но дотук с добрите неща - от днес сме със зелен сопол и у дома. Така че пак не надуваме балона  Sad

# 116
Лежахме в детското отделение в Александровска.Чесно казано не помня кой доктор ми каза точно да го давам сутрин.
Като гледам май съм сгрешила - ще почна и аз вечер да го давам Confused

Дали има значение преди ядене или след ядене?

Сега се разрових и видях, че този балон на Полицер не е толкова скъп и не изглежда работата с него да е сложна http://buladdent.com/product.php?id_product=1162
Някой ползвал ли го е?В къщи или при УНГ?

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 16:30 от kattteto

# 117
kattteto - мисля, че нямаше значение преди/след хранене Peace Аз лично го давам след хранене, преди лягане.....като последна процедура ми е Rolling Eyes Иначе, го забравях няколко дена...то, хиляда други работи....и така си го "сложих" в главата , че се дава преди сън и после малко водичка, определено ми е по-лесно за помнене Peace

Kapchuk - охх, съжалявам да чуя за сополи......направа тръпки ме попиват вече Sad

# 118
Противоалергичните най-добре на гладно знам аз.

# 119
Аз и ериус и зиртек, когато съм давала е една доза вечер, непосредствено преди лягане. Че моят кризите все през нощта ги прави. Предполагам се изписва вечер, заради евентуалния сънлив ефект. Макар, че новите препарати ги рекламират, че нямат такъв.

Общи условия

Активация на акаунт