Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 21 913
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Пуц , страхотен е ,а и синчето е чист брит,който гордо поплюх за жалост на Плами  Mr. Green

# 316
  • срещу двата комина :)))
хич не се излагах даже, изпих една бира и малко светнах  Mr. Green а пък и то толкова облачно тука, че няма и да видят , ако се излагам Joy

# 317
Пуц , страхотен е ,а и синчето е чист брит,който гордо поплюх за жалост на Плами  Mr. Green
Ахааа! А аз се чудя отде у американ такава нежна физика и хлътнали бузи.  Joy

Слънчовице, аз не съм казала, че спамите, обясних защо аз не спамя. Мали как съм ви дресирала!  hahaha hahaha hahaha

# 318
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мали как съм ви дресирала!  hahaha hahaha hahaha
Звероукротител си ти hahaha

# 319
Мали как съм ви дресирала!  hahaha hahaha hahaha

Наближаваме юбилейната петдесета тема, как няма да ни дресираш за толкова време...  Whistling

# 320
Я да зарадваме Гея и пернатото с притежателя на прословутия дик Laughing

Хич не го пускаме тук, а е срамно, все пак това е троянският Елен Mr. Green

# 321
  • в сърцето на един мъж...
Ууу, Джо, мерси, мерси Heart Eyes Уууубав мъж Flutter

# 322
Виждайки колко му се радваш, как да не ти го пусна още веднъж Hug... Само за теб този път, Пилето да не протяга хищни нокти Mr. Green

# 323
  • КиТ
Реката наистина е страхотна  Mr. Green Не е като Лост да те лашка на сам,на там Crazy Кафе не ме дразни,дай проценче  Flutter Flutter Flutter

Мило ми заблудено Джо, Злата лази навсякъде, по всичките земни кълбета.  afwitch  Twisted Evil
Мила ми заблудена Злата, Джо такивата лазещи ги пърли с горелка навсякъде, по всичките земни кълбета

Хeхехе вече емотикон с горелка ли има,специално създаден за нас  Crazy Joy Joy Joy

# 324
  • в сърцето на един мъж...
Ох, мерси newsm51 Хубав е, много хубав Flutter

# 325
Леле, Слънчо, какво направи тоя шашавият психиатър с Фреди #Crazy #Crazy #Crazy?
 Cry Cry Cry

# 326
Мооорнинг! Сънувах, че чакам шест бебета.  smile3544 Не наведнъж, а в рамките на две години, но въпреки това изживяването беше разтърсващо.

# 327
Аз пък сънувах, че си лягам с един познат, който оказа се, има изключително странен Кънчо  Crazy  ooooh!

Леле, Слънчо, какво направи тоя шашавият психиатър с Фреди #Crazy #Crazy #Crazy?
 Cry Cry Cry

Weary
Много ме шокира този момент, изобщо не го очаквах  Confused

# 328
Обясни по-подробно какво значи "изключително странен" Кънчо? С кукички?

За кво говорите с Джо?

# 329
Все още говорим за "Скинс"  Sunglasses

Странното се изразяваше в наличие на
Скрит текст:
още един мъничък Кънчо върху главата на иначе красивия и добре оформен "основен" Кънчо  Crazy Понякога се потрисам от себе си, честно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт