ДУБАЙ - тема 2

• 127 978
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, можете ли да ми дадете съвет за избор на един от двата хотела в Дубай - "Emirates Grand" или "Gloria Yasat Deluxe"

# 526
Здравейте!!
В понеделник заминаваме, та едно последно питане(малко странно може да ви се стори) - интересувам се дали на Джумейра бийч(платения както каза роже) трябва да си нося плажна кърпа, или те предлагат?

Благодаря предварително! Simple Smile  Peace

# 527
  • София
VPO, приятно пътуване Peace, страхотно да си изкарате и като се върнеш да не забравиш да разкажеш и да покажеш снимки Simple Smile, че докато вие се печете там на слънце, тук ще са снежни виелици #Crazy newsm78
Платен е силно казано за Джумейра бийч парк, защото входа струва 5 дирхама, по-малко от 2 лева на човек Simple Smile Можеш да си постелеш кърпата, която си носиш, /там не дават такива, но пък можеш от някой магазин да си купиш/ под сянката на някоя палма, или пък ако искате да сте по-близо до водата да си наемете шезлонг за 5 дирхама и чадър за 10. Абе направо си е без пари, като си представиш стандарта им Peace

# 528
искам да попитам къде е най-евтино да хапваме ,защото имаме закуска само в хотела.И дали по сандали с ток мога да вляза в бурж ал араб.кога е по добре да се кача на бурж кхалифа през деня или вечерта има по-хубава гледка.Кой аквапарк е по-хубав wild wadi или Атлантис?За джамията колко ще ми излезе такси до там и обратно от автогарата на абу даби.дали е по-добре да купя комбиниран билет на big bus или да отида с такси.

# 529
ама вие нищо не четете.

# 530
roje22, тити, благодаря за информацията Simple Smile
Явно за пътуването до Истанбул по-добре да питам в тяхната тема, видях че има доста инфо там
Значи ще отидем до Лост Чеймбърс със сигурност, а от другия аквариум - колкото видим...
Плажа на Дубай Марина е платен ли е? Тити, за увеселителния парк сега се замислих - май беше в Абу Даби...
За ресторант - искаше ми се да посетим някой, може би в старата част, който не е само за туристи, а  където ходят местните хора и храната е хубава, наистина ще се радвам да препоръчате нещо Simple Smile
Приятен остатък от уикенда на всички Simple Smile

# 531
И двете теми съм прочела и пътеводителя на roje22.Просто някой неща съм забравила.Трябва май пак да ги прочета. newsm78

# 532
не знам какво си забравила, но двата водни парка току-що ги обсъдихме, и на въпроса за бурж калифа ти отговорих.

jm, да не би за http://www.ferrariworldabudhabi.com/ да говориш, там има бая екстремен райд.

# 533
тити - да, за този парк говоря, мерси ! Досега още не бях сигурен, дали ще ходим до Абу Даби, но като гледам май ще се наложи Simple Smile

# 534
Малко странно питане, но все пак  Laughing Фен съм на парфюмите и си имам малка колекцийка. Ще ми се да си взема нещо и от Дубай, но от типичните им ориенталски аромати с пъстри и дори кичозни бутилки, които обаче са като произведения на изкуството. Нещо такова:

Имате ли идея къде да ги търся на по-достъпни цени, не вярвам в моловете да ми излязат изгодно  Thinking Дали ще мога да се пазаря и за тях. Притеснява ме да не обидя продавачите.

# 535
Tears Of The Sun много ти благодаря за страхотния въпрос,аз също ще търся за подарък на майка ми която обича ориенталски аромати  Simple Smile

# 536
По въпроса за парфюмите, има магазини по моловете и парфюмите са с нормални цени, даже са по-ниски от западните парфюмерийни марки. Аз например съм пазарувала от такъв магазин в Меркато Мол:
http://www.mercatoshoppingmall.com/attachments/058_(SH)%2000078% … %20March%2012.pdf
Junaid for perfumes

# 537
За увеселителния парк - да не би да се има предвид Ferrari world? Той е в Абу Даби обаче.

# 538
Няма ли вече завърнали се от Дубай,да разказват и да показват  photo

# 539
Здравейте,  много хубава тема, от скоро я следя с голям интерес.  newsm10 Предстои ни пътуване до Дубай, интересува ме каква валута ползвахте там долари или дирхами?  Къде е по-изгодно да си обменим левовете? Извинете ме, ако вече е бил зададен този въпрос, но темата е доста голяма и не можах да изчета всичко  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт