Отговори
# 630
Здравейте пак! 
tsankova няма проблем с пътуването при нормална бременност, аз просто съм с проблеми и трябва да се съобразявам. Въпреки това при кратко пътуване и то с кола, където мога и да си легна, можем и да спираме често не мисля, че е проблем. Това се опитвам и аз да кажа, но по-възрастните хора знаете, че са с доста закостенели разбирания  Crazy
vili79 честити сини гащи  Hug Чак и доказателства  Mr. Green
мама Рая мъжка му работа, хич не се сещат през повечето време. И моя вчера ми вика, да вземеш да изчистиш през деня, аз се чудя как да се закова за дивана и да стискам краката, ей сега ще раздигам цялата къща за да пусна прахосмукачка. Ааа, да ги нямаме такива  Naughty
Ant0niya добре дошла и леко бременеене. За фейсбук трябва да си приятел на някоя от нас, защото групата е тайна. Кажи си името и каква ти е снимката и ще се опитам да те намеря и да те добавя. Или ме добави ти Katerina Mesrobyan-Vacheva, няма втора такава  hahaha

# 631
Леле, Рали1213, чета те и се чудя това ти ли си или не си! Мила, пролетта направо те е преобразила. Звучиш чудесно, мъдро и спокойна. Радвам се на прекрасното настроение, което струи от поста ти и само така, мамче. Абсолютно съм съгласна, че всеки един разумен човек, когато се реши да стане родител едва ли очаква кой знае от нашата държава. За жалост трябва да разчитаме само на себе си и близките си и да не позволяваме на политиците да ни изпочупят малкото криле, които са ни останали. В крайна сметка не можем всички да си дирим късмета в чужбина.

Цанкова, факт е че се вдигна възрастта на раждаемостта именно заради несигурността. Това да учиш и да гледаш дете на заплатата на мъжа ти, не става вече. Не знам дали ще спрем да раждаме, защото това е много човешко и истинско - да имаш дете. Но аз направо се учудвам и се прекланям пред смелостта и изобретателността на такива семейства като твоето - с трето дете на път. Вие сте ни за пример и много ви се радвам.

Буболинка  Hug Защо бе, мила да не си харесваш коремчето? Та това е толкова нежно и приятно оформено тумбаче. Аз пък с първата бременност не можах да си го покажа и много страдах. Сега толкова гордо си го разхождам, оглеждам си го във всяка витрина и много си го виря. А като ме види някоя мама от предишната ми бременност и ми става още по-доволно.

Кандидат мама, за жалост не мога да ти помогна. Това нещо въобще не ме интересува, тъй като съм осигурена два пъти и фактически няма да извадя парите сега. Единственото нещо, което ще ми се наложи да платя и пакета за бебето, а там хич няма да се скъпим. Все пак това ме подсеща да се поинтересувам във Фонда кое покриват и кое не. Досега са ми възстановили всички разходи по двете ФМ и БХС. Аз плащам и после им пращам документи за осребряване и с това се приключва. Операцията трае една седмица.

Заради, благословена си ти. Благодаря за думите ти. Моята първа пролет беше тази на 2008 г. Hug

Ха-хо, ха-ха-ха...ма как така ще ми пипат коремчето. Леле, ще чупя ръце. Права си! Това е посегателство. Мен само таткото и баткото ме пипат.

Зузулинка, честито дипломиране! Наслаждавай се на хубавата пролет навън!э  bouquet

За окапването на косата - да ви кажа то е като стриите. С първата ми бременност и след нея се боядисвах както винаги съм го правила. В един момент след раждането почна да пада косата. Фризьорката ми дръпна три - 4 пръста от косата и след това си взех едни ампули. С по-щадящ шампоан, никакъв сешоар и тези ампули, както и всеки месец постригване нещата се овладяха бързо. Но съм чувала от други мами за много голям косопад. Според мен трябва да се продължи със здравословното хранене и живот и след раждането, дори и да не кърмиш, витамини и поне през месец ПКК, за да се следят показателите.

Ant0niya, добре дошла и леко бременеене.

Буболинка, да ти е честита рокличката. Със здраве да си пълниш и само хладинка да ти носи.

# 632
Katia, изпратих ти покана във фейсбук, да се възползвам и аз, да ме включите във ваща група във фейса Hug

# 633

katia_o_m , благодаря ти! Изпратих ти покана във Фейсбук - аз съм Antonia Mihneva Simple Smile

мама Рая , благодаря за приветствието Simple Smile

# 634
Ant0niya, добре дошла и лека бременност
Днес бяхме на консултация всичко ние ОК растем Пътуването ще го отложим за четвъртък /все пак се решихме/ Харесах си още един модел количка Ще се опитам и снимка да кача /незнам защо не се получава/

# 635
# 636
Здравейте милички! Честита пролет и от мен! Започвам  с отчета, че няма на кой друг.Днес бяхме на консултация и научихме цвета на гащичките - ще си имаме принцеска!!!Така,че ако може и на мен едно  stork-girl. Разгледахме й всичко на бебка подробно и резултатите са чудесни newsm44 newsm44 newsm44. Кръвното ми е 90/60, а килограмчетата +6. Много съм щастлива на днешния ден,просто не мога да го опиша и както на-добре го е казала Заради, за мен днес започва истинската пролет. С покупките съм до никъде, даже и шапчица не съм взела, но и не бързам. На всички желая само лесни и красиви мигове от тук на татък! AntOniya, добре дошла и леко бременеене!

# 637
Честита първа пролет на всички мами!Реших и аз да се включа в темата за юлските бебоци.Нашето бебче е определено да се роди на 20,07,2012  Simple Smile

# 638
Здравейте мили майчета!

Днес цял ден съм по пътищата и съм скапана.
Прегледа мина добре. Всичко е наред с бебчето. Шийката е в норма. Единствено се оказа, че за момента съм с тесен таз и това предполага секцио. Надявам се, до края да се разшири и да си родя нормално. Вече май реших, че със сигурност искам да раждам в Майчин дом и даже на кратко изкоментирахме с Георгиев това, че ще разчитам на неговия екип. Имам нареждане вече по-леко да я карам, че аз доста търча напред назад и това не се отразява добре на бебчето но за момента няма нищо застрашително. Като цяло всичко е ОК! Grinning

Варненски бременелки, много, много съжалявам, че не можах да дойда Cry. Дано да изберете някой път, пак дата, която да съвпада с мой преглед. Надявам се, че сте си изкарали весело и ви е било много приятно заедно.

zarady,  Hug зареждаш с позитивизъм и любов Hug И аз съм непрекъснато ангажирана и така се разсейвам от болежките на бременността.

ha-ho  hahaha "Аз да не съм вълшебната лампа-да ме погалиш и да излезе духче,да ти изпълнява желания...." Joy

zuzullina, браво,мила! Честито!

Ant0niya, m_angelova , добре дошли! Лека и безпроблемна бременност и ви пожелавам да сте щастливи и спокойни в нашата компания.

Стелина, честито и на теб  stork-girl Много се радвам на още едно попълнение в розовия отбор!

На всички пожелавам приятна и спокойна вечер!  Heart Eyes

# 639
  • на брега на морето
Здравейте!
Честито на Зузулинаbouquet Hug
Честити принцеси на Никол и Стелина! 4470
Добре дошли на Антония и М.Ангелова!  Hug  bouquet

Да ви се оплача колко съм бясна днес на моя доктор-шматарок. Всъщност той сам се провъзгласи за "мой доктор", щото като ходих да се записвам като бременна, той беше на смяна и се вписа без много да се замисля в документите ми. Утре ще ходя да питам дали не мога да го сменя или вече е късно, ако не -поне ще се оплача от него. Първо го чаках както винаги половин час и видях как друг човек(норвежец, естествено) влезе на моя час.  #Cussing outКогато най-накрая влязох, вообще не ми се извини, че съм чакала, което за тук е недопустимо, а той всеки път ми го върти тоя номер. И почнах да му обяснявам как ме боли и т.н., а той вообще не се трогна. Все едно от едното ухо му влизаше, а от другото ми излизаше. Поисках да ми напише болничен, много добре знае къде работя, клиент е на заведението(само да ми дойде утре ще види кво значи отмъщението на готвача), а той през цялото време ми се обясняваше да не съм прекалявала с болничния. ShockedКакво да прекалявам, та аз откак живеем в Норвегия в болничен не съм излизала. То и сега нямаше да изляза още, но мъжът ми много настоя, затова. Казах му, че и кръвното ми е ниско и ми се вие свят. Той ми го измери, ама естествено, аз докато го чаках кръвното ми се качи и беше нормално. Вика"добре ти е кръвното". Най-накрая с 300 зора ми написа болничен и то каза само до 16 април, да си помислиш дотогава, после ако искаш ще ти го удължа. Shocked Какво има да си мисля? Както и да е, съгласих се. Трябваше да ми напише 2 различни болнични(за 2 отделни работодателя), и той объркал и написал 2 еднакви( за 1я работодател 2 едни и същи), но това го видях чак вкъщи. Върнах се и обясних на рецепцията кво е станало. Е, викат, няма свободен час при него по-рано от петък. Вече бързах за работа. Отивам, сервирам болничния, шефката- направо разтроена.  Rolling EyesВика от къде да ти намеря заместник сега. Пита ме, ама какво ти има?  И аз и казвам, че имам болки в корема. Поглеждам в листа и кво да видя, докторът написал в графата причини "умора в следствие от бременността" Shocked #Cussing out Е, бива ли такова нещо.  ooooh!Добре, че жената не подложи на съмнение думите ми. Съответно от четвъртък съм най-сетне в болничен, ама в петък пак трябва да ходя да се разправям с тоя за болничния при другия си работодател. Ще настоявам поне него да ми напише до 3 седмици преди термин(тук се излиза в майчинство 3 седм. преди термин). Уф Tired
Оплаках се, извинявам се Blush, че ви занимах, ама да се оплача малко да ми просветне. Simple Smile

# 640
Привет мамчета, аз пак последна да се отчета, ама какво да правя... докато се приберем от работа и хапнем с моя мъж и то станало 21.30ч.

Днес на нас също ни беше пролетно настроението. На прегледа доки ни показа и двете личица на мамините мушмороци. Риткаха и двамата и за сега всичко им е наред Grinning Grinning Grinning. Моите изследвания не са много в ред, утре пак почвам желязото, защото пак е почнало да пада и ще трябва да пусна пак стерилна урина, защото доки се съмнява за бактерии в бъбреците или за някакви песачинки. Все пак нещата с бебовци са наред, слава Богу. Другото ще го бутаме някак.

Хубава вечер на всички! Hug Hug Hug

# 641
Здравейте девойки и ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ на ВСИЧКИ! Много радост и усмивки ви желая от сърце!

Аз не съм писала от много време, ама то няма и какво - мен ме върти ежедневието, та ме блъска чак Mr. Green Като цяло се чувствам добре, само дето дебелея със скоростта на светлината. Абе не си спомням така да съм качвала килограми предишните пъти, ама  Tired

Иначе предвид натовареността ми, не се чувствам изморена, нито отпаднала. Пролетта ми действа тонизиращо, бебчо ритка и така... Нищо ново, нищо интересно. Другата седмица съм на Фетална Морфология и я чакам с нетърпение... Веднага след това ще летя до България за 1 седмица....

Ами това е от нас.... Лека вечер и погал по тумбаците  Mr. Green

# 642
Привет, девойки!
Дълго време се въздържах да се запиша тук и аз не знам защо... Може би защото ми е 2ра бременност, нямам никак време, защото си ходя на работа и не възнамерявам поне за момента да прекъсвам...
Да се представя - Петя, на 35 години, имам дъщеричка на 3, очакваме още една Heart Eyes
Ще се радвам оттук нататък да споделям вашите вълнения покрай бременностите ни.

# 643
Здравейте сладуранки  Hug имам нужда от съвет, понеже грам не ми е ясно.Какво ще кажете за марката Tommee Tippee?Не съм забелязала да я коментирате, а мен не знам защо, но много ми изглежда добре.Намерих една изгодна помпа за кърма, пак на тази марка http://www.dundio.com/Pompi-za-karma/Tommee-Tippee/Tommee-Tippee … ane-na-karma.html ще се радвам да споделите  Hug Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 644
Катя, и аз ти пратих покана във фейсбук да ме добавиш в групичката. Там съм Зорница Запрянова, на снимката съм аз едни решетки се виждат зад мен. Благодаря предварително.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт