Отговори
# 645
Стелина добре дошла в розовият отбор.
Ant0niya , m_angelova добре дошли  при нас! Лека и безпроблемна бременност!

А относно пипането по корема : От къде на къде някой си ще си позволява да ме пипа. Категорично не позволявам!

# 646
  • Пловдив
Здравейте,  мамчета! Честита първа пролет и от мен! Пожелавам на всички слънчево настроение и много усмивки! Heart Eyes
Ant0niya, m_angelova, добре дошли!
Честито на научилите цвета на гащите!
zuzullina, честито дипломиране!
Аз тези дни не се спирам много вкъщи, ама то в това хубаво време... ходя на кафе с приятелки, на разходки, но успявам да ви изчета Grinning

Лека вечер  Hug

# 647
Здравейте момичета, Честита Първа Пролет!
Това е програмата за училище за родители на 9 месеца http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5
А това е за Ла Лече Лига http://lalechebg.com/2012/03/march/
Nins87, аз имам пълна серия на Tommee Tippee, и на мен така ми допадна  като разглеждах сайтовете. Шишетата са малки и удобни. Помпата почти не съм я ползвала, но върши работа. Това й е стандартната цена, не бързай с покупката може да излезе нещо на промоция.
Добре дошли на Ant0niya , m_angelova, mama_pettty. Приятна и безпроблемна бременност!

Приятна вечер!

# 648
Smilekris, много благодаря  Hug аз си помислих, че е някаква промоция, понеже ми се видя много евтино, но в такъв случай, няма да бързам с нея!Много ти благодаря, отново  Hug
Добре дошли на новите мамчета, леко бременеене и чудесен финал Simple Smile))

# 649
Здравейте, маминки Hug Аз нямах време да ви чета последните 2 дни, но почти не си бях вкъщи. Да ви се похваля - моята кума си има страхотен пролетен подарък  - момиченце  Joy. Роди се днес Simple Smile
Надявам се вие сте си добре, нямате болежки и оплаквания, а само усмивчици на красивите личица   bouquet
Аз съм до 38ма стр, и ще се върна назад да ви дочета. Сетих се да питам по-врелеите и кипели мами, минали вече по този път с отпускът по майчинство. На мен ми предстой на 24.05 да ми се издаде болничния лист за майчинството, но се чудя ще влезе ли Май месец в изчисляването на базата 2 год. назад (от 01 до 23.05)? Или гледат 24 пълни месеци назад??? Интересува ме, защото в момента съм в болнични, но мисля Април да ми е работен да ми се вдигне малко базата. А има ли смисъл от 01 до 23.05 да са ми работни дните? Надявам се правилно съм си обяснила въпроса Embarassed
Лека нощ, до утре  Hug

# 650
Добре дошли на Ant0niya , m_angelova, mama_pettty. Пожелавам ви оставащите 3 месеца да са колкото се може по- безпроблемни.
Аз утре сутрин (тоест днес) съм на ЖК и нямам търпение да видя малкия бебо. Спокойна нощ newsm07

# 651
Добро утро, момичета,

Тази нощ спах като пън - цял ден навън, и ей ме на да ви прочета и да се отчета преди да е станал моя мушморок.

Мелина 3, адски неприятни са тези емоции. Напълно те разбирам - аз с първата бременност е не случих на доктор, докато накрая не ме погледнаха в Тина Киркова и констатираха, че бебето аха да излезе в 7-мия месец. Едната ми лекарка ту не ми вдигаше телефона, ту си отменяше часовете. Другият лекар, когато в 7мия месец му обясних, че усещам че бебето ме подпира отдолу и че вече ми е тежко и искам да си остана вкъщи, ме нахока в буквалния смисъл и зави, че съм една здрава бременна, която спекулира с бременността си. Без преглед ме изпрати вкъщи и след 4 дни след преглед в Тина Киркова бях вече с болничен и назначение да лежа докато не се вдигне бебето - иначе болница. Моят съвет е, че такъв лекар няма място при теб. Попитай приятели, клиенти, виж там дали няма някакви форуми, бели списъци на лекари и иди при друг. Успех, мила! И приятна почивка - време ти е, мамче, да оставиш клиентите и да се отдадеш на другите работи.

Нелинадг, браво, мила! Много емоционално звучиш - радвам се за човечетата. А ти се пази и квото трябва, си пий. Дано това на бъбреците не е нещо страшно.

Да ви посъветвам, момичета, ако се налага да пиете антибиоти, веднага почнете прием на пробиотик - сега има някакъв Пробиен, което е про и пребиотик - пребиотика помага на пробиотика да живее по-дълго и по-устойчив да бъде по лигавицата на корем, черва. Също така вагинално е хубаво да се поставя лактажин или лактобор, за да не се завъдят гъбите.

НелиДи, затъжих се за теб - вчера си мислех, че те няма. Радвам се, че се чувстваш добре. За качването на кила, хич да не ти пука - само дано да не ти тежи на кръста и краката.  Hug

Мама Пети, добре дошла и леко бременеене!

Нинс87, коментирали сме шишетата на тази фирма. След което четох и по форумите - бгмама за всичко се е произнесъл Laughing Като цяло продуктите им са добри - удобни за бебето и за мама, на приемливи цени. Само, че аз за шишета съм много доволна от тези на НУК, лъжички, чесалки пак отттам. За помпа съм ползвала ръчната на Авент - свърши ми работа и нямам поразии по гърдите. За стерилизатор на шишета ползвам на Чико, овлажнител за въздух на НУК и общо взето май това са ми машинарийките около бебето. Обаче после си купихме микровълнова и ако и ти имаш такава, можеш да се замислиш за стерилизатор за микровълнова.

Антония02, стискам палчета и чакаме новини от вас Hug

Днес, момичета, стискайте палци. Ще ходя на пазар ЗА МЕН. От летните дрехи, естествено нищо не ми става. А дрехите от първата бременност вече са ми много топли и направо завирам в тях. Искам да си взема полички, роклички и някакви по-широки и по-къси панталони. После Ромео ме е поканил на обяд по случай 8-ми март. Joy

Хубав ден и доскоро!

# 652
Добро утро!

Страшно съм изморена вече. Едвам станах днес и все още едвам гледам а бързам за работа с всички силички и пак се движа като умряла костенурка. Не знам какво стана но последните две седмици ми дойдоха в повече и вече едвам кретам. Трябва този уикенд да намеря начин да си почина, че просто ставам крайно неефективна. То е някаква проклета комбинация от безсъние, натовареност в работата и предполагам, че и пролетната умора не ми прощава.
Както и да е! Grinning

mama_pettty, добре дошла Hug Лека и безпроблемна бременност.

Бъдете много усмихнати и щастливи днес!  Hug

# 653
Добро утро!
Не съм ви чела от няколко дни, защото съм болна, но не издържам вече вкъщи и днес съм си на работа. Не ми се сядаше и на домашния компютър, че главата ми тежеше Simple Smile Рая, беше питала за фирма за ламинат, ако още не си намерила, мога по-късно да ти кажа. Тъй като скоро ни се случи слагане на ламинат, има една фирма, която е доставчик за повечето други, които предлагат ламинат и са на прилични цени, с включен безплатен монтаж. Та, ако още те интересува, ще ти кажа адреса.
Момичета, радвайте се, че ви личат коремчетата, не мане не ми личи много и миналата седмица в един претъпкан автобус подадох билета си на един младеж да го продупчи, но той го изпусна, а една жена само го подритна към мен и аз трябваше да се наведа да си го взема, което никак не беше лесно, при положение, че ме притискаха отвсякъде. Като резултат ми се зави свят, а малчо се разрита силно, но нямаше какво да направя.
Доре дошли на новите момичета!
Хубав и успешен ден на всички!

# 654
Здравейте, Надявам се на още един хубав ден с много слънце и усмивки Grinning
Добре дошли на Ant0niya , m_angelova, mama_pettty. Леко изкарване на бременността и само хубави моменти  bouquet
Бамбукита - здравей, за майчиството - мисля, че се изчислява 24 месеца назад включително, месеца преди този, в който излизаш в 45 дневен болничен преди термин. По тази логика последния месец, който ще ти смятат според мен е април.
Мама Рая - и аз съм фен на Нук - шишета, лъжички/най- удобните, които съм ползвала/. Сега ще си купя отново всичко тяхно и стерилизатор за микровълнова пак от тях. Преди имах на Чико, но го подарих и сега ще подновяваме аксесоарите.
На Авент ми харесват помпите - от личен опит. Сега си купихме Бебефон на Авент за каката, която след 1 месец става на 4 години. Проблем ни е, че се буди почти всяка нощ и ни се наложи, за да я чуем и да не се уплаши, че е сама. Иначе имаме постижение. Детето вече 2 седмици си спи в нейната стая и не се притеснява, защото знае, че я чуваме. Това ми беше голяма грижа, но за сега се справяме. Тъкмо да си видя спалнята без детско легло за 3-4 месеца - струва ми се една голяяяяяма с много място smile3521
Та за бебефона - супер е! Скъп е, но за 2 седмици виждам, че няма смущения, много чувствителен на звуци и много ми харесва.
Да Ви кажа моята половинка донесе нашата количка. Взе я от едни приятели, на които я бяхме дали за ползване. Трябва да си намеря време да я разопаковам и да видим в какво състояние е - и да се пере, разбира се. Големият кош за новородено си е тук и там нямам притеснения, но се надявам да не са съсипали рамката/издраскана/ и летния кош. Ще видя - дано да става, че не ми се дават пак пари за колчка. Преди 4 години се изхвърлихме със сумата и сега в никакъв случай няма да заделя толкова пари, ако ми се наложи. Има и колички до 500 лева, които са прилични и си имат всички аксесоари.
Хайде - хубав ден newsm51

# 655
Здравейте, мами!

Бамбукита и аз мисля, че последният месец, който влиза в изчисляването на базата за болничния е м.април.( т.е. последния цял месец ).

Хубав ден от мен!

# 656
Добро утро, принцеси от мен!  Grinning
Nins87 аз си купих шишенца на тази марка и много ми допадат, малки са, надявам се и удобни. Тези на Нук, съм чувала и за тях добри отзиви, но от тях не съм вземала, може ми на по- късен етап. Като цени не съм ги гледала, но тук са доста по- скъпи, а в Германия да не ти казвам какви смешни пари струва.
Мами Рая приятен пазар, дано си напазаруваш много хубави и удобни дрешки  Hug
Добре дошли на всички мами, пожелавам успешен финал със здрави бебешорковци!
Да напомня, ако не се виждате в листа на първа страничка или има промяна с пола, пишете ЛС, за да може да го променят!  Simple Smile
Аз да Ви се оплача, вчера ми се счупи част от заден зъб, имах пломба на него от ученичка още , и сега съм с половин  ooooh!, утре ще ходя на преглед, да ме види доки какво може да се направи, при положение , че съм и в напреднала бременност.
Стискам палчета на тези които са на прегледи, аз съм утре, надявам се че всичко ще е наред с бебка! Heart Eyes
Пожелавам Ви хубав слънчев ден  Flutter
П.С. Софийски мами, какво стана със срещата?

# 657
Честита  пролет на  всички  Simple Smile
Добре дошли на новите мами:) Много хубаво ,че постоянно се увеличаваме.
Да споделя,на мен  с предната бременност не ми е окапвала косата.Дори след  раждането  ходих  да я пооформя и ми казаха,че изглежда много добре. Дано и сега да е така.

# 658
Добро утро!
Ant0niya , m_angelova, mama_pettty добре дошли и лека бременност .Русенки се увеличаваме ,но никой не му се среща Wink.
Лек ден !

# 659
  • Варна
Добро утро, мацки  Hug

Тук съм, въпреки че не пиша  Simple Smile
Искам малко да ви се оплача... Не мога да спя нощем и това е. Не ми е удобно, мъжа ми ми пречи  Laughing защото го чувам ...... как диша  hahaha Знам, че звучи тъпо, ама това е истината. На всичкото отгоре всяка нощ като по часовник се събуждам между 4- 4:30 от ритници и то доста силнички  newsm78. Чудя се защо не спи това детенце  Heart Eyes После не мога да заспя и след това на работа едвам издържам ooooh!.
 Вие как спите?

Общи условия

Активация на акаунт