Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 474 434
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
kalpazankabarabanka мерси Simple Smile

tonkabonka - дано ти донесат хубави новини.

# 151
  • София
Уговорих и още един преглед за петък в ИСУЛ. И без това в момента няма защо да бързаме с операцията, след като детето ми се чувства отлично.

# 152

А имаше ли ефект?
[/quote]
Мисля , че да.Поне сега е добре детето, но през цялото време най-важното е да е проходим носа Simple Smile

# 153
  • София
Новините не са добри. Лекарката казала, че детето има гной (мъжът ми не може да каже къде точно е гнойта, защото е блейка и каквото чул - чул  ooooh!). Също така, че капките са временно решение на проблема и че след спирането им отново ще се увеличи сливицата.
Така като гледам каква е картинката, вече сме на път за вадене - не мога постоянно да се разкъсвам от съмнения и притеснения.  ooooh!

# 154
  • София
tonkabonka
не се притеснявай! Щом детето се чуства добре няма повод за притеснение.
Насрочете си операцията спокойно, всичко ще бъде на ред.  Hug

# 155
  • София
geryger  Hug
Силно се надявам всичко да мине по вода, но няма как да си забраня и да се заставя да не се страхувам, да не се притеснявам и да не мисля постоянно за това.  Sad Ужасявам се от пълната упойка, от тръбата в гърлото, от абоката... Как ще издържа, не знам. А за детето не ми се мисли какво ще му е на душичката.

# 156
  • София
Изобщо не се притеснявай толкова.  Hug
Знам какво е, и аз се притеснявах много. Даже ревах от притеснение, но на децата много бързо им минава. Дори смятам, че това ги прави по силни.

Един час след упойката искаше да ми изяде пицата.
Незнам Вие в коя болница сте, ние бяхме в МВР София - 15.02.2012г.

Ще видиш, после, че не си е струвало притеснението.  Hug

# 157
  • Бургас
Момичета, искам да ви попитам, нормално ли е от увеличена трета сливица сутрин дъха на детето ми да е убийствено отвратителен?

# 158
  • София
tweetys, абсолютно възможно е лошият дъх да е от третата сливица!  Peace

Ние днес започнахме с изследванията. Операцията е насрочена за следващата седмица на 4 април. Днес взеха кръв от вената на малката, а с мъжа ми сега ще ходят за рентгенова снимка на сърце и бял дроб. Задействахме процеса и няма връщане назад.

# 159
А защо се прави снимката на сърце и бял дроб?

# 160
  • София
А защо се прави снимката на сърце и бял дроб?

I see you, и аз бях много учудена по повод снимката на белият дроб .... разумно обяснение не получих, а ЕКГ-то е задължително - заради упойката  Peace

Тони Heart Eyes, не е снимка на сърцето - електрокардиограма е Peace
Стискам здраво палци на 04 април  Hug

tweetys, много рядко дъха на дъщеря ми не е бил лош (особено сутрин при ставане)  Confused, докато имаше възпалена трета сливица  Peace

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 12:08 от ninnann

# 161
  • София
и ние щяхме да правим... пак заради пълната упойка се правят...и ест тестове за упойката задължително.
Но ние не правихме предварително, щяха снимката в болницата да правят и така и не се стигна до там.

# 162
  • София
Тони Heart Eyes, не е снимка на сърцето - електрокардиограма е Peace
Нинка, ние с теб се чухме по телефона, но и тук да уточня заради другите, че рентгеновата снимка все пак е и на двата органа - бял дроб и сърце. Отделно се прави ЕКГ.  Peace

# 163
  • София
Момичета  при Френгов колко е преглед + тимпанометрия, нали той не работи с направления, не се бъркам?
При Френгов първоначален преглед е 40 лв, след това 45 дни имаш контролни по 20 лв, а тимпанометрията е 15 лв.
Точно. На мен ми каза - два контролни по 20лв. С направление при него -не става.

tonkabonka, стискам палци и на двете ви!  Hug

# 164
  • София
hrupka - мерси и на теб, ще го заведем може би другата седмица....

За снимката на гръден кош, точно заради пълната анестезия се правят, да се види да няма вродени дефекти, за които не се знае, има и заболявания които протичат безсимптомно(поне на някакъв етап), но могат да изиграят и фатална роля , при незнание, при пълна анестезия, за това се прави, да видят състоянието на детето преди операцията. Поне така ни обясни анестезеоложката лятото....
Съвсем отделен остава въпроса, че това е изискване и на касата и е част от пътеката, и реално може да откажат после да им платят операцията, ако липсва някое изследване Wink
Аз лично не бих спестила снимката.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 16:35 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт