Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 439
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
   Момичета, утре ми е секциото в ОБ, бебо така и не се обърна. Надявам се всичко да мине безпроблемно и гладко, а когато се завърнем живот и здраве да ви дам прясно инфо за ОБ.
Всичко ще бъде наред! Hug
Вълнението е огромно, утре ще гушнеш малката душичка! 
Стискаме палци за успешен финал!

# 256
  • Варна
massari стискам ти палци всичко да мине бързо и лесно!! Може да се засечем с теб, аз се надявам да започна да раждам тия дни  Laughing

# 257
Здравейте бъдещи и настоящи мами Simple Smile Термина ми е на 26.08 и съм се насочила кум ОБ.Искам да попитам има ли някаквяа промяна на списака от началната страница и дрешките на бебчето при кого стоят, при мамите или при сестрите?

# 258
  • варна
лелеееее как и аз нямам търпение да гушна мойта малка принцеца, но съм чак на 29 септември?

# 259
  • гр Шумен
massari успех и бързо възановяване след операцията Simple Smile

# 260
massari леко и безпроблемно раждане и скоро да си гушнеш сладкото бебче  Praynig Hug

mi6eto86 за списъка не знам (не следя), но дрешките стоят при мамите. Сутрин преди да вземат бебчето за тоалет и визирация се приготвят чистите дрешки (също памперс и мокри кърпи) и се слагат в легълцето при бебето  Peace

# 261
Здравейте момичета,моят багаж е вече готов но знам яе е хубаво да го разпределя в 2 чанти като едната 6те ми е необходима още с влизането а другата могат да ми я донесат след раждането за да не се притеснявам за нея кайете ми кое в коя чанта да сложа и какво ще ми е необходимо в началото и кое да оставя за след това

# 262
  • гр Шумен
Аз лично си сложих,2 нощници, хавлии за мен и бебето,помпа за кърмене,тампони за кърма,но за мое удобство,крем за зърната,еднократни напикавки,превръзки за след раждане,тоалетни принадлежности,мокри кърпи,дрешки за бебето,залъгалка и памперси.
И отделно съм си приготвила дрехи за изписването и комплекта за изписване на бебето.

# 263
Здравейте момичета,моят багаж е вече готов но знам яе е хубаво да го разпределя в 2 чанти като едната 6те ми е необходима още с влизането а другата могат да ми я донесат след раждането за да не се притеснявам за нея кайете ми кое в коя чанта да сложа и какво ще ми е необходимо в началото и кое да оставя за след това
Много добра идея! В чантата за раждането слагаш - две нощници (едната обличаш при приемането, другата резервна), чехли (които обуваш там), лигнин, еднократните пелени (бях взела 5 бр. останалите после ми донесоха), 3-4 памперса за бебето, тоалетна хартия, телефон, документи, сапун, малка бутилка минерална вода, шоколад  Wink
В другата - дрешките на бебето, още памперси, останалите пелени, мокри кърпи, шампоан, олио и пелените, които искат за бебето; тоалетни принадлежности за теб (хавлия, паста, четка, душ-гел...). Могат да ти я донесат след като минат двата часа наблюдение (ако раждането е нормално) и те настанят в стаята.
Дано съм била полезна  Peace

# 264
  • Варна
Какви са тези еднократни пелени?

# 265
  • гр Шумен
да това и аз не го разбрах

# 266
иначе казано еднократни чаршафи, които ги искат 60/90

# 267
  • Варна
Здравейте,само да светна нещо за списъка ,в крайна сметка шампоана на хип и олиото също и комплекта пелени ,никой така и не ги иска, майките масово си ги връщаха в къщи естествено и аз. Peace а иначе кошчетата са повити със захабени пелени на петна  Crossing Arms

# 268
  • Варна
Може би са събрали достатъчно и са спрели да ги искат Crazy То от всяка майка по 8 пелени и цяло шише шампоан как се изразходват. Значи поне няма да купувам и за себе си от тези пелени, защото мислех да взема 3 комплекта - 2 за тях и един за мен. Ще изчакам да видя дали ще ми ги вземат.

# 269
Здравейте  момичета и аз чакам с нетърпение вече...имам един въпрос. Къде продават нощниците за кърмене с копченца? Не,че всичко друго ми е ясно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт