Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 391
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
  • варна
СРАМОТАА.... ШАМПОАН И ОЛИО НА ХИП ОСТАВА ЗА ОТДЕЛЕНИЕТО.... СРАМОТА... ПАМПЕРСИТЕ НЕ ОТВОРЕНИ..... ЗА КВО ГОВОРИМ... ВЪЗМУТЕНА СЪМ НАПРАВО... МИ КОЙТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПОЗВОЛИ ШАМПОАНА И ОЛИОТО? И ЗА КАКВО  СА ИСКАЛИ ПАМПЕРСИТЕ ДА СА НЕОТВОРЕНИ??ДА ИМ ГИ ДАДЕШ ВСИЧКИТЕ И НИЩО ДА НЕ ТИ ВЪРНАТ НАКРАЯ И ДА КАЖАТ СВЪРШИХА,  ДА МАЖАТ И ДА КЪПЯТ ЦИГАНСКИТЕ БЕБЕТА, ИЛИ ДА СИ МАЖАТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА, ПЪК МОЙТО МОЖЕ И ДА ГО НАМАЖАТ С ТЕО БЕБЕ

# 436
Аз родих на 21.08, не са ми искали олиото и шампоана, нито пелените, стояхме 6 дни и 3 комплекта дрешки не стигат (най-удобни са бодита с предно закопчаване), не стигат и 10 бр. еднократни чаршафи, по-удобни са малкият размер, за храната аз също не бях очарована и ми носеха. Ще ви трябва и много вода, защото се ожаднява. Наистина е много топло и аз обличах на малкия само с късо ръкавче, а дори и ританките пропускахме, само по памперс и камизолка (когато беше при мен). Сутрин трябва да оставяте в кошчето памперс, дрешки и мокрите кърпи за къпането, преди визитацията, иначе децата са си при вас и през останалото време вие си ги преобличате и сменяте. Памперсите може да си вземете и на бройка, никой не иска да са неотворени и си стоят при вас. Добре е да си вземете ядки, защото засилват кърмата. Ще ви кажат да си вземете и риванол и марли за да си почиствате шевовете ако имате такива.  Wink

# 437
За олиото и шампоана на Hipp съм съгласна, че не всеки може да си позволи да ги купи и да ги остави просто така в отделението. За съжаление обаче нямаме избор. Първия път, когато раждах, нямаше такова изискване. Тогава къпеха бебетата с Тео бебе. От познати чувам (предстои да видя дали е така), че сега бебетата също ги къпят с Тео бебе и Бочко, а тази козметика на Hipp се ползва само за бебетата от Вип стаите.
По повод памперсите...нямах това предвид. Доколкото имам спомен, сред майките се коментираше, че ги искат неотворени, за да не са замърсени. А иначе памперсите си стояха при нас и ние слагахме по 5-6 памперса всяка сутрин в креватчето на бебето. Така че памперсите, които носиш, са си за твоето бебе. Най-много, ако някоя мама е забравила да сложи сутринта "нова доза" памперси, да вземат от твоите. Но по принцип това може да се случи на всеки, така че не е фатално.

# 438
Аз родих през Юни и бях писала малко след това, че на мен също не ми поискаха олиото и шампоана, нито пък комплекта с пелените. Но определено къпеха бебетата с Хип, имаше техни шишета във боксовете,  където къпеха бебчетата, а и после като ни ги дадяха си миришеха на Хип Simple Smile Памперсите никой не ги проверява дали са отворени или не и какви са, искат само да оставяш всяка вечер заедно с дрешките, които ще облекат след баня.

# 439
  • Варна
И аз мисля, че на Хип си миришеха бебетата Simple Smile Памперсите не е задължително да са неотворени. Постелките за леглото моите бяха 60/90, напълно достатъчни са, не виждам смисъл от по-големи.

# 440
На мен също не са ми искали олиото и шампоана. И да ми ги бяха искали щях д кажа,че нямам. Пелени вече няма в аписъка. Бебетата си ги къпеха с Хип. Аз ги шпионирах в бокса  Laughing

# 441
Както отбелязах, моята информация е от преди 3 години и половина, така че съм ви благодарна за актуализациите.  Grinning

# 442
Днес ходих на преглед в родилното на ОБ и на запис на тонове. Чистичко и бая топличко. Голяма навалица и то предимно тъмнокожи българки. Иначе персоналът са ведри и мнооооооого обяснителни.

# 443
Здравейте момичета  Hug
Да попитам наскоро раждалите: нормално ли е да чувствате бодежи ниско долу, корема да се стяга (дали са подготвителни контракции) и изведнъж рязко ми се увеличиха киселините?
Питам, защото доста се притеснявам събитието да не настъпи преждевременно?  Rolling Eyes

# 444
  • Варна
Да, със сигурност са подготвителни контракции. Раничко ти е. Обади се на наблюдаващия ти лекар да ти изпише нещо.

# 445
Ихаа Ками да ги докарам и аз до 10 дни!! Simple Smile)
Стискам палци  Hug
А иначе пия Магнерот, но понякога имам чувството че не помага..

# 446
СРАМОТАА.... ШАМПОАН И ОЛИО НА ХИП ОСТАВА ЗА ОТДЕЛЕНИЕТО.... СРАМОТА... ПАМПЕРСИТЕ НЕ ОТВОРЕНИ..... ЗА КВО ГОВОРИМ... ВЪЗМУТЕНА СЪМ НАПРАВО... МИ КОЙТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПОЗВОЛИ ШАМПОАНА И ОЛИОТО? И ЗА КАКВО  СА ИСКАЛИ ПАМПЕРСИТЕ ДА СА НЕОТВОРЕНИ??ДА ИМ ГИ ДАДЕШ ВСИЧКИТЕ И НИЩО ДА НЕ ТИ ВЪРНАТ НАКРАЯ И ДА КАЖАТ СВЪРШИХА,  ДА МАЖАТ И ДА КЪПЯТ ЦИГАНСКИТЕ БЕБЕТА, ИЛИ ДА СИ МАЖАТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА, ПЪК МОЙТО МОЖЕ И ДА ГО НАМАЖАТ С ТЕО БЕБЕ

Точно по тази причина нарочно донесох в отделението мостри на Хипп, мостра на олио и мостра на шампуан. Хем изпълних условието, хем не се набутах. И според мен не върви да им нося консумативи при положение, че си внасям чинно осигуровките.

П.П. Може и да съм го писала тук, но вместо лигнин използвах памперсите за възрастни. Няма такова удобство!!!

Begbie, дано да си се консултирала с гинеколога си. И аз имах подготвителни контракции около 7-8 месец и ми се наложи да поогранича движението и да бия Магне Б6. Всъщност от 17та седмица си имах контракции, та бях малко по - внимателна.

# 447
Аз родих преди 1 год. и наистина в списаха имаше олио на Хип но никой не ми го поиска. А бебчетата си миришена на него, всички бебета ги мажеха и къпеха с ХИП. ако бяха го поискали щах да го оставя все  пак за моето бебе са ползвали на др. майка, а така хубаво си ухаеше Simple Smile

# 448
  • варна
Кога и как са посещенията в болницата?

# 449
Кога и как са посещенията в болницата?
Ако питаш за свиждания като родиш-по цял ден. Можеш да си излизаш когато искаш. Самото свиждане става във фоайето или на вън. Няма ограничения. На втория час след раждането ви изкарват теб и бебето до фоайето да ви покажат на близките. После само ти излизаш,а бебенце чак на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт