Тук явно се счита, че едно мерене е напълно достатъчно
, та ми е полезно да си сверявам часовника.
Аз се притеснявам да не би да изстине от течение и затова си питам.... И още нещо - на каква стайна температура къпете бебчетата - аз започнах на 24 градуса, после намалих на 23 и сега от известно време почнахме да го къпем на 22 и не знам трябва ли още да намалявам или с такава температура е добре 
))) 

.Шегувам се.Просто изискват внимание и двамата и дори да снова от стая в стая аз ще съм преносителя.А отгоре на всичко баткото го е страх от тъмното и вечер е неизбежно да сме заедно.Така че няма да има полза от разделянето през деня.Дано този път оцелеем.В момента е завит с три одеала и ме е накарал да му пусна печката
.
Аз се притеснявам да не би да изстине от течение и затова си питам.... И още нещо - на каква стайна температура къпете бебчетата - аз започнах на 24 градуса, после намалих на 23 и сега от известно време почнахме да го къпем на 22 и не знам трябва ли още да намалявам или с такава температура е добре 

Иначе в стаята, в която я обличам след това, е 25-26 градуса.

Мен ми се струва малко височка температура за къпане над 23 градуса /нали трябва постепенно да ги каляваме
/, но все пак това си е строго индивидуално според това как се чувства бебчето 
Двете ваксини, които отложихме от предния месец /заради Ротарикс ваксината/ ще ги поставяме на 3-4 април

Препоръчани теми