Детоксикацията на д-р Михайлов - тема № 9

• 77 944
  • 667
  •   1
Отговори
# 270
Може ли детоксикация да се прави през друг периодд не само пълнолуние и ще подейства ли?

# 271
аз вземам на каливита онзи със забавеното освобождаване или на прах от ДМ

newsm10
и аз съм доволна от този със забавеното освобождаване на calivita. Той е 1000мг. в една таблетка и така не ми се налага да пия 100 таблетки по n-пъти на ден, а и не е синтетичен.

# 272
  • София
задължително ли се пие витамин Ц? Аз пък не пия. Нали в соковете има доста.....

# 273
  • TX

препоръчително е, но не само в момент на детокс, а и излишнотоо се изпишква

# 274

препоръчително е, но не само в момент на детокс, а и излишнотоо се изпишква
Аз също не пия, понеже съм имала тромбофлебит и за мен специално не е добре да го вземам като добавка.

# 275
Здравейте момичета.От януари миналата година правя детоксикацията и съм много доволна.Наскоро прочетох за Шанк-Пракшалана, това е прочистване на чревния тракт чрез пиене на солена вода и правене на няколко лесни упражнения.Ако някой е по-вчас по темата ще се радвам да науча може ли да се използват и двата начина,евентуално как да се редуват и на колко време.Предварително благодаря.  bouquet

# 276
  • Средната земя
Здравейте момичета.От януари миналата година правя детоксикацията и съм много доволна.Наскоро прочетох за Шанк-Пракшалана, това е прочистване на чревния тракт чрез пиене на солена вода и правене на няколко лесни упражнения.Ако някой е по-вчас по темата ще се радвам да науча може ли да се използват и двата начина,евентуално как да се редуват и на колко време.Предварително благодаря.  bouquet

Това прочистване трябва да се направи под ръководството на специалист (йога инструктор), поне първия път Simple Smile

# 277
  • Somewhere over the Rainbow
За следващата детоксикация през юни (мисля, че на 4-ти беше пълнолунието) ще има ли нова тема или тук да следя  newsm78? Казвайте, че едва държа newsm53

# 278
  • Испания и Стара Загора
За следващата детоксикация през юни (мисля, че на 4-ти беше пълнолунието) ще има ли нова тема или тук да следя  newsm78? Казвайте, че едва държа newsm53
Темата за детоксикацията е тази.Не се правят нови теми за всеки месец. Peace

# 279
Дали тя няма предвид коментари- т.е. дали ще се коментира самата детоксикация?

# 280
  • Испания и Стара Загора
Дали тя няма предвид коментари- т.е. дали ще се коментира самата детоксикация?
Ами да,тук се коментира.  Peace

# 281
  • Somewhere over the Rainbow
Благодаря за отговорите  Hug! Ще пиша пак като започна  Peace

# 282
  • под дъгата
Хайде мацки,не остана...И аз се включвам този месец Laughing По всяка вероятност за 2 дни. Не съм решила с какъв плод-черешите са едни безвкусни.... ooooh!

# 283
  • София
И аз искам да се включа този месец, че от Великден още се чувствам нещо преяла и имам нужда от малко прочистване Simple Smile А и датите са супер - уикенд.

# 284
  • София
м дам. и аз чакам с нетърпение уикенда. Въпреки че на мене ми е по-лесно когато е през седмицата.
За сега се подготвям като минавам на много плодове, зеленчуци и въобще вегетарианска храна.
Успех и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт