Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Айде, момичета да се похваля, вече съм леля на Дани, мойто тежи 3 750 гр. и е висок 53 см.!!!

Имате виртуална почерпка от мен, само дето не знам как да я сложа Grinning

# 421
  • Пловдив

Много тъжен....

sylia, честита радост.

# 422
  • София
И още един хубавец във филма. Да махнат "онзи" и да оставят този!  Wink

АСЪЛ
много е готин почти колкото Керим
  bouquet

# 423
Крюелка,май ще излезе вярно това с пускането на Решат от ареста #Cussing out
Ванче,много хубаво пожелание за началото на деня Hug,което ме подсеща,че забравих да ви пожелая УСМИХНАТ ДЕН Peace
Колкото и да не ми се иска,съм сигурна в слухчето за Хаджер ooooh! Харесвам я като образ-вие знаете,че според мен гнидата не заслужава и калта под ноктите ѝ Mr. GreenКаквото посееш,това ще жънеш. Mr. Green
Силия,честита радост!Невероятно е усещането да си леля!  bouquet

# 424
АСЪЛ

Знаех си, че ще се появят веднага фенки!

Честито на новата леля - sylia!   bouquet

# 425
Здравейте и от мен момичета
Превод от сръбски: gphilipova, субтитри mariana51.  Благодаря пак направехте  края  на седмицата  празник за нас  bouquet  bouquet  bouquet.
sylia да ти  е жив и здрав племенника  ylinfant.

# 426
ДобрютроУУУ, милички! От снощното празнуване освен, че не гледах серията се сдобих и с махмурлук. Но тва няма да ме спре и днес да съм на Женско парти.  Crazy Grinning
Лека.Фенче,и да сънуваш тоя пич индиеца от подписа ти-май беше Кхан,дето пее и танцува страхотно Peace
Тва неможах да не го отразя. Влязла съм във фаза - Да изгледаме всичко де що има с Кхан! Та да спомена, че въпреки непреходната ми лИбов към Енгин, имам още един фаворит - Шахрукх Кхан - тоя човек като заплаче и ми се къса сърцето просто.  Heart Eyes

# 427
  • София
АСЪЛ
Знаех си, че ще се появят веднага фенки!
Честито на новата леля - sylia!   bouquet
много ясно - имам вкус   4470 НО да не ме изключите от отбора на Керим сега  Stop
Скрит текст:
той и Селимчо ми харесва , но не съм му фенка  Joy поне в този сериал

и от мен честито на лелята  newsm07

# 428
  • В Града на липите
Круела, мерси за слухчето. Не че не си го знаехме, ама друго е да се потвърди. То няма и логика всички лоши да излязат от играта толкова рано.

mimata67, много ми хареса поста ти. Особено в часта с Мустафа и Фатмагюл.

Марияна, вярно, че е много тъжен. Имах чувството, че ще легне пред вратата й същата нощ и ще спи там цялата вечер. И на мен ми се иска да полегна така на бюрото, обаче работата днес доста чок.

sylia!, честито.   bouquet Много е хубаво да си леля. Да расте здрав и щастлив.

Аз вече трети път гледам края на серията. Тези една две минути накрая ми компенсираха останалото.

# 429

Благодаря ви, мили момичета, ама аз съм била чинка, а не леля!! Laughing

Ето и почерпката!

# 430

Оп, дано стане сега

# 431
  • София
Добър ден, момичета! Отново благодаря на всички !  bouquet
Asha, страхотен пост!
Имах големи дилеми дали да изгледам сега серията или да изчакам превода, но след всичките ви коментари реших и се спрях на първото.Сядам да гледам, а после още веднъж със превода. Simple Smile
Ще вземете и мен да ме зарибите с този Облак, до сега удържах фронта, но май и него ще го почна.
Исках да попитам нещо - как се казва артиста който играе Решат? И ако може малко повече информация за него, примерно кога е роден и т.н. Благодаря предварително! И се извинявам ако вече сте го коментирали и трябва да се повтаряте!
Честито, sylia! Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 432
Изчетох Ви! Въпреки, че преди това си пуснах епизодчето, което снощи не можах да гледам, пак ми беше интересно да чета "предаването на живо" /с изключение на часттта с промяната на тона Confused/.
Поздравления за всички журналисти от снощи и за тези, които набързо пуснаха преведени диалози и резюмета на серията.
Нищо няма да коментирам - щот Вие всичко сте кометирали  Mr. Green!

Честито на новоизлюпената леля Grinning!

Хубав ден на всички! - не останало много от деня, то станало обяд 11:27 ч. почнах Ви от 8,30 ч    ShockedShocked

# 433
Silya,дали си чинка или леля е въпрос на местоживеене-в иэточна България си чинка,а в западна-леля.Където и да си,каквато и да си ,пожелавам ти много радост с фъстъчето!

# 434
  • Стара Загора
Привет момичета!Да ви почерпя и аз след снощната нощ....
sylia-ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!
 Аша,Хриси,Радост-страхотни резюмета сте направили  bouquet!хриси мерси за превода на разговора между Ф и М Hug!
И аз като Круела обаче смятам,че Решат ще излезе от затвора още в следващият епизод.Тая гадина Мюнир ще намери вратичка да го измъкне.А като се сетя за Мюнир ми иде да му изтрия някак мазната усмивка.Да ви кажа честно ми е по-отвратителен и от Мустафа...За Мф няма какво да кажа,както вече казахте намери си точното място на боклука!Обаче се чудя дали той е наредил отвличането на Хаджер newsm78.Дали не е Мюнир  все пак?Струва ми се по-вероятно да е той?!
Мф беше мн.зле,не видяхме да казва нещо на новите си "дружки",а и те не я познават коя е Хаджер.
Той пък знае ли къде живее Сами newsm78?
  Селим и Ердоан ми бяха и на мен мн.смешни и жалки-бягат като зайци се крият.Но и аз се изненадах от решителността на Селим,да вземе и той един път решение,пък макар и грешно...
За Перихан ми стана много мъчно.Тя вече не издържа напрежението и лъжите около себе си и най-накрая действа.Мн.ми хареса погледа и накрая-през сълзи към мъжът и ,а после и към К и Ф(1час35мин точно  за секунда дават Фахретин първо гледа към тях,а после и погледа на Перихан  с леко поклащане на главата,сякаш казва,че е постъпила правилно и те трябва да намерят покой  най-после истината трябва да победи).
   За прегръдката на края на епизода- еми напълни ми душата,пусках си сцената 10 пъти и пак не ми омръзва.....Как едвам изчакаха да тръгнат  полицейските коли и Керим и Фатмагюл се втурнаха един към друг,много силен момент беше!!!
И последно - Керим ми се струва още по-хубав от преди,посинен обаче мнооого готин Two Hearts!!!
п.п. Забравих за Мукито-наистина и паднаха очите #Crazy при вида на бодигарда,както и очаквахме Laughing.Дано сега остави младите влюбени на  мира,да си седи на балкончето да му хвърля  белтъци  на Мирзатчо и да си оправя деколтето под носа му newsm53...очаквам мн.комични ситуации с нея.

Общи условия

Активация на акаунт