Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 427
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
  • варна
oooo аз не бях чувала за такива нощници

# 271
Здравейте  момичета и аз чакам с нетърпение вече...имам един въпрос. Къде продават нощниците за кърмене с копченца? Не,че всичко друго ми е ясно... Rolling Eyes
в Гранд Мол Варна, на -2 етаж, там където Карфур

# 272
oooo аз не бях чувала за такива нощници
.

В магазин Мадара, до Метро също има голям избор на нощници и на цени. Аз си бях взела от там 3 нощници, специално за раждането.

# 273
  • Някъде там
Аз моите си ги взех от пазар Чаталджа мн ми бяха удобни и цяла зима си ги ползвах и не са мръднали. Имат и мн хубави картинки едната беше с щъркел, който носи бебе Simple Smile.

# 274
Къде на Чаталджа горе-долу???   bouquet

# 275
Здравейте  момичета и аз чакам с нетърпение вече...имам един въпрос. Къде продават нощниците за кърмене с копченца? Не,че всичко друго ми е ясно... Rolling Eyes
На повечето места, където продават бельо и нощници имат и от тези, но според мен човек трябва да си прецени. Като всяко нещо свързано с бременност/бебе цената е завишена. На някои модели, които са с илик и копче, илика се отпуска и започва да се откопчава. Всяка друга нощница, която има копчета отпред поне до под гърдите би свършила същата работа. А в тази жега може и тънка рокличка с презрамки, които се свалят.

# 276
За жегата си абсолютно права,аз миналия месец лежах за задържане и не се издържаше...Сега представям си какво е!

# 277
  • гр Шумен
Аз лично си взех от продавалник такава за 14 лв с отвори за кърмене,лятна с подарък чисто нов халат пак тънък летен,понеже ние ще излезем много скоро на бял свят и ще ми е топло:)

# 278
Тъкмо гледам, че в Продавалник има няколко много симпатични летни нощници за кърмачки! И цените са супер!

# 279
Здравейте мами, и на мен ми предстои раждане, надявам се нормално, и си избрах ОБ, но се притеснявам че  имам контракции, (последните по моя преценка силнички) а съм още в 34 седмица, изписаха ми Магнецит за спиране на контракциите, но ми се струва че малкия ще се появи преди термина ни - на 2-ри Септември, моля за съвети!  Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 16:09 от night_mare

# 280
  • гр Шумен
Ами миличка ако реши бебчо да излиза няма кой да го спре по принцип,но ако са толкова силни на мен ми изписаха нутри-маг по 3-ти на ден както и нош-па по 3-ти,защото моите силни контракции бяха пък съвсем рано и опасно.Лежах буквално по цял ден и пиех лекарства.Почивай ама абсолютно таткото малко да върши домакинство че то да ти кажа е най опасно,миене на чинии,на плочки,и метене.Моя съвет е такъв,ние успяхме да го удържим,а сега вече искам да излиза и по рано че много ми дотегна това тежко положение Simple Smile

# 281
Ами миличка ако реши бебчо да излиза няма кой да го спре по принцип,но ако са толкова силни на мен ми изписаха нутри-маг по 3-ти на ден както и нош-па по 3-ти,защото моите силни контракции бяха пък съвсем рано и опасно.Лежах буквално по цял ден и пиех лекарства.Почивай ама абсолютно таткото малко да върши домакинство че то да ти кажа е най опасно,миене на чинии,на плочки,и метене.Моя съвет е такъв,ние успяхме да го удържим,а сега вече искам да излиза и по рано че много ми дотегна това тежко положение Simple Smile
ох мила и аз като теб...нямам търпение. Искам да излиза вече,само че аз нямам нито контракции , нито нищо. Да започват болките и да свършва всичко,че нямам търпение да гушкам бебка... Успех мамчета  Peace

# 282
  • гр Шумен
то и аз нямам да ти кажа,но последно реших да родя в АГ-то защото моята наблюдаваща има договор с тях и заради таткото защото само там ми гарантират че ще влезе, а не ако имало свободно и ако нямало родилки и прочие.Но за да не се притеснявам че ще ми изтекът водите и как ще стигна до варна с докторката решихме да съм с предизвикано раждане пък и така става по бързо Simple Smile Така че живот и здраве след около седмица и полувина най много две ще ви се похваля с нов член на семейството Simple Smile Успех и на всички които им предстои скорошно запознаване с бебенцата им :*

# 283
Благодаря за съветите, леко и бързо раждане ви пожелавам, здрави бебчета и чакам впечатления от  родилното  Hug Hug Hug Hug

# 284
  • Варна
Здравейте,
Минавам само набързо, за да ви кажа, че на 21-ви се роди сина ми Янислав Simple Smile Раждането беше в ОБ. Започнаха да ми текат водите в 6 сутринта, приеха ме в болницата в 8 с 5 см. разкритие. Сложиха ми система и в 9:40 проплака малкия  Heart Eyes Всичко мина добре, имам две шевчета, които вчера ми махнаха. Стояхме в болницата 3 дена и вече се гледаме вкъщи. Много съм доволна от д-р Димитрова и дежурната акушерка. Общо взето наистина от аг-то са много любезни и мили, за разлика от неонатолозите, с които много трудно се контактуваше. Ако някой го интересува нещо - насреща съм   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт