Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 764
  • 739
  •   2
Отговори
# 450
Ей, славенка, разчувства ме, както винаги Hug

Момичета, размислих се и аз за тоя Мустафа, абе невъзможно е с такава сериозна прострелна рана да се случи това, което се случи!! Първо за да се инфектира трябва доста повече от няколко часа, второ ще има голяма загуба на кръв, която ще трябва да се възстанови в болница, а не със супа и мазило... И това с тия знахарки, дето лекуват всичко - от прострелна рана до нощно напикаване все с билки и супа... много ми се видя наивно, все пак това не е детско-юношески филм!

И на мен ми се искаше малко по-голяма близост да имаше м-у Ф и К, някакси болката и страхът еин за друг да беше ги малко повече сплотил.... де да знам, аз ли само се вторачвам в това, или си е така...

Иначе Керим - прекрасен беше - тъжен, унил, съсипан.... Прииска ми се да го прегърна, да го погаля по косата, така ми се видя отчаян и тъжен, полегнал на масата в трапезарията!

Относно образа на бодигарда - присъединявам се към мнението на някои от момичетата - абсолютно излишен нов образ

# 451
Относно Мустафа –половин епизод игра с омазана с червена боя брада ooooh!,после прострелна рана в корема, би трябвало да има доста голяма кръвозагуба / newsm78но явно той бе подготвен и си я събираше в задния джоб/ защото по дрехите му почти липсваше и това е място,където има много бактерии така че е възможно да се инфектира много бързо раната, Sickако е замърсена и при липса на всякаква стерилност / а то до горящия варел и това бунище около него бактериите бяха обезпаразитени Flutter Crazy и накрая този клошар ще е бивш лекар ,който е дигизиран в бездомник защото имаше завидно познания по медицина Confused,също като онази сибила дето цереше Мустафата ..с два парцала,една чорба и малко плюнка  става като силен и непобедим като Ахил нашата гарга...отивам да патенотвам този елексир на здравето,може и Нобел за медицина да спечеля...  Rolling Eyes

Берен май бе болна към края на еп,беше прегракнала и имаше доста уморем вид /не ми приличаше на актьорско превъплашение/
Аз май направих здравен стаус на Мустафата  и Берен #Crazy Thinking

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 14:59 от Slawena

# 452
  • В Града на липите

Да, болна е била Берен. Преди малко прочетох, че в турския сайт пишело, че два дни е била на легло с температура. То си и личеше, и по гласа и по вида и по кратките й сцени. Пак добре, че имаше серия.
Те затова сигурно и толкова кратък фрагман дадоха. Дано се е оправила вече. Милата с това комбинезонче, направо можеха и пневмония да й докарат. Кой знае колко са продължили снимките в тая фабрика.

# 453
  • Стара Загора
Круела мерси за преведената сцена макар и с руски субтитри.Така ми стана мъчно за Ф-кога ще свърши целият тоя ад..кога ще бъде щастлива.Май наистина наблегнаха на срясването на косата на Ф от М,това,че беше цяла нощ до нея,като майка.Имаше пак препратка към началото на филма.
Защо Керим не остана при нея през нощта(и на мен ми се искаше повече близост)-но той я видя отново съсипана и наранена и мисля,че не посмя да настоява за повече,просто си стоеше и чакаше тя да реши дали го иска при себе си.А сега от разговора между двамата разбирам,че Ф се чувства много зле и се измъчва и затова,че не е стреляла и какво би станало,ако Фахретин не е дошъл.Тя отново преживява  страха,че е можело да загуби Керим,както след прострелването в корема и след емболията.
 А снощи  по Бтв даваха точно епизода след прострелването на Селим от Мф и него го целна точно там в лявата част на корема(където е прострелян Мф сега) . По-късно д-ра обясни,че няма мн.наранявания и не е тежко,защото куршума е засегнал меките тъкани.Т.е няма голяма кръвозагуба,защото не е засегнат важен орган,така че сигурно и    newsm57 не  е мн.тежко ранен и затова се вдигна толкоз бързо на крака от една супа  и без операция.
Олее пак се унесох,извинявам се!!!
    Славена,много красив" Сън за две сърца"!!!

# 454
БЛАГОДАРЯ  НА ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ АКТИВНО  С АНАЛИЗИ, ПРЕРАЗКАЗИ, ПРЕВОДИ И КЛИПЧЕТА! ТОЛКОВА СТЕ ИЗЧЕРПАТЕЛНИ,ЧЕ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОБАВИ  . newsm10 newsm10 newsm10
 ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ ОТ ТВОРЧЕСКОТО ВДЪХНОВЕНИЕ НА  СЛАВЕНА! txtloves txtloves

Относно Перихан- да си призная честно, аз ,като я видях да събира багаж,реших, че и тя ще напуска кораба, както Си Е . На нея й писна от мръсните игри на Решат и Мюнир и ми се видя логично да ги изостави,но....каква била работата....Жената си подготвяла мъжа за "командировка" зад решетките. Предаде,каквото имаше на полицията и му стегна багажчето..Евалла !

# 455
Относно Мустафа –половин епизод игра с омазана с червена боя брада ooooh!,после прострелна рана в корема, би трябвало да има доста голяма кръвозагуба / newsm78но явно той бе подготвен и си я събираше в задния джоб/ защото по дрехите му почти липсваше и това е място,където има много бактерии така че е възможно да се инфектира много бързо раната, Sickако е замърсена и при липса на всякаква стерилност / а то до горящия варел и това бунище около него бактериите бяха обезпаразитени Flutter Crazy и накрая този клошар ще е бивш лекар ,който е дигизиран в бездомник защото имаше завидно познания по медицина Confused,също като онази сибила дето цереше Мустафата ..с два парцала,една чорба и малко плюнка  става като силен и непобедим като Ахил нашата гарга...отивам да патенотвам този елексир на здравето,може и Нобел за медицина да спечеля...  Rolling Eyes

Берен май бе болна към края на еп,беше прегракнала и имаше доста уморем вид /не ми приличаше на актьорско превъплашение/
Аз май направих здравен стаус на Мустафата  и Берен #Crazy Thinking
newsm57 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Slawena,имай милост момиче,сина ми спи в другата стая, събудих го с моя смях.Ох пукнах се с твоите точни определения   bouquet

# 456
За клипа с руските субове - сложих го защото повечето разбират, а и на мен ми беше интересно какво точно чу Керим.

А за това как се бяга с прострелна рана, па макар и в меките тъкани, как се вдигат железни решетки и се съживява с една гола супа при селска знахарка се влиза в сюжета на приказките за Кашчей Безсмъртни.

# 457
  • В Града на липите
Забравяте, една малка подробност. Мустафа е свръхчовек.
Скрит текст:
Те сценаристките не дадоха да се види, но той още в първи сезон улови златната рибка и тя продължава да му изпълнява желания. Е това е да си рибар-късметлия

Аз пък си спомних за пророческия сън на Керим в болницата, когато сънува, че прострелват Фатмагюл. Е, не я простреляха, но живота й беше достатъчно застрашен. Мустафа доста размахва тоя пистолет край нея, по едно време и куршуми свистяха. За късмет размина й се. И раната вместо в нейния корем, беше в неговия.
Сега се зачудих  newsm78 дали не пропускам още някой несбъднат сън.

# 458

gphilipova, mariana51 за 22 епизод на Облака!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:29 от Tara41

# 459

Извинявам се ако някой друг вече я е качвал!  Flutter

# 460
  • NICE,FRANCE
Сън за две сърца
Фатмагюл........
 smile3501 newsm10 newsm10

# 461
Забравяте, една малка подробност. Мустафа е свръхчовек.
Скрит текст:
Те сценаристките не дадоха да се види, но той още в първи сезон улови златната рибка и тя продължава да му изпълнява желания. Е това е да си рибар-късметлия

Скрит текст:
Да но тази рибка си плю два пъти в пазвата,завърза си очите и му каза на Мустафа че ще се явява само нощно време,че иначе е много страшен за гледане

# 462
  • Пловдив

65 серия - финал

кликни върху надписа

Ето 65 серия на Каква е вината на Фатмагюл - финал. Превод от турски: campanula, субтитри mariana51. Приятно гледане.

# 463
  • В Града на липите
campanula,  mariana51   Hug Много ви благодаря   bouquet   bouquet    

Прекрасен финал, а със буквички е още по-хубаво.

И преди да си тръгна от работа, един въпрос с повишена трудност:

Телма и Луиз, ще срешнат ли своя Брат Пит???  newsm78

# 464
  • Стара Загора
И на фона на страхотната музика  наистина прекрасен финал!Благодаря ви campanula,  mariana51!!!

Общи условия

Активация на акаунт