Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 435
  • 755
  •   1
Отговори
# 615

Не ми давай напразни надежди,деее....  Praynig Усещам,че вече няма да я видя...пък и имаме един луд комшия,дето съм го нарочила за виновник за изчезването й...толкоз е прост,че нищо чудно да й е посегнал,идиота мръсен!!!  smile3515

Фифи, и на мен са ми изчезвали котки - колкото по-охранени и готини, толкова по-изчезват... Много ме боли за котка или куче, защото са истински приятели на стопаните си...

# 616
  • Не от София.
Фифи, и на мен са ми изчезвали котки - колкото по-охранени и готини, толкова по-изчезват... Много ме боли за котка или куче, защото са истински приятели на стопаните си...

Ми,даа...охранена беше,лъскава и красива,пухкава...тая,черната,дето съм я пуснала във фейса....уф,ти пък нямаше фейс doh
Ма кво не ме боли....очите си изплаках оная вечер!!  Cry Ама поне да знам,че е у къща някаква и я гледат,да не ме боли толкова /макар място да не мога да си намеря,че са я откраднали/...но като си помисля друго и ми иде да се гръмна  Cry

# 617
Фиф , дано се върне животинчето ! Praynig Praynig Praynig

# 618
Кали, съжалявам за навехнатото и бързо възстановяване. А има ли кой да я гледа сега, като не може да ходи на градина?

Пепи, те модераторите може да не те уведомят писмено, че проблемът ти е решен, но реално да са баннали онзи с двуметровите атрибути. Така че ако не го видиш повече, приеми, че са си свършили работата хората и не им се сърди, ако не са имали време и на теб да пишат.  Peace

Фиф, напълно те разбирам. И на мен така едно време ми изчезна най-любимата котка и много ме тормозеше неизвестността. Дето викаш ти, да знам, че е при някой и го гледат, добре, ама другите перспективи са просто...  Cry  Стискам палци да се намери!  Praynig  Hug

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:34 от Cameron

# 619
Ма кво не ме боли....очите си изплаках оная вечер!!  Cry Ама поне да знам,че е у къща някаква и я гледат,да не ме боли толкова /макар място да не мога да си намеря,че са я откраднали/...но като си помисля друго и ми иде да се гръмна  Cry

Дано да е в друг дом! Така един котарак на дъщеря ми просто се беше преселил в друга къща с повече потайни места и повече мишоци за лапане Simple Smile

# 620
  • София
Здравейте! Е, писали, писали..немате спирка ееей  newsm12 newsm12

Дребната е по-добре, ама сега отиде до джипката с БНД. Аз реших да не се намесвам в калабалъка и да ги оставя двамцата да ходят. Да вземат и зъбар да посетят - дребната доби две малки, бели петънца по предните зъби. И понеже ногу чета из нета и съм луда, ама по цЕлата глава и се шашнах да не е флуоридоза. Да видим какво ще кажат  Thinking

Кали, добре, че детенце няма счупено. Катерушките винаги са ме изправяли на нокти!
Фифо, ще те събираме в лъжичка, спри се да заслабваш  Wink Wink Wink Да ти кажа кога съм се правила на ефирна все гладна ходех..и ми писна яко...Та вече си угаждам на душата и не ми е така ефирно Joy Joy Joy
Биби, последни метри на ремонта? Хайде да се свършва....
Хепи, гледам обект на ревност от страна на Пепи, а? Ама ние с теб се обичаме по дифолт и без да се обясняваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Иначе, сериозно си ходите с Пепи, гледам  Joy Joy Joy

# 621
Морги, не можеш на малкото пръстче да ми стъпиш Naughty

# 622
Хепи, гледам обект на ревност от страна на Пепи, а? Ама ние с теб се обичаме по дифолт и без да се обясняваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Иначе, сериозно си ходите с Пепи, гледам  Joy Joy Joy

Моргиии , ама колко добре си го казала !  bouquet Точно по дифолт и без коментар ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И пак да поФаля твоят БНД , къде го намери такъв отговорен !  bouquet
Нашия никога не е водил детето на лекар сам , някой път е идвал с нас , но сам - никога .
За зъболекар пък да не говорим !
Това с флуорозата е възможно , ако си давала много таблетки с флуор и флуорирана вода едновременно . Ама аз не съм специалист , може да не е това . Peace

Кам , мила , ти това защо изобщо го броиш за зарязване ? Thinking
Че вие не сте имали реална връзка .
Излизали сте , разговори и до там .
Може човека да те е възприемал просто като приятелка , знам ли ? newsm78

Пепи , не така , мило ! Heart Eyes
Морги си я обичам , не се съмнявай ! Hug Hug Hug

# 623
Наминавам само да ви кажа

Ужасно много сте изписали, не знам кога ще ви изчета. При мен няма нищо ново.
Добре дошла на Кашарел  Hug

# 624
Макче, сладко мече Heart Eyes

Хепи, да не те накарам да си признаеш кой най-много любиш Naughty Какво само ме караш да ревнувам, ай поне скришно го правете, а то непрекъснато - дифолт, мифолт, ай стига Crossing Arms

# 625
  • Не от София.
Кам,да те питам нещо.Ти мислиш ли,че като му се обадиш на тоя и ще получиш отговори на въпросите си?Аз мисля,че не.Щото един мъж на място дори,когато те оставя,пак го прави на място.Мани го тоя...излишно ще се натовариш,когато започне да увърта как нищо не е станало,как не разбира какво му говориш,как те харесва и ...още такива.Това е моето мнение  Thinking

Морги,каква лъжичка,бе душооо...Велоергометърът цял ден ме чака днес да му се кача...При мене всяко чудо е за 3 дни.Ама се моля само да устискам до срещата,Пепа като ми види тънката снага да умре от яд /ей,туй ми е мечтата!!/ и после я подкарвам по старому  hahaha Пък за зъбките-и мойто лапе имаше 1-2 петънца,водих го,казаха,че има перфектни зъби,това било нормално засега.Дано и при вас така стане!  Peace
Кали,бързо оздравяване!  Hug Както е писала Гери-това е единствения начин тия нашите лапета да се кротнат за малко.. Rolling Eyes

Хепи,Гери,Камче...благодаря за милите думи за котаната ми... Praynig Сега съм се свързала с една госпожа от Перник-събира животинки от улицата и ги подарява /Гери,от тоя линк,дето ми го пусна/...може от нея да взема едно котаче,а ако и моята се върне,обещавам да ви черпя по бира на срещата  beer

Има нещо вярно,че на Моргито БНД май най се грижи за детето,а..Ооо,и на Кам май също.. newsm78

# 626

Хепи, да не те накарам да си признаеш кой най-много любиш Naughty Какво само ме караш да ревнувам, ай поне скришно го правете, а то непрекъснато - дифолт, мифолт, ай стига Crossing Arms

Ех , каква си ми сладурана ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
  • София
Хепи, аз винаги съм казвала за БНД, че като приятел е страхотен пич! Ама за съпруг не става  Wink Wink Wink И добре, че навремето си позатиснах голямата уста, та успяхме някак приятели да останем. И знам, че мога за много неща да разчитам на него кога иде реч за дребната...Е, не за всичко, де..Да не ми завидите чак пък толкова, но както казвам - колкото - толкова! Laughing Laughing Laughing

Пепи, няма да стъпвам аз на ничии пръстчета и не се надмервам.....Една вещица-вълшебница е над тези неща  Joy Joy Joy

Хепи, за флуорозата - ами, да, давала съм Зимафлуор както са ми казвали зъбарите. Не давах флуорирана вода през това време. Уж всичко беше на 6 - всички зъбари ни хвалеха колко са й добри млечните зъби...И сега това..направо ме хвърля в ужас, като гледам как могат да се променят зъбите. Стават на едни кафяви петна, ужасно! Дано да не е това Thinking

# 628
Има нещо вярно,че на Моргито БНД май най се грижи за детето,а..Ооо,и на Кам май също.. newsm78 
Шшшт, тихо, че ако чуе БНД, че води в някаква класация за грижовен баща...  ooooh!
Днес ми обеща да вземе детето от ски - т.е. да го посрещне на спирката и да го закара до майка ми, че се връщат в 4:30, а аз работя до 6 и няма как. Помоли да му напомня, преди малко чинно звъннах. А той ми вика, "имам сега 3-4 неща да свърша, стискай палци да стигна навреме".  Shocked Ми то хубаво, ама ако не стигнеш навреме, какво правим? 4-годишно дете, нито да го оставят сам на спирката, нито учителите с тях да си го водят...  newsm78

# 629
Морги, ми да, ти така с магии обърка моето Хепи, а аз само на чара си разчитам Crossing Arms

Фифи, ти коте ли си търсиш newsm78 Аз си чакам моето  Sad  Дано ме намери, ако не аз ще тръгна да си го търся. С мъжо си мислим, че сме намерили негов роднина.

Общи условия

Активация на акаунт