Кърмене и 90-дневна диета - тема 2

• 44 014
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ваче, здравей. Засичаме се вече и стари кадри тук  Laughing Аз днес съм на варива. Вечерта вечерям до 21ч, че преди това не сме се прибрали от разходка и няма начин.

То стари кадри - добре, ама ... някои са постоянни, а други като мен, не  Confused

Не съм  Hug

Morgensternchen Hug

# 196
Здравейте и от мен!  bouquet
Да се включа и аз във вашите редици, че едни 10 килограма ме тормозят.
Но исакм първо да питам, дали не ми е рано да ги свалям. Бебка е на четри месеца и половина и засега е изцяло на кърма.
Но ме притеснява само едно,токсините, които ще се оделят при диетата.Някой може ли да ми даде по подробна информация за тази диета.

Благодаря предварително  bouquet

# 197
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675513.0;topicseen

Това е темата в която е описана подробно,аз си принтирах книгата.
Има и други майки ,които правят диетата с толкова малки бебета.Дано се включат.
Аз постоянно отлагах диети и спорт ,та до година и девет месеца,ама пусти мързел.Досега трябваше да съм ги свалила и аз 10 те килограма и да съм забравила.Но воля 0. smile3521

# 198
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  wavey

Кармелита, аз все забравям да те питам дали намери сурови ядки? Видях в др тема, че си намерила орехи, ама наистина ли при вас няма нищо др сурово? А по био щандовете?

Самуин, аз също диетувам, бебка е на 4,5м изцяло на кърма и за сега всичко е ок. Спазвам режима според книгата доколкото ми позволяват силите, за сега се справям. Само дето моите кг не са 10, а 20  Confused. Проблеми с кърмата нямам, но аз пия достатъчно вода и кърмя 2.

За токсините - важно е да не се прекалява, не е добре да се пада под 1500 калории дневно, хубаво е да се свалят около 3кг месечно и разбира се да не се лишаваме от определена група храни, всичко с мярка е ок.  Peace

# 199
 Няма и няма сурови ядки в таз Испания,в Карфур-а гледах  на здравословния им щанд и в други магазини,единствено в плод-зеленчук малки магазини има орехи,цели са от тях ще взимам,ама само орехи,то ще ми втръсне много бързо.Предстои ми плодов и си мисля че ще изям сума ти плод и зеленчук,но както е позволено  през 2 часа. smile3503
Някои дали практикува и спорт?Аз почнах с тичане,ама нещо не се изпотявам много,преди време като съм правила аеробика повече пот имаше,имам едни свалени серии  да пробвам с тях си мисля.  animal085

# 200
"Qn-Bibiqn, на мен ми трябваше малко повече от две седмици докато вляза в час, все развалях, но сега вече се старая да нямам прегрешения. Като се почувстваш готова ще почнеш  Hug
[/quote]"

Радвам се, че и другите са започнали с разваляне на режима Grinning, щото и аз така. Затова не съм и писала, че ще ми се присмеете Embarassed.  Но искам да ви кажа, че диетата е страхотна - не винаги съм вечеряла преди 8, защото сме до късно на разходка, случи ми се да хапна неща от други дни (без да смесвам групи в едно хранене), даже подпийнах и биричка..., но за 5 дни съм 2 кила долу. Разбирам, че това съвсем не са 2 кила мазнини, но резултатът ме окрилява Laughing, а на всичкото отгоре кърмата изобщо даже не е спряла... Успех на всички! Дано при всички ни да има желания резултат!

# 201
Момичета, благодаря ви  Hug
От утре започвам диетата. Мъжа ми и той ще се навие , стига да може отвреме на време да си пиива биричка , че лято иде при нас.
А , кажете , може ли биричка, или винце?
След раждането на сина ми пак имах да свалям  10 кг, но тъй като успях да кърмя само три месеца с дохранване, бързо свалих 5, но останалите 5 , каквото и да правех не успяхвах да ги сваля.След година и полови чух за житния режим и си казах ,че това е диетата. И така и стана , за десет дена аз се преобразих и станах пак себе си.Но мисля, тази диета не е подходяща за кърмачки.
Успех момичета   bouquet
Заедно сме в борбата

# 202
Момичета, да ви питам, как се организирате с храната. Кога я приготвяте, защото на мен не ми остава много време . Днес трябваше  да водя баткото на лекар, прибрахме се в един и започнах да готвя пържолите , те станаха в три. Може би ,малко периода е натоварен, че баткото е болен вече от две седмици, а днес и бебка пак не иска да яде.
Друго да ви питам, може ли в кафето да слагам заместител на захарта, като стевия , например. Не мога да го пия без захар, макар че, аз и не пия кафе толкова редовно, заради бебка.

# 203
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Самуин, алкохол не може никакъв.
 Кафето аз лично го пия със стевия, мисля, че не е проблем, стевията е природен продукт и не съдържа калории. Само трябва да следиш да не е смесена със захар (днес видях и такава, а има и с разни др неща смесена).
 За организацията не питай! Вече съм 15 дни на диета и още не мога да се справя!   ooooh! Все бързам и все закъснявам, колкото и рано да стана, все не съм готова с обяда на време. А вечер все бързам да се прибера навреме за вечеря (нали трябва да е преди 8 ) и така. Исках да си преместя вечерята по-рано, ама няма как, сега съм решила да преместя обяда за малко по-късно (евентуално за 2), ама да видим дали ще ми се получи.  Crazy

Освен това установих, че Мая не си пада по леща.  Crazy Вчера ми беше бобов и ядох леща, а горкото бебе снощи се скъса да се гърчи от корем.  Tired Та явно бобовите ще ги карам с по-малко бобови и повече картофи и ориз.  Crazy

Иначе при мен днес е нездравословен ден (така го е кръстил големият ми син);
з. накиснати сини сливи
о. хлебчета, гъби и салата
в. кекс, шоколад

# 204
Не съм, и на Аннабел не и понася лещата.Тъй че днес съм на ориз.Е , той поне става по- бързо.
Но засегааа си хапвам по някой плод , ако закаснея да обядвам или вечерям.Само два плода не ми стигат на мен за закуска.
Не бях чувала , че има смесена стевия, сега ще погледна моята, макар че ,съм я купвала от биомагазин.
Но определено има резултат, макар и за един ден.Още не се отразило на килограмите ми , но аз се чувствам по-добре. Вчера,доста закъснях с обяда и като изадох две пържоли, после още пет часа не ми се хапваше нищо.  Но и бульон не пих. Но ще съм по организиране следващия път.
Не съм, наслаждавай се на нездравословния ден  Grinning

Успех на всички!  bouquet

# 205
От днес съм почивна
Резултатите от 90 ДД са следните - 89,4 на 77,7- 11,7 кг общо
Обиколки: ръка 35 на 29 см - -6 см
                  бедро 69 на 64 см --5 см
                  талия 89 на 82 см - -7 см
                  ханш 116 на 106 см - -10 см
                  бюст 102 на 90 см - - 12 см
Е исках повече, но за толкова спазване, такъв резултат, влагам надежди и в почивката, да падне нещо.
 Не съм, аз веднъж си го правих този експеримент, когато Момчи беше на 4 месеца и повече леща и боб до ден днешен не съм яла - милото се гърчи цяла нощ от една чиния леща.

# 206
mimetopl, поздравления   bouquet

11,7 килограма, ами никак не са малко.Според мен това е страхотен резултат.
Искам да те питам , как диетата се отрази на кърмата ?

# 207
mimetopl, поздравления   bouquet

11,7 килограма, ами никак не са малко.Според мен това е страхотен резултат.
Искам да те питам , как диетата се отрази на кърмата ?

В началото много се притеснявах да не намалее, аз за това и отлагах започването й докато не стана на 6 месеца детето, но няма такова нещо. Аз по принцип хапвам доста големи порции, а от както съм родила пия много вода, за разлика от преди. В плодовия ден рядко съм яла повече от 100 гр ядки.

# 208
Това е чудесно, че не оказва влияние на кърмата.
Аз също пия много вода, за разлика от преди две години, но я пия най-вече заради бъреците.А преди две години не близвах вода.
 А бульоните само в белтъчния ден ли ги пиеете или и през останалите дни?
mimetopl, ти прави ли водния ден?

# 209
Водни дни не съм правила, 1-вия беше втори плодов но ми стана лошо, а другите два белтъчен и пак белтъчен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт