Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 482
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
КАЛИНЧИТА, няма да можем да дойдем с вас.  Rolling Eyes Няма те в скайп да ти кажа, нямам ти и телефона... Съжалявам, баща ми ме помоли да му свърша нещо и няма как да откажа.
Много ме е срам, че така в последния момент, но нямам избор...  Embarassed Embarassed Embarassed

# 736
  • Не от София.
Абе,Кам,аз щях да те питам у фейса що не си на театър,ама викам да мълча-да не издам някоя тайна....тя лъсна причината  hahaha

# 737
А добър ви ден, красавици Heart Eyes

Хепи, разтопи ме с твоето послание Crazy

На мен са ми организирали сутрешна физзарядка. Вдигат ме в осем и с мъжо ходим да тичаме. Това от два дена, днес вече имам мускулна треска. Не че се претоварвам много, но и малкото, което правя веднага ме удря в мускулите. Мъж ми вика, че тичам в стил свински тръс Rolling Eyes Та, Фионо ФнимаФай на морето да не съм аз по-готината hahaha

Кам, що таквиз тенекии Naughty

# 738
  • Не от София.
Пепо,с тоя свински тръст не моеш ми бъде заплаха....мен на фитнеса ме фалят за пластичността ми  smile3534 Ти тая дума надали я знайш даже кво значи  smile3534

# 739
Фионо, аз балет съм тренирала, тъй че не ми говори. Stop Ама мъжо ми, той понеже ме е виждал 45 кила, и сега като съм малко отгоре и дебела му се виждам. Мале, ако теб те види, кой знае ко ша си рече...

# 740
  • Не от София.
Тая па...балерина бяга в свински тръст... Joy Ай,мола тъ!  Whistling
Мен като ме види ще остане безмълвен-стройно,стегнато тяло   bowuu

# 741
  • София
Дойде пролетта, слънцето ни затопли и се почна - стройни фигури, гимнастика!  ooooh! ooooh! А досега спахме зимен сън!

# 742
Фионе, ще дойде време за равносметка Peace Тогава ще те видим Joy

# 743
  • Не от София.
Фионе, ще дойде време за равносметка Peace Тогава ще те видим Joy

Мхмх....  Embarassed

# 744
Да, да, отсега почвай да се срамуваш Mr. Green

# 745
  • София
Девойките, събота е...колко ранобудни има....не е истина! Wink Wink Wink
Направо ви се чудя що ставате толкоз рано, ако не е работа или дребни деца...Ако са по-едри - да се забавляват сами я! Wink Wink Wink
Ние вкъщи боледуваме с променлив успех...Требната е добре, аз отново се украсих с още по-здрава хрема и нов гърлобол. Та, хубавото време ще го гледам изотвътре Wink Wink Wink

Айде, оставям двете фидан-хатуни Пепи и Фифи да се ядат на воля..кака отива да похапне реално, да не загуби овала Wink Wink Wink

# 746
  • Не от София.
Аааа,срам при мене няма...ама пропускам втора тренировка.. Blush
Обаче злобата ми е по-голяма от мързела....ей ся се грабвам и почвам!!Край!!
Ни мъ търси 1-2 часа!!  newsm53

Морги,аз не мога да спя до късно..после ме боли глава..не знам що  newsm78

# 747
  • София
Фиф, аз мога да спя само денем и нищо не ме боли...Обаче нощем не ме питай как се накарвам да си легна. Като Пипи - първо се заплашвам, после се ощипвам, а накрая се набивам...И може към 3,30 да си легна (това в почивните дни, за работните - по-рано, ама със зор)...Много ми е любимо просто. Като студентка четях до 5-5,30 сутрин и това ми беше най-хубавото време. Но после - не ме търси през деня...

# 748
  • Не от София.
Ееееми,значи сме коренно противоположни с тебе по тоя показател  Naughty
Аз ако не съм си легнала до 22:30 и на другия ден съм  smile3507 ,че и крива....мани мани.Гледам да не си го причинявам.Рядко изключение ще направя за срещата с вас-да видите колко въ любя!  newsm51

Морг,вий пък намерихте кога да се разболеете,значи!  Crossing Arms

# 749
Фифи, ми ти кат си легаш у 22 часа, кога ви остава време за ония девет пъти с твоя Joy

Общи условия

Активация на акаунт