Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 397
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешата
 Честит петък!  Laughing

# 106
Пепино , какъв е тоз маймун , бе ? newsm78
Има ли връзка с това , че казахме , че си голяма маймуна ? smile3534 smile3534
Къде отидоха онез черни красавци ? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ама ятагана мира не ти дава , и тук , и у фейса ! hahaha Joy Joy Joy
Фиони , за Пепи казвам , че е тиха вода , да ФнимаФаш ! smile3502 smile3502 smile3502

Морги , браво на теб ! Heart Eyes

# 107
Пак писали, писали, та не се спрели!  ooooh! Нямате изчитане, бре!  smile3502

Кам ама да те пратя при моя доФтор от Софията, знаиш кав сладур е  smile3534 може и принц да ти стане.ЕЕЕ чат пат ша ти изневерява с мен  Mr. Green  
Биб, ами прати ме - ако с такива неща се занимава (то това дори не знам дерматолог ли го прави или какъв доФтор...  newsm78) И ако работи със ЗК, че покрай ски училището на дребното и капарото за морето съм тотално на червено този месец. И хич дори не го ща да ми е принц, той да и оправи проблема на крака, ще го обичам и само заради това.  Mr. Green

Еее, Снежи, ти с 20 мин. болка ли ще ме плашиш?  Mr. Green Аз реших, че дни наред не си спала от болка. Ще го преживея значи. Simple Smile

Аууу, Пепи, страшен номер ти е спретнала синеочка! УжасТ! За късмет, аз не съм имала подобни радости. Ама моят пък е от много повръщащите и там каквотото мазало съм чистила...  Sick
И не те знам какво му се гласиш на ятагана на Фионата, ти не мойш му насмогна и два дни.  hahaha  Mr. Green  smile3534

# 108
  • На черешата
 И аз на червено,ама яко червено този месец.  Sad Сметката за тока е висока заради кучия студ дето мина,платих последната вноска за английския на каката и разни други текущи разходи и сега пляскаме с ръце. Дечко иска на зелено училище и помолила БНД да финансира половината,но той отказал категорично. Сега не знам какво да правя, на нея и се ходи и гледа жално-жално,ама като няма. А решение за делото още нямаме, а то мина на 19.01, за мен това не е нормално.  ooooh!

# 109
Еее, Снежи, ти с 20 мин. болка ли ще ме плашиш?  Mr. Green Аз реших, че дни наред не си спала от болка. Ще го преживея значи. Simple Smile
няма болка бре. не си ли се изгаряла с гореща вода , с олио ?
другият вариант е да не се гориш. и ще си куцукаш ....  Joy

# 110

Моя приятелка си го гори при най-известния доктор в града, отвори и се доста голяма рана, от която куцаше и зарастна много бавно. Не искам да плаша никой, просто да кажа, че има и такъв вариант след горенето.  Peace

# 111

Моя приятелка си го гори при най-известния доктор в града, отвори и се доста голяма рана, от която куцаше и зарастна много бавно. Не искам да плаша никой, просто да кажа, че има и такъв вариант след горенето.  Peace
[/quote]
известен доктор - не е гаранция за успешно горене. все пак не е доктор по отстраняването на такива кокошинки.
това че се е отворила дупка (не рана) около 1 стотинка в диаметър означава ,че  кокошия трън е изпаднал (понякога без да се усети). нова кожа израства бързо/color]

# 112
Пепино къде са черните  newsm78 да го махаш тоз....(дай го на Бонго)
Бат Бонго аз не пия бе пич  Peace нещо си се обЪркал  Mr. Green професоре  Whistling
Морги радвам се че си ок  Hug
Кам шегувам се миличка  Hug той е коремен хирург, ама ще помогне ако трЯбва  Wink
фионо гледаш ли кво става, таз секс - машина Пепата...... Rolling Eyes
хепи  Hug
Скукааааа днес  Mr. Green няма кво да се похваля, има де ама ша мЪлча  Sunglasses

# 113
Пепино къде са черните  newsm78 да го махаш тоз....(дай го на Бонго)
Бат Бонго аз не пия бе пич  Peace нещо си се обЪркал  Mr. Green професоре  Whistling
колежке , аз не съм писал за нокти. не го ли разбра ?

# 114
Пепино къде са черните  newsm78 да го махаш тоз....(дай го на Бонго)
Бат Бонго аз не пия бе пич  Peace нещо си се обЪркал  Mr. Green професоре  Whistling
колежке   newsm78, аз не съм писал за нокти. не го ли разбра ?
Бонго днес се съгласявам с всичко  Mr. Green щом казваш че не си -НЕ СИ  Sunglasses

# 115
Петък еееееееееееееееееееееееее  dance dance dance dance dance dance

# 116
Бонго днес се съгласявам с всичко  Mr. Green щом казваш че не си -НЕ СИ  Sunglasses

няма смисъл да се съгласяваш. това е факт.

# 117
Петък еееееееееееееееееееееееее  dance dance dance dance dance dance
още малко е петък .
утре е съботаааааааааааааааа

# 118
  • На черешата
 ОБИЧАМ ПЕТЪК ВЕЧЕР!  Party

# 119
  • в моя свят на мир и любов
Ей, от тая работа нямам сили да ви пиша - цяла тема съм изтървала.

Общи условия

Активация на акаунт