ДЕКЕМВРИЙЧЕ гука сладко, стопля сърчицата то на мама и на татко!

• 37 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
"Майки и бебета" се казва албума. Аз ще пропусна, защото лаптопа не разпознава гсм-а ми  Confused

# 106
  • София
Привет!
Чипче,много се надявам строгия режим,който ви е дала докторката и всички наставления да дадат резултат,та да може Дивна да наддава.Усещам от поста ти,че ти е вдъхнала доверие.Дано наистина е точния специалист за вашия проблем.
Аз още цикъл нямам.Миналия път ми дойде към втория месец.Индивидуално си е.
А това с дърпането на зърната от бебоците и аз се чудя на какво се дължи newsm78.Доста е неприятно.Аз си мисля,че не е гладна и я оставям,тя пък след малко почва да плаче.Абе нещо тези дни не можем да се разберем с моята щерка Simple Smile.

# 107
Marsa и Йоан е така. Дърпа, дърпа, суче и се унесе и уж заспал, слагам го в кошарата и след 5 мин. се събужда и започва да си лапа юмруците. Предлагам му едната гърда, е няма такъв рев, предлагам му другата, която пуска по- бавно и той доволно започва да си суче. И това тази вечер се повтори 3 пъти, като едва на 3тия път заспа.  Tired

# 108
  • София
Очовечват се вече. Става им интересно да пробват разни неща. Светлето как ме захапа с беззъбата си уста - аз пищя, а тя ми се хили.

# 109
  • Русе
Привет!
Тези дни адът се стовари върху мен CryПетък оставих баткото при баба му ...и един ни удари с колата.Изпаднах в истерия,щото пред очите ми бебка се разтресе.Не се събуди или заплака,ударът беше слаб,ние бяхме спряли.Извиках бърза помощ,нищо и няма ,но аз си се притеснявам.Моята докторка каза да я наблюдавам за повръщане или нещо неспецифично.Ама аз много се уплаших.Моля ви,стискайте палци да е добре!
 В събота ма се обади,че баткотое с температура-а тя не знае за катасрофата,че е с високо кръвно.Сега единия е в едната стаЯ,другия в другата-а аз гравитирам между тях! Днес съм сама с тях,моля се всичко да е наред!

# 110
cvete Моля се и се надявам, че бебка ще е добре.  Hug Ако тялото й, не е понесло удар предполагам няма нищо притеснително.

# 111
cvete7575, голям ужас си изживяла. Дано нямате проблеми с малката и баткото бързо да оздравява, а ти да имаш сили Hug
Чипче, дано на малката се услади оризовата каша и това да е вашето решение на проблема. Бързо да ни догонвате с килограмите

Цикълът и мен още не ме е навестил, макар че в началото на 2-ия месец след раждането ми се стори, че имаше нещо подобно, но доки беше категоричен, че просто организма се доизчиства след раждането.
Ние сме добре цялото котило Mr. GreenГадните колики продължават да мъчат Боби в ранни зори, та от 4.30 се надигнахме, но добре, че бързо преминават и после човечето си спи. Вчера направихме голяма разходка в Северния парк с наши приятели. Бебчо се наложи да пие АМ, че мама навън не кърми, но нямаме проблеми с тези малки изключения. После цялата дружина отидохме в едно много приятно заведение с огромна зала за непушачи, където ние си бяхме единствените посетители и си похапнахме и полафихме добре. Борис проспа по-голямата част от мероприятието, но пък това не му се отрази на нощния сън и пак си спа човека. Днес явно ще сме у дома ако не се покаже поне малко слънчице да ни подмами за разходка. Хубав ден и весели бебчета желая на всички!
Да питам: вашите бебета обичат ли да стоят по корем и надигат ли главичките така? Моя мързеланко много се сърди като го слагам така и почти не си вдига главата. А като го гушкам изправен си я държи много стабилно и не се клатушка newsm78Нещо ме навежда на мисълта, че и второто дете ще е мързел като каката, която се обърна от гръб по корем на 8 месеца Blush

# 112
всички болни дечица да се оправят!
за цикъла-на мен ми дойде мин.месец....

# 113
И ние сме в редиците на болните - баткото кашля и го боли гърло ... За сега няма Т . Чудя се как да опазвам Ема .

За седенето по корем , чак се плаша . Когато сложа Ема по корем тя започва лудо да се бори и успява даже да се премести по няколко см по леглото , главата е вдигната високо , но определено това не й е любимата позиция ...

# 114
всички болни дечица да се оправят!
за цикъла-на мен ми дойде мин.месец....

Вероника, а кърмите ли се?

# 115
  • Пловдив
Здравейте и ние сме от болните.  Sad Каката пет дни е с кашлица, сополи и висока Т и от снощи вече и на АБ. За съжаление и малчо започна да кашля и му изписаха Проспан.
Уф писнаха ми тия болести. Нямат край.
За цикъла с каката ми дойде към 6 месец. Сега още го няма.
И на нашият бебчо не му е любимо да стои по коремче.
Бързо оздравяване на всички болни бебчовци.  Hug

# 116
bibka1Йоан е същия, не обича да стои по корем. Посъветваха ме как да му помогна за да си държи главата. Ето какво правя аз: под гърдите му слагам бебешка възглавница прегъната на две, или хавлия отново нагъната. Ръцете ги слагам пред гърдите му, така има по- добра опора и вече си държи главата по- изправена. Мисля и тази седмица да слагам под гърдите му опора и следващата да започна да го слагам без нея да видя как ще държи главата.

# 117
  • София
Аааа,недейте да споменавате за болести,че косата ми настръхва.Дано се оправят бързо батковци и каки без да заразяват бебетата Naughty.
Цвете,спокойно, нищо няма на бебчо.Щом си била спряла силата на ударът не е била толкова голяма.

Последната седмица моята девойка не се радва на въртележката над леглото и.Влюбена е в ръцете си и ,както казва мъжът ми "гледа си маникюра".Само си върти ръчичката и си я гледа Grinning.

# 118
 От къде мога да си изтегля детски песни като mp3, че ми омръзна да търся в yuotube и vbox-a

# 119
  • Sofia
Привет момичета  Hug

Ние тези дни голямо скитане правим по улиците , но бебо определено навън му е много добре и си спи през цялото време.

Цикъла го няма никакъв при мен , но може би заради кърменето.
По корем и ние не обичаме да стоим , но аз съм настоятелна и го тормозя доста , че личната ми се муси предния месец на прегледа.
Болните дано им мине бързо и леко.

Цвете Мисля , че няма да има проблем бебка щом си е спинкала и не е реагирала  Hug

Чипче Ха дано пустата каша да е решение на проблема , че големи мъки изживяхте  Tired Стига вече толкова  Hug хайде вече да трупа грамчетата.

Общи условия

Активация на акаунт