Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 393
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Кали  Heart Eyes 

Струва ми се, че Ятаганът нема такива мускули, Фифи, вземи ни го покажи без тениска Mr. Green

# 91
Кали  Heart Eyes 

Струва ми се, че Ятаганът нема такива мускули, Фифи, вземи ни го покажи без тениска Mr. Green

Има го във Фейса, иди го виж де  Mr. Green ма бива свата

# 92
Бонго и всички други, мерси за съветите за кокошинката! По описанието 100% е това, не е мазол.  Cry
Снежи, а колко време боли след това? Питам, че моята е на такова място, че ако боли, няма да мога да ходя.  Rolling Eyes
ти ако мислиш че без да го махнеш ще ти е комфортно .....лъжеш се. Laughing
2-3 дни леко ще те боли - зависи как е изгорено , а и на каква дълбочина е главата.

# 93
Кам, да не те плаша, но аз си нося такива чудеса от 20 години и няма отърване. Изрязвали са ми ги и на двата крака, горила съм ги с азот, с лазер, мазала съм ги с сока от смокинов лист и всеки път се показваха наново. Доколкото съм запозната се причинява от Човешки папилома вирус и поне аз още не съм открила начин да се преборя с него.   Cry                                                                                
ако си махнала в началото майката би трябвало всички да изчезнат. възможно е след време да се появи пак , но е рядкост това.

# 94
Добро утро  Heart Eyes
Петък е  smile3534
Sorry за объркването ми  Mr. Greenама той Бонгото и нокът и кокоши трън все с азот лекува та се обърках hahaha май алкохола не те е пуснал. никога не съм говорил за ноктите.
Кокоши трън само с ел.ток иначе се изгаря повърхностния слой и после пак излиза. ще излезне на кукув ден. ако не го изгориш качествено може и да ти излезнат 10-на  hahaha
Нокът - махане на една част  Peace

# 95
Кокоши трън само с ел.ток иначе се изгаря повърхностния слой и после пак излиза.
Нокът - махане на една част  Peace

Слушайте Биби слушай бат`Бонго, тя все с доктори общува и е про !  bouquet

# 96
Макова, верно го имало  Shocked Ама плочки нема, Фионата да го кара на фитнеса Mr. Green

Бонго, виждам, че си голем разбирач по кокошинки. Само не разбирам това червено за какво е, оценки ли ша пишеш, поправки ли правиш ooooh! Малко насериозно се взимаш Mr. Green

# 97
Bongo, при мен явно не са махнали "майката", но все излизат наново.

Пепи, започвам да се чувствам пренебрегната, само аз нямам твоя фейсбук и този на Фифи. Crossing Arms

# 98
Аууу, ама Кали, мче тъй кажи, аз не смея да нахалствам и затуй само приемам покани Crazy Веднага на лични получаваш поканата. Ама май и на теб ти стана интересен ятагана hahaha

# 99
Макова, верно го имало  Shocked Ама плочки нема, Фионата да го кара на фитнеса Mr. Green

Бонго, виждам, че си голем разбирач по кокошинки. Само не разбирам това червено казвал съм го - въпрос на вкус. за какво е, оценки ли ша пишеш, поправки ли правиш ooooh! Малко насериозно се взимаш Mr. Green
да , имам познания относно кокошинките  hahaha

# 100
Bongo, при мен явно не са махнали "майката", но все излизат наново.
възможно е майката да е на място което не ти причинява неудобство и за това не си и обрърнала внимание. махне ли се тя - всичко изчезва. до сега не е имало провал

# 101
Фифи, виде ли какво направих за тебе Simple Smile

# 102
  • Не от София.
Кали  Heart Eyes 

Вие без мускули сте го видели,ама като ги напомпи,пак ще се похваля.....ъъъъ,споделя,т.е.  Crazy

Пепи, започвам да се чувствам пренебрегната, само аз нямам твоя фейсбук и този на Фифи. Crossing Arms

Кали,пиши ми на лични къв ти е фейса и нямаш грижи-ще ме имаш...аз съм една лека,лекаааа женаа...който ни мъ е пожелал,той ни мъ е имал  smile3534

# 103
  • Не от София.
Фифи, виде ли какво направих за тебе Simple Smile

Мнеее... Thinking
У фейса ли изака пак нещо  smile3506

# 104
  • София
И малко фантазия за почивните дни

Общи условия

Активация на акаунт