Пролет на вратата чука, януарче сладко гука - Тема № 2.

• 36 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • Китна Тракия
Пфуу, днес не мога да се добера  до компа...Беба през нощта се държа образцово, но тази сутрин си преревава, заспа чак ей сега към 13.30 ч., но нищо, здраве да е. Отивам и аз да полегна, но преди това:

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, момичета! Усмихнати, щастливи и обичани бъдете! Simple Smile Ето ви един поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=ndEA11r053s

Тази сутрин /е, още снощи, но тази сутрин официално Wink / получих най-милия подарък от моето пораснало момче - рисунка с цветя и стихотворение за мама Simple Smile Госпожата ги научила, за което получава моите адмирации!!! Аз пък снощи като се прибирах успях да купя на г-жите и лелята в градината много хубави букетчета от български, ароматни зюмбюли. И, на майка ми разбира се - с Марто направихме конспирация като дойде баба му тази сутрин, тайно да излезе в коридора с една салфетка и да извади натопеното за нея букетче, за да й го подари. Да, ама тя го пита - Мартине, къде тръгна?  и пое след него, а той дърпа вратата, да затвори под носа й, че да е тайно Mr. Green  Та помогнах аз - привиках я, а той й поднесе цветята с много радост.   Simple Smile

# 61
Здравейте сладурки  Hug
Честит празник бъдете винаги обичани, разбирани, уважавани и нека усмивката от лицето ви никога не угасва   bouquet  bouquet  bouquet

Аз вече почти минах на АМ, този рев много ме изтощава и вместо да съм полезна на децата, аз им се карам /т.е. на голямата, то малкото какво разбира  Laughing/ и от 1 хранене само с АМ се обърнахме на 1 -2 хранения от гърда. Е,колкото-толкова, докато има ще давам.
Вчера и ние бяхме на консултация - 4,450 кг и 57 см. ,т.е. наддал е 725 гр. и 3 см. за 1 месец. Доволна съм - не е много, не е и малко, съвсем нормално  за мен. Една седмица откарвахме будни до към 3 през нощта, но вече спинкаме, може и АМ да е помогнало.

Весел празник на всички и целувки

# 62
Честит 8 март, майчета!. Да сме много обичани, уважавани и ценени! Разтопява ми се сърцето само при мисълта един ден да чуя от любимото съкровище "Честит празник, мамо!". Не знам хормони ли са или при всички е така, но очите ми се пълнят със сълзи от вълнение, само при мисълта за това. Няма по-ценен подарък за майката от рисунка, направена специално за теб от малкото ти детенце! Дано всички един ден го изпитаме!
ianajar, кенгуруто, което ползваш с подпора ли е на главичката или обикновено и придържаш главичката?
Bibi85, Инфакола от Гърция по-ефикасен ли е от този в България или няма разлика? Защото и на мен ми донесоха от Гърция, но засега бебка няма колики и се надявам да й се разминат.

# 63
здравейте мами иска ми се и мен да ме добавите в списъка   Simple Smile
Казвам се Таня на 21г. родом от Бургас,но се преместих в Пловдив имам син на 1 месец и половина казва се Йордан роден е на 22.01.2012 в 16:20 с тегло 3.800 и ръст 52см. Сега ве4е е 5.400кг. и е 58см. бързо наддава за което  лекарката едва ли не ни кара на диета да минаваме.Да съм му спряла 2 хранения което при нас е невъзможно.А ние сме си само на кърма.

да споделя и аз за сукането при нас нещата седят така:като е гладен си засуква добре,но когато е свършило млякото в гърдата и по4ва да се дърпа без оба4е да пуска зърното,запо4ва да бу4и и буйно буйно да рита.

# 64
ianajar, кенгуруто, което ползваш с подпора ли е на главичката или обикновено и придържаш главичката?

С подпора е, разрешено за новородени.

# 65
ЧЕСТИТ 8-МИ  МАРТ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА!!!

Поздравявам ви с едно стихче,което ми напомня как бързо минава времето,и да се наслаждаваме на децата и на неволите които сега са около всички нас (колики и всички неща)скоро всичко ще отмине и ще ни се иска да се върне това време!!!!А те вече ще са големи,големи деца!!!

Зайченце бяло, котенце мило,
в скута на мама сега се е свило,
твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?
Мама във чашката мляко налива,
сплита косите на плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички,
мама се грижи за всичко.
 Кой ще разкаже на мойто момиче,
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата на пара
и самолета с кого ли се кара,
има ли в спътника истинско куче,
мама попитай и ще научиш.
Но след години ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш
и ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки ще сплиташ самичка.
После ще литнеш и ти като птичка,
 умна и силна ще стигнеш далече,
можеш без майка си вече.
Мама ще бъде с коси побелели, 
скришом ще пази две детски кордели,
ще се тревожи и тихо ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго на трябва, три думи само:"Добре съм ,мамо."

# 66
Честит празник, момичета! Два дни не съм влизала и не мога да насмогна с четенето. Мога да споделя радостта си, че дъщеря ни вчера хвана сама за пръв път играчка от въртележката и бурно я размахва за крачето (червено жирафче). Голяма идилия Simple Smile Така съм се смяла, че чак ми се плачеше от щастие и умиление. Дори изкарах баща й от банята насапунисан, за да сподели момента.  Laughing

# 67
Момичета, видях, че по-рано сте обсъждали с какво мажете децата преди излизане на слънце. Сусамовото масло има естествен слънцезащитен филтър и е много подходящ за малки дечица и майки, които не обичат да ползват много химия за дечицата си Simple Smile

# 68
  • София
Извинявам се,че не се сетих в края на предишната тема и сега пиша в началото на тази тема, но знам че пак ще забравя да ви помоля и моята сладурана да я сложите в списъка.  Praynig Аз съм Десислава, а малкото ми съкровище се казва Катрин.Тя ми е второто дете.Роди се на 07.01 в 02:00часа.Термина беше 09.01 Роди се 3.850кг и 51см. Вагинално.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 16:39 от deskata666

# 69
mirelailiya, просълзих се... хем съм мъжка майка.
Честит празник, бъдете здрави и усмихнати!
Бях ви се оплакала, че Лазарчето ака диарично. Ми продължава да си е такова - жълто, понякога зеленикаво, хомогенно с консистенция на боза. Има ли и друго бебе с такива изпълнения? Уж нормално било, но все нещо ме човръка...
И ние сме от много-пътуващите, но до морето тази година едва ли ще стигнем. Мъжът ми още пази горещ спомен от предишното, хем бяхме с едно, още непроходило. Mr. Green И за мен не беше никаква почивка, макар че много обичам моренце.

# 70
  • София
Честит осми март, мили Дами  bouquet
прекрасна е новата тема дано я изпълним с много хубавини Mr. Green Praynig Peace
макар и с закъснение Rolling Eyes моя подарък за темата

качила съм го в албума Rolling Eyes
желая ви спокойна, любовна и незабравима вечер Peace

# 71
  • София
atadar , багодарности! Hug
Много е хубаво!
   bouquet

# 72
Атадар,много е красиво,благодаря за хубавия колаж  bouquet

# 73
  • софия
atadar супер си. Най-красивите бебета си имаме!  Hug

Венуш направо ако искаш го сложи на първата ни страничка и без това темата ни е в самото начало.

# 74
mirelailiya, много е хубаво стихотворението! И колко вярно и истинско!

Общи условия

Активация на акаунт