Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 21 489
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бум, ама ти вече много еднолично почна да решаваш Crossing Arms. Аз например не го смятам за справедливо разделянето, кога е бивало така Naughty Mr. Green

# 721
  • София
а бе кво ви става... това трябваше да е шега. Сега ако и есета почнем да пишем.

Ама ще ти кажа де... примерно ако имам 0,1% от Ейдън Търнър това означава, че Мури ми е предоставила 1 косъм, ако имам 2 % това означава, че ми е предоставила два косъма+една усмивка в петък вечер и т.н. (ех, мечтииии) После предстои и договарянето косъмът от коя част на тялото е. За тези по гърдите и главата процентажа е по - голям.

Така че! процентът е много важен, а процесът на договорка е ОСНОВОПОЛАГАЩ за британската демокрация, за която аз се боря!

# 722
Естествено, че не е сериозно Мури   Crazy

Какво ви става???  newsm78 newsm78 newsm78

Просто не мога да разбера защо е такава драма дали ще е 80 на 20 или 55 на 45 за теб? Нали и при двата варианта си с предимство

# 723
  • срещу двата комина :)))
а бе кво ви става... това трябваше да е шега. Сега ако и есета почнем да пишем.

Ама ще ти кажа де... примерно ако имам 0,1% от Ейдън Търнър това означава, че Мури ми е предоставила 1 косъм, ако имам 2 % това означава, че ми е предоставила два косъма+една усмивка в петък вечер и т.н. (ех, мечтииии) После предстои и договарянето косъмът от коя част на тялото е. За тези по гърдите и главата процентажа е по - голям.

Така че! процентът е много важен, а процесът на договорка е ОСНОВОПОЛАГАЩ за британската демокрация, за която аз се боря!
а така, Ване  Hug естествено, че има значение колко процента имам  Crossing Arms

# 724
Естествено че не е сериозно Мури

Какво ви става???  newsm78 newsm78 newsm78

Просто не мога да разбера защо е такава драма дали ще е 80 на 20 или 55 на 45 за теб?
лично е, няма как да ти го обясня  Mr. Green

# 725

Напълно съм съгласна, но тук се заплашва с разни Кромуелски преврати  #2gunfire

# 726
  • София
Мъ как няма да е лично! Представяш ли си да получа 10 процента, което се равнява на космите на Ейдън Търнър по краката наред с въшките. То плетенето на плитки е забавен процес, ама чак толкоз...

Ма как няма да има преврат. Тука това не е абсолютизам. За абсолютизам, айде моля преместете се при жабарите на Континента!

# 727
Мъ кък есе , ода да напишат  Mr. Green Обичам те Фас ,сънувам те........
То инак ще се размятат чаршафите Фасбендърови  Wink

# 728
Кафенце знаех си че ще ме разбереш  Hug

Какво ви става???  newsm78 newsm78 newsm78

Просто не мога да разбера защо е такава драма дали ще е 80 на 20 или 55 на 45 за теб?
лично е, няма как да ти го обясня  Mr. Green

Ами налага се иначе статуквото се запазва... поне още една тема.

Не е коректен примера (защото тя си е тук),
но ето аз обичам жените на Джо, някои вероятно повече от нея, но не съм тръгнала да оспорвам правата и над тях.

Джия за теб защо е толкова важно да имаш по-голям процент и не се ли интересуваш от някаква друга договорка с Мури?

Ване 10% може да е главата или скротума въпрос на желание  hahaha

# 729
Кафенце знаех си че ще ме разбереш  Hug

Какво ви става???  newsm78 newsm78 newsm78

лично е, няма как да ти го обясня  Mr. Green

Ами налага се иначе статуквото се запазва... поне още една тема.

Не е коректен примера (защото тя си е тук),
но ето аз обичам жените на Джо, някои вероятно повече от нея, но не съм тръгнала да оспорвам правата и над тях.

Джия за теб защо е толкова важно да имаш по-голям процент и не се ли интересуваш от някаква друга договорка с Мури?
дайте да прехвърлим спора, като има нова тема, защото тази привършва, а и без това трябва да излизам

# 730
Аз подкрепям Мури Grinning
Дайте значка, да си качна на ревера Sunglasses

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:58 от Red Sonja

# 731
И, Бум, как реши аз кого колко обичам newsm78?

# 732
И, Бум, как реши аз кого колко обичам newsm78?
Гледам чии снимки слагаш   Flutter

# 733
Аз слагам снимки на всичко мое, всъщност съм най-снимкопускащата тук вероятно Flutter. Но броя и вида на снимките въобще не са мерило, понеже Силиън го обичам, но по разбираеми причини не го пускам често тук Mr. Green. Обичам си и Емето Томпсън, ама пък нейни снимки по-трудно се откриват, и така... та не ти важи аргумента Laughing

# 734
Ама какво стана с темата, бре?! Бум бавно и полека превзе цялата власт изпълнителна власт, а Пуц остана само за парлама шеф, баш като кралицата. Laughing

И аз не съм съгласна така, май ще монтирам една картечница на Нимбус-а и ще вляза в опълчението на Сонето и Сарки.

С интерес ще наблюдавам битката за Фас-ът, ще викам за Мурето.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт