90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
благодаря за отговора Хари Simple Smile аз свалих 3кг със диетата Японско чудо и сега съм 61,200кг ... и ми е много трудно да падна под 60кг, утре ще пробвам ориза,нещо случайно да не би да задържам вода Simple Smile успех на всички!!! Simple Smile

# 496
Предишния път ,като правих диетата ,кърмачките правехме втори плодов ден  Crossing Arms
Прецакали сме се значи Laughing Можело да се пропуска,нищо.Ще знам ,като съм кърмачка пак Laughing
Аз също имам минус след ориза на Савина ,около 600 гр ,но си е огромен минус за мен.Савинка ,благодаря Hug
Днес съм на въглехидрати.
Обяд : постно зеле с домати и хляб
Вечеря : Пазя една торта от предния въглехидратен,ще видя дали става за ядене.Ако не - кроасани или филии с течен шоколад Blush
shams u amaр,радвам се да те видя и тук! Добре ти е менюто Naughty

# 497
Благодаря   bouquet

# 498
Момичета, сигурно е писано, но аз да си питам . Сега седнах и си сметнах последното завъртане. Трети воден ми се пада на 3.04., а след него имам белтъчен и варива до пълни 90 дни. Та питането ми е, дали си изкарвам пълна четворка или само тези два и излизам в почивка. Мисля, че няма да се налага да правя повторение, а останалите килограми , които искам да сваля ще ги боря с ниско въглехидратно, а и идва сезона на ягоди , череши, дини , домати от градината и всичко по, по. Просто съпруга ми е много месояден и се прибира и знам че барбекюто ще е нон стоп ма макс и едни гостииииииииииии.

# 499
Здравейте момичета.
Много вълшебен наистина този ориз на Савинка,гледам всички сваляте от него.Ще взема и аз да го направя за другия бобов ден. bowuu,че за днес вече измислих менюто:
З-фреш от портокал(около 200 мл)
О-лозови сърмички+салата от цвекло
В-"надупени" картофи+салата от цвекло.
Името на картофите го измисли моя мъж Laughingизползвам малки картофки,които режа на две и надупвам в тавичка,слагам червен пипер,чубрица,кимион,сол и мазнина и пека във фурната,стават чудни.  chef
Иначе днес нямам -,но поне нямам и +,но мисля че знам на какво се дължи това. newsm78,снощи вечерях чак в 21 часа и то щото реших да чакам мъжа ми,втори път няма да правя такава грешка Mr. Green

# 500
bambi2009, след последния воден караш цяла четворка и тогава приключваш.Реално режимът е 91 дни.

# 501
Момичета, сигурно е писано, но аз да си питам . Сега седнах и си сметнах последното завъртане. Трети воден ми се пада на 3.04., а след него имам белтъчен и варива до пълни 90 дни. Та питането ми е, дали си изкарвам пълна четворка или само тези два и излизам в почивка. Мисля, че няма да се налага да правя повторение, а останалите килограми , които искам да сваля ще ги боря с ниско въглехидратно, а и идва сезона на ягоди , череши, дини , домати от градината и всичко по, по. Просто съпруга ми е много месояден и се прибира и знам че барбекюто ще е нон стоп ма макс и едни гостииииииииииии.
Мисля, че трява да си изкараш цялата четворка  Peace
Аз днес съм плодов и утре втори воден! Чувствам се прекрасно и изпълнена с енергия! Laughing Приготвила съм си кана с вода и лимон, отделно една кана вече я изпих и хапнах банан, киви и ябълка. Изобщо не чувствам глад и даже мисля че почнах да ги харесвам плодовите и водните дни, защото не изчислявам кога са минали 30 мин след ядене  Laughing След водният ще се отчета!

# 502
  • София
bambi2009, аз досега след последния воден си карах още една цяла четворка и така режима ми ставаше 91 дни, ти както си прецениш.  Peace
Данчето с трабантчето, тортата се съхранява идеално във фризера - можеш да си я ядеш и като сладоледена или да изчакаш да се поразмрази, но изобщо не си губи вкусовите качества.  Peace За един РД така се бях изхвърлила с торта на не-нам-колко-си етажа  Laughing та един цял етаж си го оставих във фризера, хапвах си го цял месец.   Peace

Благодаря ви за идеите за печените ябълки! Остава за по-добри времена  Mr. Green, моите мили деца от сутринта са ми подпукали режимната храна, днес мислех само на ябълки да карам, и сега вече почти не ми остана какво да ям  Laughing камо ли да пека.  Laughing

# 503
  • По света и в нас.
И аз да се включа в дискусията по годините-аз съм на 39 и понеже имам проблеми с МЦ да уточня от 2 месеца преди да почна диетата и гениколожката ми беше сигурна,че няма да мога да сваля кг,но да опитам.Еми вярно,че не съм много свалила,но пък аз съм доволна и на тези които съм свалила.По важното ,което осъзнах е че не ям между храненията иначе на работата по цял ден имах нещо в устата си,гледаш ситно,ядеш а не си се наял ама като се качиш на кантара да видиш какво чудо е.Живот и здраве още от сега си мисля юли месец пак да правя врътка.
В понеделник си купих и електронен кантар и сърце не ми дава сутрин да не се премеря,днес +100 след белтъчен,с механичния се мерехна 2 седмици веднъж.
Днес з-банан,о-боб и салата,в-същото.
Лек ден момичета.

# 504
Здравейте,аз съм на диета от 09.01.Но не се тегля сравнявам по дрехите да ли съм отслабнала да кажа много стриктно не спазвам.Обаче всички ми казват,че съм отслабнала и аз усещам по дрехите,че съм отслабнала.Имах едни дънки 36номер и ми падат големи са и от същия модел дънки пробвах 34пак ми бяха големи и 32номер ми бяха точни.Много съм щастлива и доволна дано още да отслабна.

# 505
  • Варна
Привет на всички!

Еее, отвикнала съм от кръчмарските вечери и силни миризми на цигари и кухня ( Mr. Green), но затова пък прекарах една разпускаща, весела вечер.
Бях плодова вчера и си изкарах деня, плодове през деня (круша, 2 банана, ябълка), краставица и фурми, а в кръчмата ядох огромна салата от зеле+моркови+домат+накълцана маруля+зелена чушка, много магданоз и копър и няколко гъби на тиган, които не бях сигурна дали имаха сол, защото си бяха безвкусни направо. Та просто останах изненадана от наличието на тази напълно засищаща ме салата.
Днес страхотен минус от 0,800кг. и тегло 65.5, дели ме половин килограм от целта.
Позволих си и две чаши червено вино, но напълно осъзнато, и не си го слагам за прегрешение.

Днес ден 75 белтъци:
З; Кафе и фурми
О: Пилешко бутче, зелена салата и 1 печена червена чушка
В: Свинска пържола с гъби и някаква салата

Хайде оставям ви....

# 506
  • до моите любими хора
Хей момичета тук пак е имало спорове, драми  ooooh!
Ника внимавай да не зачезнеш, че ще ме накараш да  #2gunfire тези които те ядосват Grinning
Сериозно момичетата с повече опит като вас (няма да ви изброявам да не пропусна някого) на мен лично сте ми страшно полезни и ми действате много добре   love001
Аз лично много често пропускам постовете на някой момичета, които съм забелязала че вечно са в едни безкрайни въпроси и вечно неразбрали. АЗ питам ли нещо веднъж и преключвам, пък и на който не му се чете що пише тук newsm78 То ако четеш, ще намериш повече от отговорите на въпроси и няма да питаш. Абе тъкмо са се успокоили страстите няма да продължавам повече, дано хората са си взели поука и да влязат в правия път. Пък ако не, то си е за тяхна сметка все пак Peace
Аз пък само мога да благославям режима и хората, които неотлъчно са тук и отговарят на всякакви въпроси. Въпреки, че някои са в почивка пак са на линия и обясняват едно и също за 100 път.
Днес кантара ме зарадва и за първи път след белтъци имам - 400 гр  newsm44 А бе явно при мен нещата тръгнаха отново надолу  newsm10  newsm17
Днес както съм обещала съм с ориза на Савина. Гадничък си е няма лъжа, но пък като е топъл става Peace Така, че ако реши някой да го яде да си го хапне топличък по-лесно ще го прекара hahaha
За утре съм замислила житото(груханата пшеница), та за обед само с лимон ли може да е newsm78
За вечеря разбрах, че може с бисквита, лимон и малко пудра захар. Ако съм в грешка поправяйте  Thinking
Савинче толкова ме впечатлиха резултатите ти от тези две яденета, та реших да ги пробвам всички наведнъж Grinning
Хайде утре ще дойда да се хваля Joy

# 507
  • до моите любими хора
А забравих да ви кажа, вчера се чух с една приятелка и тя ми вика "знаеш ли пък една от моите колежки е започнала и тя 90ДД"
"Днес вика на обед яде 2 филии със салата и парче торта"
Верно ли, че можеш да ядеш такива работи и отслабваш  newsm78 ще вземе да ме накара и аз да я започна  тая чудотворна диета  Joy hahaha Joy

# 508
А забравих да ви кажа, вчера се чух с една приятелка и тя ми вика "знаеш ли пък една от моите колежки е започнала и тя 90ДД"
"Днес вика на обед яде 2 филии със салата и парче торта"
Верно ли, че можеш да ядеш такива работи и отслабваш  newsm78 ще вземе да ме накара и аз да я започна  тая чудотворна диета:35: hahaha
Ех ако можеше така да се отслабва rotfImbo

# 509
titi_75  ,аз лично  не бих консумирала готов бульон.По принцип не съм привърженик на  никакви химии от типа на топли чаши и разни Магита.НО пак казвам това е мое мнение.Според мен целта на бульона е той да ни засити , той играе ролята на супа.В един истински зеленчуков бульон няма нищо , нито дори калории , ако го погледнем от тази страна , а готовите бульони  мисля че съдържат  не само химии , цар.нишесте , но и някаква мазнина.
И всякакви Е-та , които са вредни за здравето , аз съм обявила изцяло бойкот на NESTLE
Благодаря ви за мненията! Да кажа, че не консумирам химии, ще излъжа, но се старая да не прекалявам, ама то вече за жалост ги има навсякъде - и в зеленчуците и плодовете даже. И бульона не ми е необходим, но като четох разбрах, че е задължителен за белтъчния ден и желателен за варивата. А и на мен ми идва соленичък (аз по принцип консумирам много малко сол) и затова го разреждам повече. Но мисля да спра да го пия, щом казавате, че не е задължителен. Може би ще пия само, когато правя зеленчукови супи на сина ми, защото тогава не пречи да си прецедя 1 чашка бульонче.

Общи условия

Активация на акаунт