На пазар във Варна - 20

• 75 035
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Пилешки магазин с прясно месо има в кайсиева, но едва ли някой го грее толкова надалече.

мен ме интересува магазина в кайсиева... за този на пазара Птицекланица Добрич потвърждавам, че е добър - като изключим опашките от бедни пенсионери и липсата на половината от асортимента, продуктите са пресни и на приемливи цени.
В долния край на Кайсиева. Сам самичък насред нищото.. Който и да питаш за пилешкия магазин ще те упъти.

# 391
Пилешки магазин с прясно месо има в кайсиева, но едва ли някой го грее толкова надалече.

мен ме интересува магазина в кайсиева... за този на пазара Птицекланица Добрич потвърждавам, че е добър - като изключим опашките от бедни пенсионери и липсата на половината от асортимента, продуктите са пресни и на приемливи цени.
В долния край на Кайсиева. Сам самичък насред нищото.. Който и да питаш за пилешкия магазин ще те упъти.

Мен това изобщо не ме ориентира...  newsm78

# 392
мен също. номер на блок, посока, нещо в близост или...?

# 393
  • Варна
За рисуване върху стъкло има едни сребърни и златни боички в тубички, стоят релефно, нещо като кант правят, забравих как точно се казваха. Та такова сребърно ми трябва за декорация на яйца и се чудя дали съществува с това предназначение. В кои магазини има вероятност на намеря? Слънчогледите ги изключвам, защото говорят на "ти", мисля, че някъде в близост до тях имаше друг подобен магазин, но къде беше, съществува ли още ?

Преди в близост беше Грета, сега се премести срещу кино Мустанг. Гледала съм разни такива боички, но нямам идея дали стават за деца. Те ще ти казат обаче :http://gretasart.com/

# 394
  • ride my bike...
Taкива боички има в едно магазинче в близост до НОИ.
Където е платеният паркинг под хотел Мусала. Има една общинска банка, реп за вестници - зад него.
Видях на стъклото, че пише "намаление"

# 395
  • Варна
Този лосион за бременни да сте виждали някъде ? http://apteka.framar.bg/30013529/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B4% … 100-%D0%BC%D0%BB-

# 396
Някой знае ли къде могат да се намерят евтини строители от този тип: , в района на широкия център или Чайка? Thinking

# 397

Мен това изобщо не ме ориентира...  newsm78
До блок 225 и 230. Наистина няма нищо в близост. Един голям магазин насред поянката между блоковете.

# 398
Голям магазин за пластмасови и гумени играчки имаше в бл. 68 в Чайка, дали няма да има там и такива строители  newsm78 (стига магазина да е още там - ако има кой да каже).
Иначе в Джамбо има строители доста голямо разнообразие, но предвид предпочитания район от теб, явно не те устройва.

# 399
Да попитам, който е боядисал вече яйцата за хубава седефена боя, най-вече ми трябва хубаво седефено бяло да стане. Толкова много вече има, че забравих кои бяха хубави и кои не, когато отначало бяха една, после две марки седефени, беше лесно. И също от къде да ги купя?

# 400
# 401
  • Варна

В Сладури може би ще има, в една от уличките срещу Черно море, мисля, че Александър Малинов беше.

# 402
Има го лосионът в Сладури http://sladurite.com/manufacturer/1/weleda.html. Ако ти се занимава, аз Веледа поръчвах от Амазон, най-изгодно е от немския, че разликата в цената е голяма.

# 403
  • Варна
Зелен дух,
Джиджи-биджи благодаря! Аз реших, че ще го открия по-скоро в аптека. Сега ще погледна и в Амазон да видя каква е разликата.

# 404
Голям магазин за пластмасови и гумени играчки имаше в бл. 68 в Чайка, дали няма да има там и такива строители  newsm78 (стига магазина да е още там - ако има кой да каже).
Иначе в Джамбо има строители доста голямо разнообразие, но предвид предпочитания район от теб, явно не те устройва.

Той е там магазинът, но няма нищо интересно (поне за мен де). А едно време( преди 3-4 години) доста го посещавах. Rolling Eyes
В крайна сметка и по-далече ще идем от посочения район. Crazy

sky*,   bouquet Их, че не питах по-рано, до преди малко бяхме в него район.
Ще го посетя непременно.

Общи условия

Активация на акаунт