Кърмене и 90-дневна диета - тема 2

• 44 015
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Часовете м/у храненията спазвам стриктно, не спазвам единствено вечерния час, защото ни е такъв режима - лягам си към 2 и ставам в 11, за да ям вечерята следобед или трябва да се лиша от още сън (тъй или иначе с 2 кърмачета спя малко и на пресекулки) или да се лиша от закуската за да успея да се вместя в часовете. И освен това ще трябва да разнасям разни кутии с храна по парковете и да ям в движение. Може и да пробвам, но такова нещо ме съмнява да няма отражение върху кърмата, то ще си е жив глад, а нали идеята на диетата е да не се гладува.  Thinking
 С водата нямам проблеми, пия достатъчно

# 181
Разбирам те, че на първо място е кърменето, така и трябва да бъде! Не се гладува при тази диета, защото не се ограничава приема на количеството храна, но в определените часове. Това съм го копирала от другата тема, дано ти е полезно:
Цикли на хранене
Изследванията показват, че обменните процеси в организма на човека имат три цикъла.
Първи цикъл – това е периодът на пречистване на организма, който продължава от 4:00ч. до 12:00ч. През това време трябва да се храните възможно най-малко (предимно плодове) и да се пие повече вода, чай или нискокалорични напитки (по време на диетата за закуска – плодове).
Вторият цикъл или периодът на хранене, продълава от 12:00ч. до 20:00ч. Именно през този период трябва да се храните. Количеството на храната няма толкова голямо значение (може да ядете толкова, колкото желаете). Важното е да се спазва правилната комбинация на храните и промеждутъкът между храненията.
Третият цикъл е периодът, в който храната се преработва в организма и той продължава от 20:00ч. до 4:00ч. Не приемайте храна след 20ч. вечерта.

# 182
Здравейте, мами! Нова съм във форума и съм много доволна, че има и други с моите проблеми - килограмите  Embarassed По-рано четох в някаква друга тема  - пак за отслабване, че мамите нямали големи проблеми със свалянето на килограми, защото имали само по 3-4 кг в повече, и много ме бяха подтиснали, защото аз по принцип си бях по-сочна, пък сега ... съм 20 кг над нормалното за височината ми тегло... и много, ама много искам да ги сваля, или поне да намаля тази разлика. Бебето ми е на 9 и половина месеца, и все още се кърмим, но само вечер. Не искам в момента да я отбивам, най-малкото заради жегите. Мислех си, че не мога да правя диета докато кърмя, а положението е отчайващо Sick Благодаря за темичката и се записвам от утре и аз! Дано да има с какво да се похваля по-нататък! Praynig

# 183
detence, добре дошла   bouquet Заедно ще успеем. Аз до момента съм режимна, дано да изкарам и до утре така Simple Smile

# 184
Здравейте майчета. От утре и аз съм пак при вас. Надявам се да сваля оставащите ми 9кг /щяха да са с 4 по-малко, но си ги върнах в почивката/ и най-важното  да запазя разликата този път.

# 185
mimes, добре дошла! Желая ти успех!
Аз съм на същите килограми от вчера, но поне режимна  Laughing и не съм посещавала 00 два дни.
з- круши
о- леща и домат
в- леща и домат

# 186
Въпрос:с какво да заменя суровите ядки?Проверявах и в малки и в големи магазини,няма сурови,само печени всякакви. newsm12

# 187
 Ей ме и мен. Ще се пробвам да ям  до 8, пък да видим.
 Снощи вечерях една мелба и парче кекс след като се прибрахме. Трябваше да е само мелбата, но тя се оказа твърде минималистична и се наложи да допълня в къщи.  В 1 през нощта вече бях озверяла от глад, но нищо не ядох.

Днес:
з. ябълка
още една з. бадемово мляко с брашно от рожкови и стевия;
о. плодова пита от сушени плодове и ядки (при мен пулпа от млякото и орехи)
сл.з. пъпеш
в.плодова пита

# 188
Тази сутрин съм доволна Simple Smile -500гр. и пак без посещение на 00 Sad
Закуската беше кафе с мед и 2 праскови, а обяда и вечерята не са много ясни, хапват ми се спагетки, ако остане време ще си приготвя.
Хубав ден   bouquet

# 189
Би Ю , поздравления.Аз тотално прецаках режима с тези рождени дни и поводи разни на роднините, но те не са ми оправдание .Понеже това , което искам да сваля е от лиготия , не бързам и се ослушвам .Започвам и като забравя по някое време ,че съм на "диета " , прецаквам деня .Тааа , като се стегна ,ще пиша,. До тогава ще ви следя и подкрепям.

# 190
Е, сега вече се олях... в 12ч пакетче солети, а в 16ч огромно количество спагети. За днес това ще е, че едва дишам хахаха
Qn-Bibiqn, на мен ми трябваше малко повече от две седмици докато вляза в час, все развалях, но сега вече се старая да нямам прегрешения. Като се почувстваш готова ще почнеш  Hug

# 191
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Аз така и не почнах втория цикъл  Tired Оказа се доста по-трудно, защото нямаме абсолютно никакъв режим  Twisted Evil Но пък то така или иначе лятото сед ядат предимно салати и плодове, та като се прибера в София и се премеря мисля да съм свалила 2-3 кг. Но от октомври ще завъртя един цикъл. Тогава тръгвам на работа и мога да ям в точни часове. За вечерното хранене аз лично никога почти не съм успявала да се храня преди 21:00  Confused
Продължавам да кърмя бебето вечер и нощем и не знам дали  как ще я отбивам. Сега ще тръгне на ясла и не ми изглежда подходящ момента  Wink

# 192
Ваче, споко, има време, ще се свалят килцата.

Аз ако ви кажа какво беше моето меню днес, сигурно ще се хванете за главите.....

О - баничка с боза
В - еклер с карамел и милинки

Туй то!

# 193
Здравейте!  Hug
Ваче,  wavey

Аз съм режимна, даже вечерям към 8, но за да успявам и да спазвам часовете е пълна лудница!  ooooh!

Иначе днес въглехидрати:
з. шепа малини (бяха 200гр преди децата да ги подбарат)
о. мидички с доматен сос
в. торта, сладолед или мидички със захар, блокче (може и редче  Mr. Green) натурален шоколад.

# 194
Ваче, здравей. Засичаме се вече и стари кадри тук  Laughing Аз днес съм на варива. Вечерта вечерям до 21ч, че преди това не сме се прибрали от разходка и няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт