90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 715
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
 mrancho изглеждаш супер! А да питам как скривате така текста? Embarassed
Когато си публикуваш мнението - горе в квадратчетата, осмото от ляво на дясно на горния ред, до движещия се текст. Като застанеш с курсора върху него си пише Скрит текст. Маркираш каквото искаш да скриеш и цъкаш на въпросното квадратче.  Peace

# 541
  • Пловдив
Благодаря много момичета   bouquet аз имам още 1 месец и все се надявам да видя поне 59.5  Rolling Eyes а после лятото ще махна и другите кг . Диетата е супер и съм много доволна от резултата  Embarassed преди бях като реклама на мишелин . Има още какво да се желае , но с търпение и режимност всичко се постига . Благодаря ,че ви има   bouquet .

# 542
  Как можах да направя такава глупост  doh
  Уж четох внимателно първа страница , а съм пропуснала това ,че вечерята във ВХ може да се замени с част от обяда  Embarassed
Току що приключих вечерята си , аз не си падам по сладкото . Сега ми стана много тежко на стомаха . Sick Ама така е , кьорав карти не играе . За следващия ВХ ,ще си знам .
Утре ще си изкарам плодовия ден , а на следващия ще отчета дали имам минусче  Peace

# 543
  • Cavan, Ireland
Ооо дааа аз съм сигурна, че тоя ориз ще е  Sick обаче, ще се жертвам.

Помня, че като почнах диетата и втория ден ентусиазирана си направих една тенджера супа спанак с ориз, само ориз и спанак сварен и пасиран, ядох със затворени очи на обяд, за вкус няма да коментирам, ама като го пиша това и корема ми чак почва да се бунтува, за вечеря тенджерата цялата в тоалетната я излях...и сега като видя спанак даже в магазина да е, заобикалям...обаче с ориза ще видим как ще е... ooooh!

Иве, аз 28 дни не мръднах, само дето може би малко постегнах краката с тичане, ама сега пък крак и кръст ме мъчат, та от една седмица не тичам, абе има още два месеца, не мога да го мисля...като не иска да прескача 77 ще му дишам във врата докато ги прескочи, да видим кой кого...

# 544
Дзаки, знам... аз предния път чак на 20 и някой ден имах минус, и после за 2-3 седмици свалих, после пак спрях иии... на края спрях и режима. Та и сега си знам, че сигурно ще е доста по-късно резултата, ама пак... пък и с това гадно време съм си предразположена към mood swings. -.- Аз от днес исках да почна тренировки, ама кръста ме боли та ми се плаче направо. Утре дано да е минал, та да почна. Тоя път няма да се предавам...

# 545
Поздравления и от мен, mran4o! Теглото го остави, ами си се оформила идеално!

# 546
Здравейте Simple Smile Искам да ви попитам нещо.Днес ми е 55 ден,свалила съм около 6 кг, но сантиметрите са ми много малко и почти не си личи, че съм свалила някое кило  Thinking

На какво ли може да се дължи?

# 547
Днес белтъчен
З- ябълка
О- скумрия на фурна и салата зеле.
В-същото .

# 548
Мранчо, изглеждаш много добре!   bouquet

# 549
  • Sofia
Днес - бобов ден....
Закуска 2 портокала
Обяд - зелена салата и 2 голям печен картоф
Вечеря - не съм много гладна, че нещо ме боли корем - 3 суп лъжици царевица от консерва и 1 домат и маллко хляб- 3-4 хапки

Лека вечер

# 550
Здравейте Simple Smile Искам да ви попитам нещо.Днес ми е 55 ден,свалила съм около 6 кг, но сантиметрите са ми много малко и почти не си личи, че съм свалила някое кило  Thinking

На какво ли може да се дължи?

И аз бях така  Peace
Сантиметрите започнаха да падат в най-вече третия етап и в почивката. Не знам на какво се дължи, но при мен беше факт!

# 551
Добър вечер  Simple Smile

Минавам да си отчета въглехидратния...

Закуска: Портокал
Обяд: Пица с тънко тесто и отгоре краставички, гъби, пресни домати, доматен сос, босилек
Вечеря: 2 мини саралийки, парче черен шоколад

# 552
  mrancho изглеждаш супер! А да питам как скривате така текста? Embarassed
Когато си публикуваш мнението - горе в квадратчетата, осмото от ляво на дясно на горния ред, до движещия се текст. Като застанеш с курсора върху него си пише Скрит текст. Маркираш каквото искаш да скриеш и цъкаш на въпросното квадратче.  Peace
Благодаря  Ника bouquet  
Скрит текст:
Тъкмо ще си скривам излишните неща. Плодовият ден приключи с 2 банана, една ябълка и две кивита, изпити 2л дотук  Peace

# 553
Днес за първи път от както съм на режима, хапнах зеленчуци в плодов. Да видим утре в какво настроение ще е кантарЯ  Mr. Green

Ден 20, плодов: 2 банана, 2 домата, ябълка и настъргани моркови с копър и лимон

# 554
  • в моята си къща
Днес плодов ден:
1 портокал , 3 печени ябълки и  малко печена тиква  , 80 гр. сурови орехи , моркови с лимонов сок.
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт