90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 740
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета и пак да помоля да разясните малко за рецептите в рецептената тема-само на мен ли ми се струва, че част от тях са доста нережимни, че ако всички са режимни, явно път нещо бъркам аз.
Не бъркаш, в по-голямата си част рецептите там са нережимни.  Peace Вече си наясно с правилното съчетаване на храните, имаш отличен резултат до тук, така че отсявай грешните.  Peace

# 451
ДУ на всички Simple Smile
Да отчета резултата от моя първи воден ден -1,200  newsm44.
Така общо за първи цикъл отчитам -7.5 кг, което за мен е супер резултат, половината от целта ми вече е почти в историята Simple Smile См не съм мерила, остава ми да свалям най-вече на корем и ръце, имам чувството, че всички излишни килограми са се позиционирали там.

За бульона - аз пия в белтъчен по една чаена чаша с 1/2 зеленчуков бульон от Лидл. Не съм забелязала особено негативен ефект.

Приятен и отслабващ уикенд!

# 452
Днес ми е ден -белтъчини ,сега ако пия кафето с мляко не трябва да закусвам ,нали се смята за едно хранене ,или бъркам ?
Иначе в останалите дни го пия чисто ,аз захар и без това не понасям на кафе. Wink
Днес ще се отчета вечерта какво съм консумирала . Heart Eyes
Не съм се обидила на никой  Heart Eyes Hugнапротив помагате ми много ,всичко е в мой +  Hug
Хубав ден момичета.  Grinning

# 453
Не бъркаш.До 12 кафето винаги е чисто.

# 454
Добро утро  Hug
Много съм щастлива защото едно панталонче /меко казано панталонче размер 50 е  Mr. Green/ което си го бях купила есента с цел да сваля и покрай новогодишните празници да го обличам, но не стана работата , даже още качих, та това панталонче вече ми ставаааааа   newsm68 newsm68 newsm68
Не съм се теглила тази седмица , защото кантара ми е в работата, а аз бях болничен, нооо факт е че се смалявам, много съм щастлива  Laughing

Всички режими спазват ли се действат, това ми е четвърти режим през последните 10год.,
знам че пак ще сваля, но си е факт че на 18год., сваляш с една скорост на 30год. съвсем с друга, извинете отплеснах се.
Днес ВХ ден , портокал кафе с мед, фокача с маслини и чесън плюс салата микс-домати , краставици, зеле, морков, спанак.

Лек и минусов ден!

# 455
  • В царството на мечтите
Аз започнах голямото задържане  #2gunfire много ми харесваше като се къча на кантара и той да показва - -- ама сега си стои на едно място.
Днес съм се захванала да си правя гювечета с пилешки сърчица и воденички с лучец. Нали може да се ядът такива работи???
Можеш, да.
Какво толкова ви притеснява това задържане? Нали тялото трябва да свикне с новите килограми. Колкото повече свикне, толкова е по-малко вероятно след края на 90-те дни да си върнете килограмите. Така че благодарете на задържането, не го стреляйте  Laughing
Не ме притеснява ама повече ми харесваше като се къча на кантара и да видя някое -. И да кажа не се тегля всеки ден и затова.
Днес съм на ориз за обяд, че имам от миналия път и картофки печени за вечеря.
А вчера гювечетата станаха многоооо добре

# 456
Добро утро!Да отчета, че след напълно стриктно режимен първи воден ден съм свалила само 200-300 гр. Tired
Първият път свалях по килограм. #Cussing out

Както и да е, отчет за първи цикъл:
Начало                                                 Първи цикъл:
г-115                                                      г-109    -6 см                  
т-87                                                       т-84      -3 см
х-108                                                     х-105    -3 см
кг- 75,5                                                  кг-71,5   -4 кг

Може пък да съм свалила толкова малко, защото трябва да ми идва до 2 дни, знам ли. Но наистина ми стана малко тъпичко, супер стриктна съм, а нищо особено не се случва върху кантара. Tired Нищо де, продължавам напред, пък колкото-толкова!

# 457
Здравейте и от мен Simple Smile

аз съм на 8-ми ден от диетата и вече съм -3 кг  newsm44. Обаче си имам подозрения, че задържам вода, та мисля и аз да опитам прочутия ориз на Савина   bouquet. Изчитам си чинно цялата тема, на много въпроси намерих вече отговори, а и много често ми давате страхотни идеи за менюто вкъщи, благодаря ви Simple Smile

Днес ми е плодов ден.

З - кафе с мед и 2 банана
О - 2 ябълки

Нататък ще видя, може би някоя сушена слива и портокали. И много вода, разбира се Simple Smile

# 458
Добро утро!Да отчета, че след напълно стриктно режимен първи воден ден съм свалила само 200-300 гр. Tired
Hug Stardust, почти сигурно е, че си задържала част от изпитата водичка, щом скоро очакваш цикъл. 4 кг. е добур резултат - по 1 кг. на седмица (аз даже се притеснявам, че свалям бързо, но си го обяснявам с факта, че след като тялото ми е било малко време на тез килограми, клетките си изключват едната "мозъчна половина" и не помнят толкоз  Mr. Green голямо обяснение му метнах) Дерзай, смело напред!

# 459
  • София
знам че пак ще сваля, но си е факт че на 18год., сваляш с една скорост на 30год. съвсем с друга, извинете отплеснах се.
Интересното е, че този режим действа добре и при дами на средна възраст.  Laughing Аз примерно съм на 35г., имаме съфорумка на 49, която също е свалила 35 кг. Peace

Stardust*, доколокото разбирам това не ти е първо завъртане на режима, така ли? С всяко завъртане нещата ставата все по-бавно /на мен ми е трето/, а и килцата се предполага, че са останали по-малко за сваляне, съответно става по-бавно. Едно е да имаш 30 излишни, друго е 10, нали гледам по себе си.  Peace Иначе за мен резултата ти за един месец е чудесен, доста си намалила от обиколките, съвсем здравословно си махала по кило на седмица.  Peace И щом си пред МЦ със сигурност кантара ще мръдне още тия дни като изхвърлиш водата.

# 460
Хайде да се включа и аз  Simple Smile Един път съм пазила 90 дд строго и бях много доволна, после имам 2 неуспешни опита, т.е. прекъснати поради различни причини. И ето ме сега, след 2 години след първото пазене, отново тук. Този път я карам сериозно, без изключения! И отново имам резултати.
И съм супер мотивирана и надъхана отново.
Искам обаче да споделя нещо. Тези домати и краставици, дето ги ядете масово... ами, те са пълни с нитрати... Не искам да ви давам акъл, но не са най- полезното нещо. По- добре си настържете цвекло, ряпа (различни), целина, сложете вътре зеле, морков, маслинки и т.н. Много вкусно и с по- малко нитрати.
 Peace

# 461
Въпроса ми по-скоро е-кое е правилното за воден ,неизкаран като воден:
втори плодов или пропускане Thinking
Пропускане е правилното, според бг превода.  Peace
tzvety26 - в темата за рецепти е пълно с такива, които смесват белтъчини за първия ден - например месо с топено сирене и гъби, и прочие. Когато правих за първи път диетата, не се спазваше правилото за несмесване и най-редовно си готвехме по този начин с другите диетуващи, затова и тези рецепти са там. Сега ако може някой модератор да ги изтрие....
Връщам се да ви дочета и ще си допълвам поста.

# 462
Благодаря ви, момичета! Да, втори път ми е на диетата, миналата година по това време пак я правих, отслабнах с 10 кг, но после от лакомия и стрес си ги върнах обратно голяма част- около 6- 7 кг. Аз принципно трудно свалям, така че като цяло съм доволна, нямам никакво намерение да се отказвам. Hug  bouquet

# 463
Интересното е, че този режим действа добре и при дами на средна възраст.  Laughing Аз примерно съм на 35г., имаме съфорумка на 49, която също е свалила 35 кг. Peace
Разбера се че действа, аз съм на 31 почти, мисълта ми бе че освен по добрия метаболизъм при по-младия организъм отпада и изкушението готвейки на домашните. Аз на 18год. си купувах само това което ми е за деня според режима примерно и нямаше какво да ме изкуши, та с две думи, по лесно  е определено, защото колкото и да съм желязна аромата на някои любими нережимни храни ме изкарва психически извън релси, засега държа.

# 464
Днес съм на плодове
10:00-1 киви
13:00-1 банан
15:00-1 банан
17:00-1 банан
19:00-1 ябълка
Кажете ако ми е много преди да съм ги изяла  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт