На пазар във Варна - 20

• 75 040
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Tърся едни дълги балони с топче в края. Надуват се и се пускат да хвърчат. Издават звук докато се мятат във въздуха. Дано ме разбрахте Rolling Eyes
Джъмбо или магазините с парти аксесоари - на ъгъла на Чаталджа и Ген. Колев, до ДГ Слънчева дъга, на пример.

# 361
На ъгъла на Чаталджа и Ген Колев вече няма парти магазин.
Остана този, който е под блока на Ген Колев и Баучер.
Не съм виждала такива балони, звучи интересно. Simple Smile

# 362
Tърся едни дълги балони с топче в края. Надуват се и се пускат да хвърчат. Издават звук докато се мятат във въздуха. Дано ме разбрахте Rolling Eyes
Джъмбо или магазините с парти аксесоари - на ъгъла на Чаталджа и Ген. Колев, до ДГ Слънчева дъга, на пример.

Хубав парти магазин имаше и на изхода от подлеза Шипка (в градинката) в посока морето.

# 363
  • Варна
Laluni  На колхозния пазар има 2-3 гаража за  парти-аксесуари всякакви,Провери и там,

# 364
  • Варна
В Джъмбо продават ли дървени играчки?
Търся да купя фермата на Eichhorn.

# 365
 HugЗдравейте аз пак да се допитам до вас.Къде мога да намеря във Варна стикери за мебели(детски),имам един скрин който искам да го освежа,че не ми се изхвърля нещо. Wink

# 366
Здравейте аз пак да се допитам до вас.Къде мога да намеря във Варна стикери за мебели(детски),имам един скри който искам да го освежа,че не ми се изхвърля нещо.

# 367
  • Варна
В Джъмбо.

# 368
# 369
На Червения площад има магазинче за дървени играчки.До входа на бившия Крали Марко ( Екскалибур ).

# 370
  • Варна
Laluni, big fi6 Благодаря !
Исках да сравня цените.

# 371
вече питахте за агнешко, но на мен ми трябва пиле, по -точно бонфилета. Къде във Варна ще ми препоръчате магазин с прясно хубаво пилешко месо?

# 372
  • Варна
Къде да ида на кола маска в района Зимно Тракия - Колхозен. В монета не се сещам къде има салон наблизо.

# 373
вече питахте за агнешко, но на мен ми трябва пиле, по -точно бонфилета. Къде във Варна ще ми препоръчате магазин с прясно хубаво пилешко месо?
И аз се нареждам със същия въпрос. Горещо не препоръчвам магазина за пилешки продукти срещу окръжна болница, до Гастрото. Специално за воденички и сърца намерих невероятни, вярно,
че замразени, но най-хубавите и чисти, на които съм попадала до светофара срещу пилетата на грил, все бъркам района  Лятно или Зимно кино Тракия му казват, срещу Формулата.

# 374
Пилешки магазин с прясно месо има в кайсиева, но едва ли някой го грее толкова надалече.
Стикери за мебеи в Джъмбо. Ейчхорн там няма, има други дървени неща. В хипо имаше преди ейчхорн.

Общи условия

Активация на акаунт