ДЕКЕМВРИЙЧЕ гука сладко, стопля сърчицата то на мама и на татко!

• 37 155
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Искам да попитам тези,които са изцяло на АМ,по колко изяждат дечицата ви?Ей,так,да си сверя часовника.В последно време моята девойка си иска доста добавка.Аз и не знам колко изяжда от мен.Правя някаква добавка,после още 30мл и още 30мл.Странна работа.

6 х 135-150 г
Вечер преди сън и сутрин след сън задължително по 150. Другите пъти пийва и по по-малко.

# 361
весс17 как обличаш сладура? Аз в неделя се побърках, бяхме на разходка на гребната и имаше много деца облечени като за зима, например с космонавт Simple Smile а аз си го бях облякла по лекичко
ха, и ние бяхме на гребната в неделя, откарахме чак до 17.30; много приятно беше, само да нямаше толкова много хора, направо лудница... ами аз много се чудя как да го обличам, то изведнъж се стопли толкова много, ама зимните космонавти, шапки и ръкавици ги махнахме отдавна, сега сме с едно поларено яке, но го носим за всеки случай в чантата, ако много се раздуха

# 362
и ние сме само на АМ, но и на диета, така че не знам колко съм актуална, яде по 150 мл. 5 пъти на ден
ооо всички са били на Гребната значи, и ние там се разходихме, но в кенгуру, и го бях облякла само с блузка и панталонки, отдолу боди, без шапка, ми то такава жега, аз щях да изпукам направо  #Crazy
и със закъснение да кажа за нашата консултация, на три месеца тежи 7.900, т.е. + 1 кг точно и 65 см., т.е. + 3 см, доволна съм от диетата, дава резултати, увеличиха вит. Д на 4 капки и отложихме ваксините и захранването ще е на по-късен етап
аз не меря температурата в стаите, представа си нямам, на усет го карам
щях да забравя и на нас преди 2 седмици ни изби зъбче  Grinning
да се оправят болните дечица, много здраве и радост на всички

# 363
и ние сме само на АМ, но и на диета, така че не знам колко съм актуална, яде по 150 мл. 5 пъти на ден
ооо всички са били на Гребната значи, и ние там се разходихме, но в кенгуру, и го бях облякла само с блузка и панталонки, отдолу боди, без шапка, ми то такава жега, аз щях да изпукам направо  #Crazy
и със закъснение да кажа за нашата консултация, на три месеца тежи 7.900, т.е. + 1 кг точно и 65 см., т.е. + 3 см, доволна съм от диетата, дава резултати, увеличиха вит. Д на 4 капки и отложихме ваксините и захранването ще е на по-късен етап
аз не меря температурата в стаите, представа си нямам, на усет го карам
щях да забравя и на нас преди 2 седмици ни изби зъбче  Grinning
да се оправят болните дечица, много здраве и радост на всички
Мина, не е ли много това 7900, моето дете е 5650 за третия месец и е качил 1 кг. Педи каза, че е надноремно за възрастта. Как го носиш в кенгуруто, мен ме боли кръста само вкъщи като го нося, а теб просто не те виждам. А не се ли дава по 100 мл + 40 за четвъртия месец. не че се заяждам, ама това не ми прилича на диета. Simple Smile

# 364
  • София
Здравейте и от нас. В момента съм сама в къщи. Таткото разхожда децата, докато мама си почине за час-два. Даже телевизора не пускам, за да се насладя на тишината. Баткото имаше кашлица и сополи и го задържах в къщи в четвъртък и петък. Тъй като той ни е буйничък, направо луднах тези два дни. Освен това вчера ми дойде и мензиса и много обилно. Надявах се, че като кърмя ще дойде по-късно. Странното е, че в края на януари имах също за около 3-4 дни. Обикновено беше около 5-6 дни, понякога 7. Февруари не съм имала. Не зная дали е нормално това. Има ли подобни случаи сред вас?

# 365
  • София
Привет от мен!
Защо пък децата да трябва да спят по едно и също време,та да може и мама да си дремне Close!?!
Много хубаво би ми било Laughing.
Весела събота на всички!

# 366
  • София
Привет от мен!
Защо пък децата да трябва да спят по едно и също време,та да може и мама да си дремне Close!?!
Много хубаво би ми било Laughing.
Весела събота на всички!

Е тва си е мисия невъзможна...Много хубаво би било

# 367
mimetopl аз съм чувала, че в края на 3-тия месец бебето трябва да удвои теглото от раждането си. Може би Мина е родила голямо бебе.

Мамчета, аз да се похваля, че днес изкарахме 2 часа навън. Рядко ми се случва, защото още не мога да свикна да изкарвам количката сама и обикновено чакаме таткото ни да се върне от работа. И тогава правим разходка из квартала. Днес имаше пролетно почистване около блока и ние с Николета бяхме за морална подкрепа Wink
Имахме планове след като бебка дремне да излезем пак, ама май нещо навън времето се намръщи  #Crazy

# 368
Здравейте и от нас Hug Hug
рядко пиша,но пък се опитвам да ви изчета Embarassed Embarassed-просто нашият юнак тотално сменя режима-спи по 20мин,после игра или иска на ръце,а последно време и едни ревове ooooh! ooooh! ooooh!-като днес-и ние бяхме  на разходка уж по-дълга- като се напрегна това дете,то беше рев ,беше чудо.....чак се чудя слънцето ли не му понася...не знам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
упорито си мисля ,че е зъбче-говорих с педиатърката и ни посъветва да мажа венците с едно гелче,а  ако не е зъбче-дали е безвредно....
Ами каквото сабя покаже Rolling Eyes
Лека вечер  за всички

# 369
me4koni Йоан и той е същият вече 3та седмица. Днес беше голям рев, голямо лапане на лигавника, ръка, юмрук, ръкава ми, всичко, което успее да докопа.

# 370
me4koni Йоан и той е същият вече 3та седмица. Днес беше голям рев, голямо лапане на лигавника, ръка, юмрук, ръкава ми, всичко, което успее да докопа.
каво да си пожелаем-освен търпение и да са живи и здрави..ама пусто майчино сърце като се тревожи Whistling Whistling

# 371
Мечкони безвредни са гелчетата , не се тревожи ... Друг е въпросът ,че няма кой знае каква файда от тях ... Дечицата ни сега влизат в един много "мрънлив" период , както аз му викам ... Впечатляват се от всичко около себе си , но още не могат да контролират емоциите , лесно се превъзбуждат и плачат дълго и неутешимо, за да изпуснат парата ... Трябват здрави нерви - нещата рязко се подобряват към 8ми - 9ти месец   Wink

# 372
  • Beyond the Frontiers
Дечицата ни сега влизат в един много "мрънлив" период , както аз му викам ... Впечатляват се от всичко около себе си , но още не могат да контролират емоциите , лесно се превъзбуждат и плачат дълго и неутешимо, за да изпуснат парата ... Трябват здрави нерви - нещата рязко се подобряват към 8ми - 9ти месец   Wink

Laughing Те от тук нататъка все в някакви периоди ще са Mr. Green

И аз да се оплача, след 4 дена в градината баткото пак лепна нещо  Twisted Evil Направо ми писна, честно. И понеже половинката е от петък в командирова съм 3 дена сама с децата и спим заедно, та и аз лепнах нещо - гърлото ме било хрема Sad

Малката се събуди в 5 суринта, изнесох я от стаята да не събудим баткото, в 6:30 заспа пак. Рееших и аз да си доспивам, съответно обратно в леглото....да ама не в 7:30 баткото реши, че ще става  Twisted Evil Направо ми се ревеше...

# 373
Здравейте!
Днес моята прекрасна мишчица навършва 4 месеца. Почерпете се за нейно здраве.
Да са живи и здрави и другите дечица с месечинки днес!

Също искам да попитам даващите вече пюрета и каши -
С какво давате пюрето или кашата на децата си - лъжичка или шише?
В началото на захранването като сте давали по 1-2 л. довършвате ли храненето с АМ и докога?
Харесват ли се новите храни на децата?

Аз след прегледа при доц.Маринова в София не съм писала много, но и не ми се пише особено. Дивна става все по-красива и забавна, обръща се сама, върти се, смее се с глас, както и се наддига сама почти до кръста. Но с хранетето се гола вода. Добавям й оризовата каша в АМ, а сега следобнедното хранене се опитвам да заместя с каша - 2:1  в полза на кашата. От днес давам пюре, като започнах с 1-2 лъжички от морков. Наддала е с малко. Това си е напредък все пак на фона на месец и половина застой. Вече сме над 5300.  Wink
В Конкурс за най-фина беборана Дивна е на първо място. Laughing
Такова изпитание в живота си не съм имала. Много трудни дни изживявам, но поне с настъпването на пролетта и излизането по разходки се разсейвам. Добре, че семейството ни е прекрасно и сплотено, та да се насърчаваме един друг...

Честит празник - Днес е Благовещение!

Обичам този празник много! На този ден също много подходящо е да се пробивам ушичките на бебетата. Така направих с Катето, но сега Дивна е още малка.

# 374
  • София
Аз също харесвам този празник!Някак си ми е мил,защото се отнася да имането на рожба.
Чипче,кураж още малко.Сигурна съм,че лечението на докторката скоро ще даде резултат.

Общи условия

Активация на акаунт