90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 739
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Дъгичка, пиша ти 2 думи и наистина прекратявам. Първо думите, които си копирала от моя пост, някъде да видя да са насочени точно към теб ???? Ти как се разпозна, че ме апострофира с такъв тон??? По твоята логика и аз бих ти казала, щом не ти харесват възмутените ми няколко последни поста, защо ги четеш??? Просто ги подмини .........................

Ива, нема пуканки, само вода и слюнка  Laughing

# 391
Лорейнче, ама каква слюнка само.  Sunglasses Laughing

# 392
Лорейнче, ама каква слюнка само.  Sunglasses Laughing

Преглъщай с водата  Joy

# 393
Дъгичка, пиша ти 2 думи и наистина прекратявам. Първо думите, които си копирала от моя пост, някъде да видя да са насочени точно към теб ???? Ти как се разпозна, че ме апострофира с такъв тон??? По твоята логика и аз бих ти казала, щом не ти харесват възмутените ми няколко последни поста, защо ги четеш??? Просто ги подмини .........................

Как се разпознах ли, Лорейн?
Зададох въпрос, по този начин ми се отговори. Бях влизала и мярках колко са вкусни картофите на нана, имах време и ги намерих, но в този случай, нямах възможност.
Стана ми обидно, съжалявам.
Спирам и аз. Успех!

# 394
Утре съм на ориз ама може ли да с мазнина или трябва без?

Ако ще спазваш рецептата за ориза на Савчето , то трябва да е сварен без никакви подправки и мазнини . Peace
Аз днес го сварих без мазнина , но добавих към него мъничко сол и повечко чер пипер .
Просто много обичам лютото  Simple Smile , в ковбинация с оризчето хапнах и люти чушлета  Embarassed
Дано само да може според диетата Rolling Eyes
Лютото не е забранено, напротив, пише, че всякакви експерименти с подправки се толерират.  Peace

Не за този ориз,мисля да си направя ориз с гъбки и затова питам дали трябва да си го правя без олио,защото за пръв път ще ям откакто съм на диета.Обикновенно го правя като го запържвам първо,сега как трябва да е?
  Ще ти дам линка с рецептичката от блога  Grinning Там не пише за мазнинка , но можеш да я видиш и да си прецениш  Peace В скрития текст е . Peace
Скрит текст:
  Момичета , благодаря ви отново за отговорите  Hug Наистина ми помагате страшно много , защото все още не съм изчела всичко  Embarassed че и трите ми дечковци са болни , и нямам много време .
Благодаря ви още веднъж   bouquet

# 395
  • София
Момичета, тук се готви с мазина - в книгата си пише - една лъжичка за ястието, една лъжичка за салатата. Така че и на ориза си сложете /не този на Савчето  Laughing/, аз всичко си ям с мазнина.  Peace В книгата масово рецептите са дадени с първоначално запържване на зеленчуците. Линк към нейното българско издание има на първа страница, за който му е интересно.

# 396
Изминаха първите 4 дни и кантара не мърда - знам че е рано! Утре продължавам по плана, нооооо днес баща ми гледа бебчо за няколко часа и аз като отвързана - купих си няколко дрешки и всичките са един номер по - малки - ей така за стимул........ама сега направо ме хваща страх- ами ако не успея да сваля !!!! Но като чета колко добре се справяте и ми дойде смелост да правя безразсъдни покупки - ще ви информирам кога ще влезна в един номер по - малките си дрехи - дано да е скоро! Heart Eyes

# 397
  • София
Изминаха първите 4 дни и кантара не мърда - знам че е рано! Утре продължавам по плана, нооооо днес баща ми гледа бебчо за няколко часа и аз като отвързана - купих си няколко дрешки и всичките са един номер по - малки - ей така за стимул........ама сега направо ме хваща страх- ами ако не успея да сваля !!!! Но като чета колко добре се справяте и ми дойде смелост да правя безразсъдни покупки - ще ви информирам кога ще влезна в един номер по - малките си дрехи - дано да е скоро! Heart Eyes
Ами по-добре пиши какво ядеш и пиеш, ако имаш грешки да ти ги казваме, защото повечето мацки веднага свалят по килце поне /задържана вода/.  Peace

# 398
Аз си изкарах съвсем супер режимен плодов ден вчера, но може би  и защото не бях на заведение. Да кажа, че засега държа фронта на водния, при все че цял ден съм затрупана с работа в офиса.. Малко ми е едно прималяло, но нищо страшно, мисля, че ще издрапам до утре без проблем. Grinning

Stardust, mrancho, другарчета по съдба Hug легнала съм и отчитам успешен водно-чаев ден. Имах тренировка на танците и доста добре се чувствах, но сега съм малко парцал  Mr. Green Чакам с нетърпение утре-то:0

# 399
Добре!
Не съм прегрешавала в дните, но мисля че грешката ми идва от това че не съм пила достатъчно вода !
В белтъчния ден-
закуска - фреш от грейпфрут и целина
обяд - две варени яйца и зелена салата
вечеря - две варени яйца и зелена салата и една чаша води и лимон и маааааалко мед

В бобовия ден
закуска - една ябълка
обяд - грах и зелена салата
следобед - грах и царевица
вечеря - зелена салата

Във въглехидратния ден
закуска - банан
обяд спагети с лютеница и 3 бр. брускети
вечеря спагети с лютеница и зелена салата и две хапчици козунак

Всъщност съм се объркала - утре ми е плодов ден .
Запасила съм се с ябълки, грейпфрут и зелена салата с краставица и репички

Може би чак след утрешния ден ще видя резултат.

Първите два дни следобед ме болеше главата и ми беше замаяно!

Аз доста си ограничавам порциите, но май това не е добре за тази диета!

# 400
  • София
Да, ограничаването на порциите е много лоша идея и веднага тялото превключва в режима на запазване на теглото и нищо не сваляш. В този режим трябва да се ядат нормални, обичайни порции.  Peace Има режими с малки порции, но там се яде примерно 5-6 пъти на ден и тялото си набавя нужната енергия, тук не е така.  Peace
Следобедна закуска тук също няма, както си направила в бобовия ден.
Водата е важна, поне 2л. на ден, може и неподсладен чай.
Вдругиден след плодовия ще имаш минус със сигурност.
В плодовия можеш да закусваш и после да ядеш още 4 пъти в интервала 12-20 часа, през 2 часа. Може сушени плодове до 8 бр., може и сурови ядки до 100 грама. Може зеленчуци, но трябва да са без оцет, сол и олио.

# 401
mimi1313, здрасти!
В бобовия не се яде на вечеря само салата, както си направила ти, а трябва да има и нещо режимно - като обяда ти. И тая следобедна закуска не трябва да съществува,ако огладнееш до припадък  Mr. Green по-добре изяж един плод(но само в краен случай), отколкото царевица и грах.
Във въглехидратен завършвай вечерята с редче черен шоколад.Успех! Hug

# 402
  • На топло...
Kроелахай, извинявам се, ако съм те обидила Hug!
Не ми е била тази целта, напротив, да те мотивирам малко, не знам защо съм останала с впечатлението, че прегрешаваш по-често.
Искрено съжалявам отново  bouquet!

Истината е, че поне до средата на втория цикъл се изисква изключителна стриктност, за да потръгне ритъмът и метаболизмът да се вкара в ход!
На 44-ия ден е дадена опция (на режимното ястие, което и тогава си е препоръчително) за грешна въглехидратна вечеря с пица с кашкавал или нещо друго нережимно. При задържане са дадени евентуално разменяне на въглехидратния с бобов ден и т.н..
Вече към средата на третия цикъл режимът става като цяло по-лежерен - подготовка за прехода към следващия извъндиетен етап.

И така, за всички сега навлизащи - най-важното е началото, да се стегнете и да няма хън-мън поне месец и половина, нататък естествено също (но то като се свикне веднъж после е лесно и не му идват на човек еретични мисли)!

Лека нощ Hug!

# 403
Благодаря ви много! Явно в желанието си да отслабна по - бързо правя грешки, но още съм в началото и имам време да се поправя! Аз не смеех в бобовия ден да хапна следобед ябълка - а то можело! И вечеря даже пропуснах - само мааалко салатка, но вече ще си вечерям, че иначе ми става лошо на другия ден и няма кой да се грижи за малкия!

# 404
Здравейте, момичета, утре съм на варива и бих искала да ви попитам КИНОА в този ден ли се яде Simple Smile Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт