Отговори
# 675
Благодаря на всички за отговорите относно шишенцата  Hug
Ема08, аз съм съгласна за срещичка, кажете кога ?  Laughing

# 676
Добър ден коремчета! Добре дошли новите мами. Лека бременност!
Честито на разбралите пола

# 677
Добре дошли, на новите мами!

smilekris, благодаря за инфото. Аз ходих на Ла Лече Лига тази седмица малко случайно, но към момента не съм решила дали да ходя на бебешкото кафе. Може би на следващата лекция.

Скоро писахте за килограми. Да ви се оплача, че аз съм +12,5 до момента. Единственото, което малко ме успокоява, че никога не съм била повече от 52 досега, и се надявам лесно да ги върна. Ама това не винаги ми върши работа. От време на време яко се психирам.

Мен това, че хората ме гледат за сега не ме е притеснило, дори им се усмихвам, но идеята да те пипат е доста гадничка. Добре, че не съм на работа. Там една колежка само това искаше да прави като ме види.

Какво ще кажете срещата да я направим седмицата след Великден – 23,04-29,04. Само да решим дали ще е през седмицата или събота и неделя. Аз мисля, че е по-добре за събота и неделя, да се включат и работещите мами. Нямам обаче идеи за мястото. Някой мисля беше предложил парка Заимов. Кажете как ви звучи?

# 678
Аз пък даже се гордея с коремчето и искам да ми личи колкото се може повече!  Crazy  preggo  Laughing  Изобщо не ме притеснява, че хората ме гледат. Но до сега не съм усетила някой да ми зяпа корема кой знае колко...

# 679
Здравейте,момичета  Hug.Може ли да ми добавите на първата страничка розовото щъркелче...Мерсиии!  love001.Хубав ден на всички...

# 680
Аз дами Ви предлагам,ако искате може да направим една среща в събота преди или след обяд, като предлагам мястото да е Макдоналдса при НДК,отвън имат доста места,а и е на слънчице,някоя мама ако е навита може да ми пише на лични! Hug

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:45 от Ema08

# 681
Ехо мамчета  Hug
Отдавна не съм писала обаче то и като нищо интересно не ми се случва, нямам настроение и за писане.
Честито на всички разбрали пола и на тези с добри резултати от прегледи и изследвания, и много палчета на мамите които не се чувстват добре и имат разни притеснения.   bouquet
Разписах се днес, защото наскоро открих едни много готини пилатес упражнения за бременни и от няколко дни правя част от тях и ми се отразяват доста добре (най-вече психически  Crazy ), наистина след тях се чувствам много лекичка и освежена.
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM ето линк към първата част, и останалите ги има в ютюб, ако някой реши да пробва Simple Smile

Ако решите Софийската среща да я направите в периода 24-ти април - 04-ти май ме бройте и мен, защото тогава ще съм си в София, и ще бъде супер да Ви видя (нямам претенции за място, мога навсякъде) Hug

Пожелавам ви много усмивки и слънчево настроение  Flowers Sunflower

# 682
sunny2012 аз пък съм +13 е не ми е приятно като се погледна в огледалото , но и с първата бременност бях така на финала бях +27 Разликата в двете брем. е че сега започнах да се разхождам повече , но това не ме успокоява че ще кача по-малко След раждането бях -10кг. другите постепенно ги смъквах Но ги смъкнах
 bleyda честити розови гащички

# 683
Ема08, за тази събота ли говориш?На мен също НДК ми е много удобно Simple Smile

# 684
Здравейте, мами,

Направихме си чудесна разходка - за пазара не мога да кажа същото. Всъщност накупих хубави панталонки на младежа, а на мен една пола и още един сутиен. Но разходих горд тумбак около Съдебната палата и показах на познати и непознати колко сме пораснали.

Съни29, на този етап реших, че ще сменим само плоскостите, които са пострадали от пироните на Алексчо - цели три са. Така че ще трябва да намеря същата череша на Егер. Но моля те сподели на ЛС фирмата, защото сто на сто ще ми се наложи след някоя и друга година и набезите на другата ми мишка! Мила, наистина много лоши сме станали хората, но да ти споделя, че повечето са такива темерути, че и коремчето не би ги впечатлило! Мене с първата бременност ме оглеждаха отгоре до долу и си извръщаха главата. Ако нямаше някое момиче или момче да стане, хич и не сядах в автобуса. Така че на чужди хора не разчитай!

Srcs, аз бих заложила на един 5-дневен болничен. Тази рязка промяна и на мен не ми понася, а пък не съм на работа. Отделно едни витамини също биха се отразили положително. Когато работех едно от нещата, които не ми стигаше, беше сънят. Заедно с раздразнението от напрежението, ставаше наистина лоша комбинация.

Снеж83, същата работа съм и аз. Обаче си налагам да заспя. При мен хубавото е, че съм болничен, но ти милата, дано се успокоиш. Не знам дали ще ти помогнат, но моят мъж като хърка много силно, си слагам едни дунапренени тапи за уши. Продават ги в аптеките.

Браво, Мелина. Чудесно е че така бързо си намерила друг доктор - при това вече проверен. За мен е много важно лекарят да ми е добър и да е човечен. Дано това да е наистина твоя човек!

Миминка, шишенцата и бибките на НУК са с форма, която наподобява майчиното зърно. Когато малкият е изплювал гърдата ми, зърното ми е имало същата сплескана форма като на бибката на НУК. Това определено е удобство, ако ти се налага да додаваш. Някои бебета не желаят да ядат различни храни, не само заради вкуса, а заради и формата.

Ел2000, май повечето от нас се оплакват от болки, произтичащи от това разширяване. Това, което мен ме облекчава и сме коментирали тук е Космодиск, колан за бременни, възглавница за бременни и мазила, които охлаждат - аз си купих един гел за 4.70 лв - 200 г с див кестен и арника - немско производство о аптеката. Мажа се вече няколко дни сутрин и вечер - мажа кръста, към опашката и двете тазови кокси. Сутрин като стана си слагам космодиска. Нося го около два часа. След това излизаме на разходка и си слагам колана за бременни. Когато, обаче се заседя, го свалям, защото ми притиска коремчето. Задължително отмарям за час и половина - два следобяд. Ако готвя, не излизам втори път, а оставям това на таткото. Общо взето това са моите превенции и ме боли по-малко. През нощта се схващам от кръста надолу, понякога и ръцете са ми изтръпнали - за това пия Колаген екстра всеки ден три пъти по 1 т. Неразположенията не са ми изчезнали, но просто са по-търпими. Когато обаче ме боли повече от обичайното, съм в почивка и най-много да сготвя нещо лесно и просто. Не тупам одеала, не мия прозорци и не вдигам тежко.

Тери, и моето девойче нещо се е активизирало. Значи имаме една почивка след вечерята около два часа и после ме почва. Чак ме събужда и почвам да си мисля дали не й е неудобно - съответно сменям позата, но тя продължава и аз почвам да й говоря и да я галя. А днес направо ми повдига корема с ритници.

Блейда, браво за розовите гащи! Да са ми честити! Ех нашата дружинка отново почна да се пълни!

Момичета, не се притеснявайта за килата сега! Аз също с първата бременност много качих, а родих слабичко бебенце. След тоова ги свалих. С първата бременност стартирах от 54 кг, а сега от 56 кг. Така че се свалят. Като се има предвид, че аз съм супер антиспортивна личност.

# 685
Здравейте и от мен    bouquet
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Честито на мамите  разбрали пола на бебчовците си  Simple Smile
Да ви се похваля , вчера бях на ЖК и всичко е наред. Бебо е с една седмица напред и вече е 900гр.  preggo Беше застанал седалищно и ме риташе ниско, хич не е приятно! Добре, че днес вече се обърна Simple Smile Продължавам с  хапчетата и сигурно ще ги пия до  финала,нямя как!
 За Софийската среща и  аз  мисля ,че ще мога да дойда ако е след Великден. И също да е  събота или неделя за да сме повече  Simple Smile

# 686
Ninsi za tazi subota predlagam

# 687
При мен повечето си мислят че съм напълняла, а не бременна Даже вчера зъболекаря ме пита сега ли съм бременна или съм била Ама като облека след малко роклята и подчертая големия корем ще видим кой е дебел и т.н. / шегувам се естествено / Така и не съм я обличала от както я купих нещо не мога да се възприема с тези кг /дупе , крака а пък за гърдите да не говорим бях чашка Д а сега .../

# 688
Ема08, ами на мен ми звучи добре, да видим кои ще са свободни Simple Smile))

# 689
Snej_83 и аз има подобен проблем. По принцип си страдах от безсъние и сега е направо кошмар. Когато заспя дълбоко ми се допишква и се налага да стана. Това е минимум два пъти. Леко да се поразбудя и започвам да се дразня, че милото се върти до мен и прохърква по малко. Това всичко още преди да е дошъл най-приятният час от 2:30ч, когато се изцъклям и до 4ч. зяпам тавана или прозореца и си мисля за какви ли не глупости. Предполагам, че заспивам в 4:30ч. и тогава започва голямата борба за надмощие - в коя поза ще спим. Когато се обърна на една страна бебчето е недоволно и започва ритане, бутане и всякакви рокади вътре. Обръщам се аз - кротва се тя. Да ама когато заспя, неусетно променям позата и отвътре пак се започва протест. В един момент започвам да усещам как някой ме дърпа по големия пръст на крака и се оказва, че това е милото и е време да ставам за работа...и така всяка нощ!!! Очите ми са станали ей такива  smile3556 но червени.

_Тери_ мила, за тесния таз ти ме предупреди и виж как е имало защо. Измерихме го вчера във Варна и за сега нямам големи шансове да се разшири колкото е необходимо но ще видим до края. Кузманова когато я помолих ми каза, че се мери чак накрая и сега нямало смисъл. Георгиев ми каза, че от този момент натам, шансът още да се разшири е минимален. Аз ще си тая надежди до край но в края на крайщата каквото стане. Щом има нещо подобно предпочитам да го знам навреме а не след мъчене часове наред в родилното и накрая пак секцио.
Утре те чакам с нетърпение  Hug На мен доста приятно ми действа това училище. Отпускащо и релаксиращо  Heart Eyes
Това с кикотенето на мъжът ти е много сладко  Hug

Мелина_3, ама разбира се, че ще го смениш щом не му вярваш и се държи така. Подкрепям постъпката ти изцяло Crossing Arms

мама Рая, не мога, мила, да отсъствам от работа. Нали ми е частна фирмичката. Много ми е трудно даже да измисля когато родя как ще се случват нещата.  Rolling Eyes Има време и ще го измисля - няма как  Laughing

bleyda честито розово бебче Heart Eyes

Благодаря ви, че се загрижихте за моята умора и ще ви кажа, че днес успях да си приключа с ангажиментите по-рано и както обичам да казвам "избягах" от работа в 3:30. Спах два часа и сега ми е по-добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт