ДУБАЙ - тема 2

• 127 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
The Girl,тити благодаря ви много  Hug Вече не дните, ами часовете броя,за пръв път ще пътуваме извън Европа и ми е едно такова странно  #Crazy #Crazy #Crazy и ми нахлуват в главата едни странни мисли(като за змиите например  perko )

# 556
The Girl,тити благодаря ви много  Hug Вече не дните, ами часовете броя,за пръв път ще пътуваме извън Европа и ми е едно такова странно  #Crazy #Crazy #Crazy и ми нахлуват в главата едни странни мисли(като за змиите например  perko )
Със сигурност ще останете очаровани, просто в Европа няма аналог на Дубай  Heart Eyes

# 557
За всички който им предстой да организират сами пътуване до Дубай ,случайно попаднах на този сайт http://usitcolours.bg/bg/vizovi-uslugi/pochivki/menu/193/ предлагат визи без да изискват билети или резервации  Simple Smile

Искам и да попитам някой летял с офертите на Марбро тур,какви са изискванията за багажа(кг.размери)нямат никаква информация в сайта си,дори коя компания изпълнява чартъра,а все още не са ни пристигнали документите от агенцията.

VPO хайде разкажи ни вече за впечатленията си от пътуването си  Hug

# 558
писана, изискват - за жени под 30 години. А я виж този сайт - същото за 150 долара :Wink http://www.southtravels.com/middleeast/uae/visa.html нашите искат 150 евро.

# 559
  • Beyond the Frontiers
писана, изискват - за жени под 30 години. А я виж този сайт - същото за 150 долара :Wink http://www.southtravels.com/middleeast/uae/visa.html нашите искат 150 евро.

* Processing time may take more than the stated days should the immigration requires further supporting documents.
* We require a Hotel Booking and must be booked with us in order for us to process your visa.
* View here the List of affordable Dubai Hotels, Resorts & Apartments

Не разбирам, защо смятате, че това с хотела е измислица на българските туроператори. И при други държави с визов режим има изискване за самолетен билет и хотелска резервация, при Дубай просто е направено по-строго.

# 560
не знам защо мен цитираш, писанка твърди, че не се искат резервации Simple Smile

# 561
Здравейте! Темата е много интересна, поздравления на всички, които се включват в темата, много полезна информация  Simple Smile Аз мисля скоро да посетя Дубай и искам да питам някой пътувал ли е по тази програма?
http://www.rual-travel.com/%D0%B4%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B9-55-%D0 … %D0%B5%D1%82-2013

# 562
Здравейте, и ние сме се запътили към Дубай в началото на април, още миналата година го планувах, но тогава не успяхме да заминем. Изчетох доста от темата, но не разбрах как се ползва метрото - Силвер картата как точно се ползва, от къде се купува и не е ли по-изгодно с билетчета? И още нещо - в обзорната обиколка не се включва посещение на Палмата и Атлантис, и как ще е най-удобно да стигнем до там? Дано не се повтарям с други подобни въпроси  Hug
и още колко струва билетът за Бурдж Халифа,ако е през Интернет, че от агенцията ни предлагат за 50 $ на човек?

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:57 от Diora

# 563
Някой  запознат ли е дали може да се правят резервации с дебитна карта или е задължително да е кредитна?

# 564
  • Beyond the Frontiers
Някой  запознат ли е дали може да се правят резервации с дебитна карта или е задължително да е кредитна?

Аз правих резервации с дебитна карта Peace Стига да става за онлайн пазаруване, не би трябвало да имате проблем.

# 565
Galactic Voyager, благодаря, ще пробвам и аз с дебитната, дано да я приемат.
Вече проверих в сайта, няма обаче много свободни часове за датата, която искам, между 3 и 7ч. всичко е продадено (така е и за другите дни), та се замислих, че може би преди 3ч. да не се вижда добре от маранята, а след 7 ми се струва късно и ще се любуваме само на нощните светлини. Ако някой е ходил нека сподели кое е по-удобното време за наблюдение  Praynig

# 566
  • Живее на Луната
Мое мнение - нощната гледка е по-добре. Всички тези светлини в краката ти са уникално изживяване

# 567
Нощно време

# 568
Please note for your security when purchasing online, the credit card holder must be the person collecting the tickets and the card must be presented upon arrival at the time of ticket collection.
Не съм много добре с английския, но това го пише в сайта на Бурдж Халифа и доколкото си преведох означава, че собственикът на картата трябва да присъства и да я покаже на входа?? Ох, нещо съвсем се обърках вече! Картата ли ще проверяват или резервацията??

# 569
  • Живее на Луната
На нас ни провериха само резрвацията, но щом така са написали носете за всеки случай и картата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт