Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 418
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Не от София.
Морги, ми да, ти така с магии обърка моето Хепи, а аз само на чара си разчитам Crossing Arms

И като знаем колко ти е ню-ню чара..е ясно защо Хепи взе да заглежда чуждо  smile3534

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 16:03 от Принцеса Фиона

# 631
Фионке, да не тъ плаша, ама такъв чар не си виждала досега Naughty

# 632
Хепи, за флуорозата - ами, да, давала съм Зимафлуор както са ми казвали зъбарите. Не давах флуорирана вода през това време. Уж всичко беше на 6 - всички зъбари ни хвалеха колко са й добри млечните зъби...И сега това..направо ме хвърля в ужас, като гледам как могат да се променят зъбите. Стават на едни кафяви петна, ужасно! Дано да не е това Thinking

Морги , аз зимафлуора го спрях като тръгна на градина , защото ни предупредиха , че там им дават флуорирана вода . Peace

Кали , да не те плаша , ама моята девойка е с пукната глава ! hahaha Joy
Фризьорката все й се смее , че е много дива ! Crazy
Да се възстановява бързо сладурката ! Hug Hug Hug

# 633
Аз зимафлуор не съм давала, било лошо за мозъка, четох newsm78 Но детето има големи зъби, като майка си.

# 634
Морги, ми да, ти така с магии обърка моето Хепи, а аз само на чара си разчитам Crossing Arms

[

Пепи ,  любов моя !  Heart Eyes Heart txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

Ти си number one на всички времена !  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
Морги, прочете ли hahaha

Хепи, те това признание си чаках Heart Eyes

# 636
  • София
Аз зимафлуор не съм давала, било лошо за мозъка, четох newsm78 Но детето има големи зъби, като майка си.
Е, преди 8 години беше модерно да се дава зимафлуор и аз съм давала както ми казваха. В градината си пиеха трапезна минерална вода - бяхме осигурили диспенсър и вода. Ама да видя какво ще кажат сия разните учени глави  newsm78 newsm78 newsm78

Камче, с теб ли водим в класацията? Това ще да е от четенето на баба Вихронрав - явно некакво главознание им правим на БНД-та и стават чат-пат отговорни  Joy Joy Joy Joy

Хепи, ама нали не е сега пукната главата на девойката? Тя, верно твоята води класациите по щуравост...ама няма лошо, знае какво иска от живота и го получава!  Grinning

Пепи, прочетох, прочетох...ама има едни неща, които с думи се не казват  smile3534 smile3534

# 637
Хепи, ама нали не е сега пукната главата на девойката? Тя, верно твоята води класациите по щуравост...ама няма лошо, знае какво иска от живота и го получава!  Grinning

А , не , не сега ! Peace
Беше на 6 г. Crazy

# 638
  • Не от София.
Шшшт, тихо, че ако чуе БНД, че води в някаква класация за грижовен баща...  ooooh!
Днес ми обеща да вземе детето от ски - т.е. да го посрещне на спирката и да го закара до майка ми, че се връщат в 4:30, а аз работя до 6 и няма как. Помоли да му напомня, преди малко чинно звъннах. А той ми вика, "имам сега 3-4 неща да свърша, стискай палци да стигна навреме".  Shocked Ми то хубаво, ама ако не стигнеш навреме, какво правим? 4-годишно дете, нито да го оставят сам на спирката, нито учителите с тях да си го водят...  newsm78
Е,добре де-пишем му черна точка днес..ама оня път с трите деца ме накефи  Joy
Фионке, да не тъ плаша, ама такъв чар не си виждала досега Naughty

Аз защо мислиш се натискам за тая среща...чакам да ме озари чара ти.. Joy Кой знае как ще ми се свреш в ъгъла като ме видиш,ама нейсе  Rolling Eyes

Морги,стига я дразни,че Пепа като прочете,че някой е преди нея и пощръклява...хич не трае,горката..добре,че съм учила едно време второто виШУ,та я разбирам  hahaha

# 639
  • София
Фифи, ама пък в мен винаги дреме едно дребно таквоз, закачливо,  да я подкача Пепито....и тя да подскача Hug Hug Hug

# 640
  • Не от София.
Фифи, ама пък в мен винаги дреме едно дребно таквоз, закачливо,  да я подкача Пепито....и тя да подскача Hug Hug Hug

Ма твърде добре тъ разбирам,моля тъ!!  Joy

# 641
Момичета , привет , бях на дело днес срещу изрода който ме обра преди време  #2gunfire , той имам още 3-4 дела и ще лежи доста  smile3508

# 642
Пепи , честита ти нова премяна ! Heart Eyes

Ооо , Мери , ти се завърна ! Grinning

# 643
Хепи, аресвам ли ти? И само някой да каже, че не съм чаровна...

# 644
Хепи, аресвам ли ти? И само някой да каже, че не съм чаровна...

Харесваш ми , винаги , ама ти си спортно гадже , пък сега в друг стил си се барнала ! smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт