Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 378
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Не от София.
Ходих да чета и аз  Mr. Green Фионка, спокойно, аз на свата - ЯТАГАНА няма да посягам. От мен можеш да не се страхуваш. Тя оная скритата хиена Пепи само се прави на девствена, не разбирала била, не правела това-онова била по един месец, алооооо не на нас тия, видяхме та каква си  hahaha

Макче,убедих се,че си права....вас ви нарочихме за хиени,ама никоя не посмя да посегне на най-милото ми...а тази,скромнатаааа.....изяде го!  smile3516

# 76
Божке, Фионааа, немам думи Simple Smile

Геррри, ако й предложа това, което казваш, ще почне да маже по стените. Просто има неща, които не мога да пренебрегна, така че моята девойка няма да има тази възможност, освен навън, вътре само през трупа ми. Mr. Green А отвличането от гърнето, не ми е приоритет, хващам я навреме, преди да омаже целата къща с ако.

# 77
  • Не от София.
Божке, Фионааа, немам думи Simple Smile

Кажи коя е темата,готова съм с думите  newsm53

# 78
Амчи, не стига, че само го буташ тоя твоя, па и той се перчи - ятаган, та ятаган, са що съм посегнала Mr. Green

# 79
  • Не от София.
Амчи, не стига, че само го буташ тоя твоя, па и той се перчи - ятаган, та ятаган, са що съм посегнала Mr. Green

Ами аз казах оня ден,че спирам да се хваля...вече само споделям,ко да прая,че пак като хвалба излиза  smile3516
Значи изобщо спирам да го говоря тоя моя.Край!И да мЪ питате-тц  smile3505
То пък аслЪ,ко съм се разприказвала-чунким само аз мъж имам...ама ха!!  Crossing Arms

# 80
То пък аслЪ,ко съм се разприказвала-чунким само аз мъж имам...ама ха!!  Crossing Arms

Бе , не само ти , но твоя е много ценен , пази си го !  bouquet
Тихите води са най-опасни ! Sunglasses

# 81
  • Не от София.
Бе , не само ти , но твоя е много ценен , пази си го !  bouquet
Тихите води са най-опасни ! Sunglasses

Ценен той-дръжки...да не е със седем яйца,дето вика Моргито  Joy
туй другото е за Пепината,нъл тъй  Laughing

# 82
Фифи, не бой се толкоз, бе душа. Нема да се вдигна и да ида на другия край на страната за един ятаган и то бял Sick Виж ако беше църен, можеше и да помисля малко... Wink

# 83
  • София
Девйките, здравейте! То са ятагани, то са боздугани! СъсипАхте човеко! Ако ви прочете, ще каже - тея у тоя форум са б***си хиениЦите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Влизам само за малко да ви видя и бягам да си взимам детИто от училище...Вече с чисто нови палци на краката, без да ходя по доктори! Ураааа!!!! Биби твоя доФтор какъв е? Кожар или чекъкаджия/транжор? Wink Wink Wink

# 84
  • Не от София.
Фифи, не бой се толкоз, бе душа. Нема да се вдигна и да ида на другия край на страната за един ятаган и то бял Sick Виж ако беше църен, можеше и да помисля малко... Wink

Ся,ако не си забелязала-моя не е от най-белите,да ти кажа  hahaha
Ама,дето викаш-не си заслужава...то и за ятагана е спорен въпроса..вий видели ли сте..не!Значи може и да сЪ Фали само  Whistling

СъсипАхте човеко! Ако ви прочете, ще каже - тея у тоя форум са б***си хиениЦите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Морги,той вече си го каза..и ако преди беше спокоен,че съм у майчински форум,сега като ме види пред компа и  smile3506 Каза,че хич не сме били като нормалните майки..не го знам кво искаше да каже..ама не ми и дреме.От нас по-нормални майки-здраве!! 
smile3534

Ти как се оправи толкоз лесно,бе?!  Thinking

# 85
  • София
Нали? Имах аз подозрения, че не сме като нормалните майки, ама ето и човекУ също така мисли newsm08 newsm08 smile3502

Аз се спретнах днес на медицински педикюр, порнаха ми по две парчета от копитцата...аааа ноктетата отстрани и сега кака е чисто нова. Е, имам още болка, ама поне набитото копитце в кожата се махна...и то без онез кръвожадни кръвопийци - хирурзите да потриват доволно ръчички и да тормозят моето нежно тело! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 86
Ахъ, значи не съм била нормалнЪ #Puppy dog А аз акциите му двигах doh doh Вие у ваЩо семейство сте много неблагодарни Mr. Green

И Фифи, не е църен, аз обичам шоколадковците, ако ме разбираш, пък твоя само дето косата и веждите му са църни...

Морги  Hug Вече си кат нова Flutter

# 87
Ама Морг, с такива като теб хирурзите ще умрат от глад.

# 88
  • София
Морг, радвам се, че си по добре, ама ще ти се карам, аз нали ти казах ако идваш насам да свирнеш, баш до педикюристката съм  Crossing Arms

# 89
Пожелавам на всички лека и приятна петъчна вечер.  Heart Eyes
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20101023025831/uncyclopedi … 9/9a/Sexy-man.jpg

Общи условия

Активация на акаунт