Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 437
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Не от София.
Фионче, мила, мила, ша вземеш съвсем да ми паднеш в очите....  Mr. Green До скоро маймуна ме наричаше и зарад теб си направих маймунски подпис, ама ти де ша забележиш ooooh!

Ауууу,Пепино,мари....таз зъбата маймуна зарад мене ли я изтипоса?!?  Shocked
 doh Права си-хич не вдявам напоследък  doh

Хора,изгубила съм си чувството за хумор  #Puppy dog
..и паднах в очите на Пепата  #Puppy dog

Ама като изключим това-днес ми е супер ден!!Лапето изчезна,мъжът също...от вчера имам две манджи и сега съм с кафето при вас,списания около мен и изобщоооо  newsm44

# 136
Фифи  Heart Eyes Трябва да ми се реваншираш, да ме поканиш у вас, на пийване, хапване Mr. Green

# 137
  • На черешата
Фифи  Heart Eyes Трябва да ми се реваншираш, да ме поканиш у вас, на пийване, хапване Mr. Green

Joy Joy Joy

# 138
Добро утро и от мен!  Tired  Днес дребният стартира деня в нечовешки ранен час и направоооо...  ooooh!  Tired

Не мога да не споделя колко шантава е ситуацията около мен. Много съм широко-скроена, ама днес дори аз се облещих. Идва БНД току що да вземе сина ни, както обикновено в комбинация с дъщеря си от преди мен (на 6г., тя чака в колата, БНД се качи до нас) - до тук нищо ненормално. И ми вика с една широка усмивка, "Хайде, че ако знаеш долу каква банда го чака!". Аз се чудя кой освен другото дете може да е долу и се оказва, че бившата на БНД му е дала не само дъщеря му, но и нейната следваща дъщеря от новия й мъж (на 4 г.)!  #Crazy Та сега той, дето и едно дете едвам гледа, се оказва за уикенда с 3, едно от които дори не е негово. Е, той е ясно, че основно ще ги гледа майка му, но бившата му определено ме изненада с това как си поверява детето... Та да видите, че не съм аз най-либералната, има и по-шантави майки от мен.  Mr. Green

# 139
  • Не от София.

Ейййй,изнуди ме!Евала-признах те!Това е един опасен похват-насаждаш чувство на вина и после подмолно се възползваш от покайващия се индивид /в случая от мен/
 Joy Joy
Ето:имаш най-най-най официална покана да посетиш скромния ми дом...барабар със Смърфиетата и половинката ти  newsm53
Ай,да тЪ видя ся!  smile3534

Ками,ей туй се казва американско риалити  Rolling Eyes А бившата му поверява 4-годишното си дете ли,бееее  Shocked

# 140
  • На черешата
 Кам, то лошо няма,все пак са сестрички . По-скоро ме изненадва, че той се е съгласил. Не си представям ситуацията БНД да гледа мое евентуално бъдещо дете  Joy Joy Joy

# 141
Торнадо, на него морето му е до колене, що да не се съгласи. Аз на майката се чудя. Дава си детето при тотално непознати за него хора. Това е стрес за детето, то все пак е малко. А и как им има доверие, че ще гледат добре нейното дете, което не е тяхна кръвна роднина? Че тя свеки дори моето дете не го гледа особено, щото го вижда рядко и не е привързана към него, та си представям за чуждото, което вижда за първи път, какво ще е... Да не говорим как с две едвам се оправя, когато ги взима, сега за какво са им били цели три умът ми не го побира. А и у тях няма къде да спят толкова много. Мисля довечера да си събера дребното и да си е при мен, така и така е леко сополив и ми трябва за понеделник да е здрав.

# 142
Фифи, поканата нали не е с точно определена дата? Като ми се освободи възможност ще те информирам и сме цъфнали при теб Mr. Green Интересно, а кучките ми не ги ли щеш Crossing Arms

Кам готино ми се вижда това събираме на дечурлига, ама ако е за няколко часа, без преспиване, колкото да се налудуват. После всяко при майка си.

# 143
  • На черешата
Aз гледам от своята страна. Идвали са у дома деца с преспиване /приятелчета на моите/, над тях треперя повече. Грижа се за дечицата и въобще не ми пречат, и не са ми в тежест. Та,много си зависи от човека. А за БНД имах предвид, че няма да ги гледа от чиста злоба. От къде на къде ще ми гледа децата та аз да си почивам.За него приоритет е да ми направи мръсно, пък нищо, че ще навреди на собствените си деца,какво остава да го е грижа за чувствата на чуждите. Peace

# 144
Торнадо, те на мен дечицата не ми пречат, аз бих се грижила независимо колко са и чии са. Ама БНД е доказано безотговорен към собствено дете, дори когато е само 1 брой. То това е най-странното в цялата работа...
А твоят бивш, след като отношението му към теб се пренася и върху децата ви, просто не искам да го коментирам. Ужасен егоист е! Силно се надявам да си щастлива "дълго и напоително" с новия си мъж и той да се грижи за децата ти, така че да не изпитвате нужда и трите да опирате до бившия.  Hug Въпреки че той кой го знае, ако види, че се оправяте и без него и не го щеше, ще започне сигурно сам да се натиска.  ooooh!

# 145
  • Не от София.
Фифи, поканата нали не е с точно определена дата? Като ми се освободи възможност ще те информирам и сме цъфнали при теб Mr. Green Интересно, а кучките ми не ги ли щеш Crossing Arms

Дата няма,поканата е отворена откъм време  Hug
Забравих за другите две кучки,сори...разбира се,че ще ги вземеш-моите магарета ще си поиграят с тях  hahaha
Ихаааа...и на гости взехме да се каним.Пепооо,ша вземем много да се сгъстим с тебе,мааа... smile3534

# 146
  • На черешата
 Кам, с него вече спрях да комуникирам. Само писмено, за да имам черно на бяло какво съм казала, че той си нагажда всяка моя дума както му е удобно. Спазвам си стриктно споразумението да няма в какво да ме обвинява. Ако поиска децата си допълнително ще му ги дам, но той не се измъчва от такива желания. Имахме допълнително,извънсъдебно,писмено споразумение относно плащането на издръжка,което той не спазва,та затова се съдим сега. А за устното относно купуването на дрехи и обувки,няма смисъл да коментирам. Не искам да го виждам,не искам да го чувам. Не спирам децата си да комуникират с него,но напоследък и те губят желание и бавно се отдалечават от него.  Confused

# 147
  • Не от София.
.... и бавно се отдалечават от него.  Confused

Ей това се получава и при нас...ама връзка,която не се обгрижва,няма как да просъществува.Нашият тъп БНД е на принципа,че "кръвта вода не ставала" и детето щяло един ден да се обърне към него  doh Пък що да го прави,като не вижда заинтересованост и грижа от него,хабер си нямам.. Rolling Eyes
Тъп,ама тъп... doh

# 148
  • На черешата
 Предполагам, че ще го осъзнае,но късно. След 5-10 години, когато му мине злобата ще разбере, че не е бил прав, но може би ще е твърде късно. Не можеш да заявиш на детето си, че то вече не е твоя отговорност и да твърдиш, че това си е така и не вижда нищо лошо в думите си.

# 149
Фифи, само да си стегнем къщето и те каня у нас  Heart Eyes Има място и за магаретата - един двор и няколко възвишения Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт