90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 723
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Името на картофите го измисли моя мъж Laughingизползвам малки картофки,които режа на две и надупвам в тавичка,слагам червен пипер,чубрица,кимион,сол и мазнина и пека във фурната,стават чудни.  chef

И бързи ... Смятам да ги изпробвам. Чудна и проста идейка! Ама и името е добре измислено от мъжа ти - аз ще ги нарека "надупените картофки на камбанчо" Joy На сина ми много ще му харесат също - и картофките в този "надупен" вид, и името им.  Laughing

Я дайте някои идеи за постен белтъчен, че мъжа ми пости, а иска да започне и 90ДД, а мен хич ме няма в тия соеви продукти и растителни сирена? Никога не съм ги пробвала, а и той не ги е пробвал.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 16:02 от titi_75

# 511
30 мин. преди и след хранене не се пият течности.
Ника, това за пиенето преди ядене не го знаех, мерси:)

# 512
  • В царството на мечтите
Ако знаете тези надупени картофи ако им сложите и сирене и кашкавал какви стават ама сега не може така  Embarassed

# 513
Уф, днес ми е нещо много гаден ден. Сигурно защото е някакво такова мрачно, пък и ме налегнаха депресарско-философски мисли, та сега сигурно и малко оф-топик ще дам.

Замислих се защо толкова се дразня на тия дето нарушават систематично, ама свалят (не соча конкретни хора, а говоря по принцип). Ами много просто. Чета и слушам как тази и онази яли това и онова и в оня ден прегрешили с това и това и пак са свалили "само" еди колко си кг... Ами всъщност на мен ми действа крайно демотивиращо, защото аз си спазвам и си спазвам много сериозно, поне последните 10 дни, от както почнах тази врътка, а не съм свалила нищо. Викам си нали от МЦ, от пълнолуние и т.н. и се опитвам да не се замислям и да си продължавам. Ама като чета някоя да ми се оплаква как за 3 дена е свалила само 10 кг например и ми става супер кофти. Та... така...

Днес ми е ВД.
Закуска - 1 банан
О - малка пица със зеленчуци и салата
В - 2 фил. с лютеница ще са и сигурно малко сладолед или шоколад.

Та да... Днес направих разходка от едно 7км, кръста ме боли и не можах да тренирам, но от утре ще почна. Пък дано нещо мръдне. Но сериозно... тия с прегрешенията и оплакването колко "малко" са свалили друг път да се замислят как се чувстват тия дето не прегрешават и нищо не са свалили.

Сори, както казах в депресарско настроение съм.  Joy

# 514
  • София
I.v.a. , не знам дали не бъркам, но спазването на режима води до промяна в метаболизма ,а безразборното хранене едва ли се слави с подобен бонус:)))))))
не се поддавай на подобни размисли, не се ядосвай, на мен задържането също ми влияе много демотивиращо, опитай да размърдаш кантара с повече вода, а идеята за разходка и тренировки е страхотна:) наслади се на усещането за повече тонус:)
някой ми беше казал, че вкусът на 100г. шоколад е съвсем същият като на 1кг.-излишеството не води до друго, освен натрупване на мастни депа:)
някой от предишните постове съдържаше нещо много хубаво,цитирам попамет" радвам се ,че правя нещо хубаво за себе си"
 smile3525

# 515
  • гр. София
Здравейте, фиданки. От днес започвам диетата за втори път. Записвам се при вас, защото предното завъртане ми бяхте голям стимул. Стартирам с 65.5 кг при ръст 1.58 м. Цел не съм си поставила. Всеки свален килограм е добре дошъл. И така отчетът ми за днес е:
З. - ябълки.
О. - сирене, кашкавал и салата от червено зеле.
В. - половината от обяда.
Много минуси ви желая!

# 516
I.v.a. щом си зациклила със свалянето аз ти препоръчвам сладоледа да отпадне от вечерята или само сладолед и шоколад , но не знам дали ще те засити достатъчно.  Hug

Относно "легендите" по повод режима мога книга да напиша. Аз го започнах края на 2009г., но прецених че за мен тогава Системата -60 е по удачна и не сбърках, кърмех и плодовите дни много ми бяха трудни такъв глад ме гонеше , че винаги ги оплесквах и затова смених режима, та по повод криворазбирането на това какво трябва да ядеш. Някои хора , нямам предвид във форума или навън по улицата , а като цяло, като чуят че може баница със спанак във ВХ си мислят че може всякаква баница, или торта щом може и половин торта да е тя е режимна нали и става , смях, смях на кубици, ама какво да се прави не всеки сяда да чете.

# 517
# 518
Здравейте, дружки! ДОБРЕ ДОШЛИ И НА ВСИЧКИ НОВИ!  bouquet
Аз днес съм на плодове - 2 ябълка,2 круши и 10 ореха.
От сутринта съм започнала с пролетното почистване и вече нямам сила.То не бяха прозорци,щори,пране,тупане .......края му се вижда... ooooh! Надявам се утре да съм по-лека,сигурно съм изгорила някоя и друга калория Mr. Green
Да кажа и аз за годините и свалянето. Когато за първи път(миналата година) правих диетата и баба  ми я прави с мен. Аз бях на 17, а тя на 55. И тя и аз свалихме като разликата в свалените килограми беше 3-4, а аз плувах всеки ден и бях много стриктна! Та искам да кажа,че всичко си е до организъм и метаболизъм,няма много логика 55-годишната ми баба е да е свалила колкото мен,но така се случи. Определящ фактор е и как са качени килограмите - моите си ги "влача" от първи клас Mr. Green,а тя качи, мигновенно, след операция на миома. Абе какво ви обяснявам като със сигурност, знаете повече от мен! smile3505
ПРИЯТЕН ДЕН
!

# 519
 Rolling Eyes Здравейте. Днес имам минусче, макар и малко. Правихме прощапулник на сина ми, направих питка с кисело мляко, мая и яйца, казват всички ,че станала хубава  Laughing. Аз близнах от нея само трохичка буквално, за да спазя традицията. Иначе съм без нарушения:

з - кафе с мед, ябълка
о - филийки препечени, кисели краставици, доматено пюре, горчица, праз лук
в - от сладкишите от прощапулника и черен шоколад ще си хапна, нямам търпение да стане 17,30  Mr. Green

лек ден!

# 520
  • Sofia
Облачето, да ти е живо и здраво детенцето и все напред да върви!  Hug

# 521
Благодаря, СавинаHug

# 522
Ох момичета, дано не ми се карате, но съм в голяма чуденка. Чета сега старите теми и някъде видях , че и течности се пият само до 20:00 часа , а аз така се наливам вечер  ooooh! То не е чай, вода, че чак и топла една чаша  преди лягане(някак си ми успокоява корема). Моля ви кажете какво да правя  Praynig

# 523
Няма такова нещо.Яденето е до 20ч.Пиенето е, когато ти се пие.

# 524
  • В царството на мечтите
Необходими продукти :

2 яйца
1 ч.ч. хладка вода
1 ч.ч. захар
3/4 ч.ч. стопен маргарин или олио
2 с. л. сладко
2 ч. ч. брашно
1 ванилия
1 к. л. сода
1 с. л. какао
 Тези кексчета стават ли за въглихедратен???

Общи условия

Активация на акаунт