С Ния дохранвах и не съм се притеснявала дали ще ми намалее кърмата. Сега Лили е изцяло на кърма, но някак си мисля, че все ще и стига в рамките на тези 2 месеца, в които ще заместя 2 хранения. 5 месеца само на кърма ми се виждат добре. Тя ще си покаже кога е готова напълно да замени определени хранения.

...

Ще питам педи, но лично на мен не ми се струва подходящо. 
И не е толкова шишкава да кажем, че й тежи дупето.Не й е дошло времето. От скоро пищим от радост като ме види само или баща си, играе си с играчките и мноооого рядко вече се носим на ръце.Обича да ме гледа как шетам и мия чинии
Другото ново при нас е, че си държи и двете крачета с ръчичките, но не ги е набарала да ги лапа още 
Май много й треперя

И ние сме все на опашката с 8,1 точки, все голям номер ни теглят от лотарията. Тази година шансовете са същите, не дават допълнително точки, че посещава детско заведение, тъй като е частно. Лилия също ще я пробвам на лотарията, но догодина. Тъпото е, че ако тази година не се вредим, ще можем да издържим на частна още 7-8 месеца. Абе каквото стане. Първата година много плаках, ядосвах се, но вече претръпнах.Препоръчани теми