Отговори
# 660
Здравейте и от мен Grinning

Srcs, Hug не се притеснявай мила, до края има още месеци, така че стискам палци всичко да е наред и да си родиш нормално Praynig А за натоварването, почивай си повечко Stop
Честити розовелки на Стелина и Никол Hug
Мелина, много неприятно, но се пази и не се ядосвай много Hug
НелиДи, тези дни те мислех, защото си ми пример за мъжка майка, за килцата- не се притеснявай Wink Нали знаеш после се свалят Sunglasses
Бамбукита, честито на кумата, да ви е жива и здрава  пролетната мома Heart Eyes
Мама Рая , звучиш ми супер заредена, радвам се,че си успяла да си починеш Hug Приятен шопинг и обяд с половинката   bouquet
Добре дошли на новите майчета и много усмивки на всички ви днес  Wink

# 661
момичета как да намеря страничката във фейсбук?

# 662
Здравейте,мами!
Да ни е честита пролетта!   Simple Smile
Аз се чувствам пролетно и най-накрая-спокойно и почиваща... Simple Smile
И аз като повечето от вас-в края на мин.седмица се отдадох на пазаруване и си накупих това-онова-дънки на motherhood maternity,блузки,тунички,че и прическата и косата поосвежих  и - друго си е,човек живва Simple Smile
Коремчето ми вече е голяяям корем  Grinning,около +6/+7 съм,и гледам,обсъждате вчера-относно хорски погледи и пипания на коремчето за късмет-да ви кажа и аз мразя това оглеждане,особено,когато не е с мило чувство ,ами "оглед".Но нали знаете-ние да сме си позитивни,пък онези,с недобрите очи-то дискомфорта всъщност си е за тях.
Добре дошли на новите момичета! Hug
мама Рая-страхотен ден и да се заредиш с настроение с пазаруването днес Simple Smile
srcs,определено имаме нужда и от почивка,аз по себе си видях...,намери начин Hug
Пепи,стискам палци да ти мине одита гладко и после да те видя почиваща си и мнооого спокойна Hug
Ради,това е истината-заразяваш с позитивността си,благодаря ,за което Simple Smile
Катя-о-м,радвам се,че останало назад лошото и вече си слънце-и да си изкарате страхотно на хижата! Hug
Снеж83,всичко е от хормоните,избиват ни всякакви фази,но вероятно разковничето е в това да се пренастрои човек положително-просто си помисли колко го обичаш Hug
Тери, сияеш Hug!Само така Hug
Хубав ден на всички!

# 663
Здравейте мами!Още не съм ви изчела от последните дни, но да попитам дало някоя от вас няма моя проблем.Вчера ходих на лекар и с бебчо всичко е наред,но от началото на бременността имам завишена захар,а и бебето качва по-бързо и док смята че е от това.Имам предпоставки за развитие на гестационен диабет.Изпрати ме при друг лекар да ми направи профил и диета.Нека ако има някой с този проблем да ми обясни подробно за изследването и диетата и евентуалните последици за бебчо ако захарта ми остане висока.Благодаря!!!!

# 664
Добро утро, мацки  Hug

Тук съм, въпреки че не пиша  Simple Smile
Искам малко да ви се оплача... Не мога да спя нощем и това е. Не ми е удобно, мъжа ми ми пречи  Laughing защото го чувам ...... как диша  hahaha Знам, че звучи тъпо, ама това е истината. На всичкото отгоре всяка нощ като по часовник се събуждам между 4- 4:30 от ритници и то доста силнички  newsm78. Чудя се защо не спи това детенце  Heart Eyes После не мога да заспя и след това на работа едвам издържам ooooh!.
 Вие как спите?
Добро утро и от мен! Snej_83 напоследък и аз не мога да спя добре, много често се събуждам въртя се ту на едната, ту на другата страна, ту по гръб, сякаш никак не ми е удобно и не мога да си намеря място. Събуждам се по някога легнала по диагонал на леглото. Горкият ми мъж в края на леглото/сякаш всеки момент ще падне на земята/, а аз се ширя на останалата голяма част. Но пък има някой нощи, в които въобще не се събуждам изкарвам нощта, както се казва на един дъх. Не знам и аз какво става... Хубав ден!

# 665
Добро утро и от нас Hug
Добре дошли на новите мамчета  и честита пролет на всички bouquet
Относно косопада, преди да забременея имах доста проблеми, но сега нещата са много добре.
От два-три дни обаче ме мъчат страшни киселини и ми е ужасно некомфортно  ooooh!
Иначе сме добре, вечер сме много активни и такива ритничета раздава,че с таткото умираме от радост Heart Eyes
На мен също доста вече ми личи коремчето и не можеме да му се нарадваме с таткото  Heart Eyes. Само малко ми е неприятно втренченото зяпане на разни любопитни непознати, но пък не им обръщам особено внимание  Tired
Нямам търпение да дойде другата седмица за да отидем на преглед за да видим как наддаваме. Много се притеснявам, но се надявам всичко да бъде наред. Praynig
Много хубав и топъл ден за всички Hug

# 666
  • на брега на морето
Добро утро! Grinning

Ей сега пак ходих до болницата и оправих работата. Смених го тоя лекар с нов. dance Новият ми бе препоръчан. Какъвто и да е, все ще е по-добре от тоя, аз не вярвам да има по-зле от тоя, просто. Ама и така хубавичко го оплюх...Обаждахме се на централа, и там ще заведат, че някой се е отказал от него, и това са черни точки за него, нека му. Пак да се радва, че само с това ще се размине, че можеше и писмено оплакване да пусна, както бях яхнала метлата вчера. Даже в петък ще съм при новия. Сега вече наистина се поуспокоих и ще мога да се насладя на болничния си. preggo Благодаря на мама Рая и Тери. Hug Всички сте много мили и се радвам, че го има този форум да си споделяме. Hug
Приятен и слънчев ден на всички! Hug  bouquet

# 667
Здравейте, мами  Hug

Бамбукита, честит пролетен подарък  Simple Smile. Да расте много здраво и щастливо дете!

мама Рая, приятен и ползотворен пазар.

За шишиетата и аз май съм се спряла на Нук. Изглеждат ми хубави, цветнички, а и пише че са без бисфенол А.

srcs, почивай си колкото можеш повече.

Ema08, за срещата, аз преди няколко страници бях предложила да определим някаква дата, която да е малко по-напред във времето, за да могат повече мами да си плануват да дойдат. Може към края на април (след празниците), но никой нищо не каза  Simple Smile. И май така си остана въпроса.

Snej_83, и аз имам вечери, в които се будя много често и трудно заспивам после, но снощи спах много добре, като пън, както е казала Рая

kamatna, честити покупки. Със здраве да си ги носиш.

Мелина_3, браво, добре че си го сменила. Като четох какво си написала, наистина сигурно новия не може да е по-смотан.

Добре дошли на новите мами, а на тези, които са на прегледи, стинати плачета от мен  Hug.

# 668
Здравейте на всички мами!
Искам да ви питам,дали някой има същия проблем като моя и как се справя с него.От два месеца таза ми се разширява и костите,ставите,мускули -всичко което е около кръста,краката и отдолу ме боли.Без значение дали седя,лежа или ходя.
Пожелавам ви прекрасен слънчев ден с много усмивки!

# 669
Добро утро, мацки  Hug

Тук съм, въпреки че не пиша  Simple Smile
Искам малко да ви се оплача... Не мога да спя нощем и това е. Не ми е удобно, мъжа ми ми пречи  Laughing защото го чувам ...... как диша  hahaha Знам, че звучи тъпо, ама това е истината. На всичкото отгоре всяка нощ като по часовник се събуждам между 4- 4:30 от ритници и то доста силнички  newsm78. Чудя се защо не спи това детенце  Heart Eyes После не мога да заспя и след това на работа едвам издържам ooooh!.
 Вие как спите?

Здравей, Snej_83 Simple Smile

И аз имах същия проблем като теб, но не сега ... След четвъртия месец като по часовник почти всяка вечер около 04-04:30ч. бебо започваше да шава, при което аз се разсънвах и не можех да заспя до ранни зори ... И на работа, разбира се, бях труп! Отначало не знаех, че е бебто, защото това ми е първа бременност. Споделих с доктора, който също не очакваше вече да го усещам и предположи, че са стомашни неразположения Simple Smile В последствие разбрахме кой е виновника. От както съм в шестия месец вече нямам такива среднощни "мъки" и си спя съвсем спокойно. Дано и при теб да отмине както при мен Simple Smile

Успех и хубав ден!

# 670
Melina, честит нов лекар Wink Дано вече да нямаш бюрократични проблеми  Flutter Благодаря и за закуската Hug
Каматна Hug Много вярно- важното е ние да сме положителни- пък тези с лошите мисли и погледи не усещат,че всъщност си вредят единствено на себе си Peace
За спинкането- аз си спя доста добре, но тези дни има денонощни ритници, малкият нон стоп шава, 24 часа- това нормално ли е? Чак вече свикнах да спя, докато той продължава да си ритка Laughing А на мъжа ми ръката постоянно е на корема ми и ме буди като се кикоти от кеф ooooh!

# 671
Здравейте на всички мами!
Искам да ви питам,дали някой има същия проблем като моя и как се справя с него.От два месеца таза ми се разширява и костите,ставите,мускули -всичко което е около кръста,краката и отдолу ме боли.Без значение дали седя,лежа или ходя.
Пожелавам ви прекрасен слънчев ден с много усмивки!

ЕЛ2000, стискаш зъби и това е Simple Smile И аз имах такива мъки, но с времето болката отшумя ... пак си ги имам леките болки, но може би съм свикнала ... Но преди два месеца МНООООГО ме боляха костите около таза, чак не можех да правя резки движения от пронизващи болки. Доктора ми каза, че било нормално и нямало какво да направя освен да свикна и да чакам да отшуми Simple Smile
Няма как - бременни сме Simple Smile

Хубав ден!

# 672
Здравейте мацки
ppa предполагам ти си Petq Andonova, само ми потвърди моля те да не адна някой друг в групичката ни Wink
Ant0niya; Сузи1; Lilit вас ви добавих  Hug
silveto_niki_svetli на мен фаворита ми е:http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%8 … %BD%D0%B0%21.html
Стелина страхотни новини, честити розови гащи   bouquet
m_angelova, mama_pettty добре дошли и леко бременеене   bouquet. mama_pettty как ме разсмя с това девойки  Joy, както казва една моя приятелка „сега от нищо не трябва да те е срам, все пак от далече ти личи, че си правила секс”
Мелина_3 радвам се, че си сменила доктора. Успех с новия  Peace
nelinadg радвам се за добрите новини от прегледа  Hug
Бамбукита според това, което изчетох напоследък, а то не е малко, ще се вземат за база до април вкл, без май месец.
neotrazima аз също имах притеснения за захарта, в началото на годината от Кандиларов ме изкараха с кръвна захар почти 10  #Crazy. Тъй като си ходя при Начев в МД заради хашимотото го питах. Проблем е, ако ти е над 5.1 захарта, тогава трябва да те пратят на обременяване с глюкоза, за да се види как организма ти обработва захарите. Задължително изследванията се правят сутрин на гладно и жадно за да е коректен резултата, дори 12 часа преди това не трябва да си яла. Ако ти е висока все пак трябва да минеш на нисковъглехидратна диета. При нужда може да ти препоръчат  и глюкомер да си вземеш за да си я следиш всеки ден.
Да ви се похваля и аз, онзи ден лелята на мъжа ми даде доста новички дрешки за бременни, много сладурски. Дъщеря й ги купувала с цел да ги продава, но замина за Испания и сега тя ми даде част от тях. Много съм доволна!  Flutter
Записах се и на училището за бременни в МД, казаха ми, че има неограничени места, защото е в  аулата  Simple Smile
Айде това е от мен засега Wink

# 673
katia_o_m благодаря за отговора!Моята е близо 6 и то от самото начало.След като и на вторите изследвания излиза същия резултат док.реши да не чака.

# 674
Привет, момичета!!! Успех с бременността!
Влизам тук, за да ви кажа, че подарявам дрехи за мъничка бременна (160 см, 9-ти месец бях около 55 кг). Дрехите са много хубави и запазени - тениски, блузки с 3/4 ръкав и с дълъг ръкав, 2 ризки с къс ръкав (бяла и каре), подходящи за работа, прав панталон екрю, дънки 3/4, потниче, клин и т.н. Всички дрешки са специално за бременни мами.
При интерес, моля, пишете на лични и оставете телефон за връзка.
Живея в София, Бъкстон/Манастирски ливади.

Общи условия

Активация на акаунт