Но все пак всяка мама си знае кое е най-добре за нейното бебче 

С Катето това ми се случи в доста по-следващи месеци. Във фейса ще кача видео. А също се е научила да грачи като малгко гардже и като забележи, че някой я гледа и почва да му говори, а и така ме събужда-грачи и ме гледа, а като отворя очи и тя с една чаровна усмивка сияе!
Надявам се да не сте ме забравили 
Иначе има много нови неща, които може да прави - набира се много сериозно да се изправя, хваща си играчки, върти се от корем по гръб и от гръб по корем, а като я оставя на спалнята надига коремчето нагоре и се избутва назад с крачета
а и венците започнаха да я дразнят и са и белички та и взехме разни гризалки и някакъв силиконов пръст, който е да си го сложа на пръста и да я чешкам с него.Вече няма колики и от 2 седмици някъде си спи по цяла нощ.Иначе, като е хубаво времето много излизаме, нали живеем при Южния парк
Аз също напоследък много се интересувам от захранването, принципно мисля да е към 6-ти месец, но може и малко по-рано да е ще преценя по детето.Ще се радвам, да споделяте таблици за захранване, още по-добре ако някоя от вас си е правила такава таблица
- с гордост да носят името си и да го прославят надалеч
.Така,че аз лично не бих се притеснявала много ако още не се обръща бебето.Тя принципно само веднъж досега се е обърнала от гръб по корем.Това стана в болницата ,като беше на 3 месеца.Там креватите бяха по-твърди и чможе би и е било по-лесно.Тук вкъщи не го е правила.
от времето на баткото и ще ви ги споделя.
Да не ви казвам как ме гледа е устата като ям или пия нещо пред него, чак ми става неудобно ...
Та Пламко нямаше 3 месеца,като ги попитах за захранването какво ще кажат. А те изумени,как така още не съм го почнала със соковете...

отдавна не съм писала, сега се докопвам до интернет и изчетох пропуснатото. Виждам, че споделяте за двигателната активност. Нашата мишка иска само седнала и права да стои. Педиатърката се видя в чудо още преди 3 седмици. Не мога да я оставя легнала. Набира се яко и все седнала иска да я държа. Аз се притеснявам, че и е рано, но пък найки ми сподели, че на 4.5 месеца съм стояла стабилно седнала. Явно е наследствено. Каката на 6м се гътваше като талпа. Никакви амбиции за седене и изправяне нямаше. А беше далеч по-фина мацка. И Лили е още само на кърма. Последната седмица преоткри водата и чайчетата. Днес и купих и биберон-залъгалка, за да пробваме отново с него, иначе палеца от преди седмица го лапа спокойно. Успява да хване играчка и да я задържи известно време. Яко плюмчене пада
Намалявам постепенно вентолина, въпреки, че нослето похърква и свири от време на време, но това се дължи на едно вирусче от баба и, каката още не се е оправила, може би и при нея ще има по-продължително отражение.
Между другото и ние сме с нов биберон(стария го плюеше,май й е бил малък).Толкова много си пъхаше ръцете в устата,смучеше юмручета,пръсти.Реших че ще е по-добре да взема нова биба, отколкото да смуче ръцете си.Препоръчани теми