Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 400
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
Ей, от тая работа нямам сили да ви пиша - цяла тема съм изтървала.

To и аз така. Докато ми остане време за един ред и те изписали 10-15 страници.  ooooh!

# 121
Ау привет изпозаспали девойки...

Фионче, мила, мила, ша вземеш съвсем да ми паднеш в очите....  Mr. Green До скоро маймуна ме наричаше и зарад теб си направих маймунски подпис, ама ти де ша забележиш ooooh!

# 122
Привет, Пепи! Simple Smile

Само аз и ти сме таласъми, значи! Simple Smile

Hug

# 123
Герка  Hug

Мани как съм подпалила по никое време. Девойката ми се изпика на леглото, ама тъй ша спя, на мокро Crazy

# 124
Герка  Hug

Мани как съм подпалила по никое време. Девойката ми се изпика на леглото, ама тъй ша спя, на мокро Crazy

Ооо, Пепи, мила!   HugИ на мен ми се случваха такива изненади - забърсвам с гъба и препарат матрака, слагам някакви хавлии, да попиват, после чаршафа, и на другия ден оставям матрака открит да съхне.
Можеш да минеш и с ютията, за по-сигурно.
Ще отмине и този период, спокойно!
...
Колкото повече те натоварва малката с проявите си, толкова повече я гушкай и бъди до нея, това е единственият начин да имаш по-малко проблеми сега и в бъдеще - понякога е трудно, но трябва да се мине...

Дано скоро пак й се радваш - навън, на слънчицето, да я гледаш как расте и играе все нови и нови игри, как усвоява нови неща, и как се променя и се разхубавява още повече! Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Добро утро ! Hug

Пепи , маймунке моя ,

Тая твоята девойка нещо ти отмъщава , ша знайш , вчера аки , после пиш в леглото !  Rolling Eyes
Що така ? newsm78

# 126
  • На черешата
 Добро утро,момичета  smile3507

# 127
  • София
Добро утро и от мен! Стига спахте. Ставайте за гимнастика

http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa= … sp;    

# 128
  • На черешата
Добро утро и от мен! Стига спахте. Ставайте за гимнастика

Joy Joy Едва стигнах до кухнята да направя закуска за децата и кафе за мен, каква гимнастика те гони?

# 129
  • София
А аз вече издоих кравите, почистих градината, къщата и т.н.!  Mr. Green Mr. Green

Напоследък нещо не ми се качват картинките!   ooooh!

# 130
  • На черешата
А аз вече издоих кравите, почистих градината, къщата и т.н.!  Mr. Green Mr. Green

Идвай и у нас, идвай и у нас  Praynig

# 131
Добро утро  Simple Smile
И аз като Торнадо, едва се влача  Mr. Green
Кога ще се стопли, толкова е мрачно  Sad

# 132
  • На черешата

Кога ще се стопли, толкова е мрачно  Sad

Хем ми се иска,хем не ми се иска,защото топло означава миене на прозорци и сериозно чистене, а нямам силици нещо. Confused

# 133
  • в моя свят на мир и любов
И аз още се подмотвам. А след обяд съм на работа, пък утре - в Джъмбото. Не знам кога ще ми остане време за чистене.  newsm78

# 134
Здравейте  Hug

Хепи

Герка, аз предвидливо съм сложила протектори на всички матраци Wink

Хепи, не ми отмъщава. Просто още сме на памперси и когато има аки, тя обича да бърка вътре. А снощи късно се прибрахме, оправих я за лягане и памперса е изпуснал и имаше малко локве  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт