radi4ka_me

Невва, желязото доколкото знам придава черен, не зелен оттенък.
Записах се на козметика в петък..направо си умирам от радост, че ще се погрижа най-после малко за външния си вид, че благоприятното влияние на бременността вече изчезна и леко пъпчасах
Ами отивам аз да пускам пералнята и да поизгладя преди да се е пуснала сирената
Чували ли сте за такива пръсти, някой нещо? 
... Моята приятелка, която е с бебе на 4 м. ме попита същото - не трябва ли да е само сутрин. Звъннах на педиатърката - тя ми каза, че нямало проблеми и така... следващата ни консултация пак следобед.
Мартисъншайн и аз най-безсрамно и нагло си го заплювам малкия хубавец! Доста хора са се насочили към Черноморец,Шоки може много гости да посрещне! Нева с тия пъпки сега ме хвърлихте в размисли ,чак и инфекции....на Съни ту се появяват ту изчезват,педиатърката каза ,споко' и аз си трая. Ще следя какво ще ви кажат на вас. Криси лепенките от аптеката ги купих. Дриска аз мажа с кремче за лице с невен на Бюбхен. venush и аз си отглеждам финна и висока мадама,за втория месец порастанала с 6см:)) Дано с пръстчетата не е сериозен проблема,нямам инфо
Кафенце и нашата ДК е от 14 до 16ч ,ваксините ни биха към 16ч не съм предполагала,че може да има значение кога ще се бие. Днес цял ден беба реве както никога до сега,нещо не и е ден.Сега се гушкахме за пореден път и заспа милата. Хубава вечер от нас

)

но станаха супер,по натам като се кротне ще правим други и така.
http://januarki2012.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.644013.26562327
тогава една майка се събу и ми показа краката си - изобщо не усеща, нито забелязва вече този козметичен проблем 

Препоръчани теми