Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
За Облака:
особено като Мустафа съвсем сериозно се ядосваше че Харун не дава на Нарин да работи... hahaha

Това беше черешката на тортата Joy Joy Joy

# 541
И аз, и аз съм луда фенка на Тойгар ! Купих си от най-голямата книжарница на Таксим саундтрака на Езел... после месеци бях на седмото небе  newsm76 Има и една страница обръщение от него към феновете, но хич не разбирам. Искам сега да Ви зарадвам с две невероятни изпълнения на живо:

Скрит текст:

Кажете, няма ли този човек изключителен глас  smile3505  Two Hearts

Детелинка, благодаря за песента от Облака. Дано и аз съм те зарадвала с тези изпълнения на Тойгар !

# 542
Красота Peace Heart Eyes Embarassed

# 543
  • софия

Нещо, забавно:

Скрит текст:

За неразбиращите руски, общо взето птичките си говорят това, но много бързо чуруликат:
ПЕТЪК. РАННО УТРО.
- Гледах серията и нищо не ми хареса. ТЯ не му се доверява.
- Всичко беше супер!!! Любооооов!!!!
- Къде я видя тая любов?
- Какво, в кой момент?
- Вие, вие, ти, ти, никога не ме разбирате...
- А ти кажи, аз ще разбера!
- Защо виждаш всичко в черно?
Спойлер... Спойлер...
- Къде виждаш това черно? Да аз обичам сериала!!!
- И ти не видя любов?
- Аз повече от всички искам любов!
- Но те дават съвсем малко...
Трябва да почакате...
- Не искаме да чакаме! Сценаристките на сапун!
- Не вярвам на спойлери.
- Тук има ли психиатър?
- Защо ме замеряте с камъни? Къде ми е каската?
- Къде е химията от първи сезон?
- Стига сте копали! Миньорите се виждат!
- Дайте да посплетничим!
- Никой не ме разбира...
СКЪПИ ФАТМАГЮЛКИ!
М о д е р а т о р!
- Вие пък кога дойдохте?
Момичета и момче! Нека бъдем приятели!

Хриси, момичета..... Joy Joy Joy Joy Joy
Е нема такъв смех..... rotfImbo

# 544
  • Пловдив

Ех, какви жестове на синовна признателност....

Lilims, за това говорим - фенската любов няма граници.

Скрит текст:

Един вечерен поздрав - хубави сеньорити. Има и български такива във видеото.

# 545
И аз, и аз съм луда фенка на Тойгар ! Купих си от най-голямата книжарница на Таксим саундтрака на Езел... после месеци бях на седмото небе  newsm76 Има и една страница обръщение от него към феновете, но хич не разбирам. Искам сега да Ви зарадвам с две невероятни изпълнения на живо:

Скрит текст:

Кажете, няма ли този човек изключителен глас  smile3505  Two Hearts

Детелинка, благодаря за песента от Облака. Дано и аз съм те зарадвала с тези изпълнения на Тойгар !

Зори,аз го открих в Мелодията преди три години-той участваше там и музиката му беше уникална!Благодаря ти!
 bouquet  bouquet  bouquet

# 546
  • София

Зори,аз го открих в Мелодията преди три години-той участваше там и музиката му беше уникална!Благодаря ти![/b]  bouquet  bouquet  bouquet
Вярно, че участваше там. И аз за първи път там го чух.
А този вторият линк, който е сложила Зори е от финала на "Мелодията".
Не бях чувала тези изпълнения на живо, невероятен ... изключителен глас, наистина  Peace!!!!!

# 547
  • В Града на липите

Някой помни ли, докато Фахретин разследваше в Ълдър и се срещна с Ахмет, собственика на вестника, когато той му показа снимка на един мъж, дали спомена име?
Чудя се за този Демир. Освен вероятен съпруг на Хаджер, кой друг може да бъде  newsm78

# 548

Някой помни ли, докато Фахретин разследваше в Ълдър и се срещна с Ахмет, собственика на вестника, когато той му показа снимка на един мъж, дали спомена име?
Чудя се за този Демир. Освен вероятен съпруг на Хаджер, кой друг може да бъде  newsm78
ш
А може и този Демир да е някой, който ще даде на нашите хора нещо срещу Яшаран.И с тази инф. те да ги принудят да им дадат записа на Мустафа.

# 549
  • софия

Чудя се за този Демир. Освен вероятен съпруг на Хаджер, кой друг може да бъде  newsm78
ш
А може и този Демир да е някой, който ще даде на нашите хора нещо срещу Яшаран.И с тази инф. те да ги принудят да им дадат записа на Мустафа.
Ама нали бил "лош човек"?? ама то пък верно, че зависи кой го казва... newsm78

# 550
Пак аз да питам Embarassed
Не ми се отваря 65 серия /тези който за на първа страница/ .... newsm78 и при вас ли е така или?
И да ви питам кой качва сериите напред.тоест през каквъв период се качват новите.
На мен много ми харесва този филм,стигнах до 65 серия и нямам търпение за нова серия Heart Eyes

Благодаря ,че допринасяте за тази хубава тема и за труда който полагате  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
Не ми се отваря 65 серия /тези който за на първа страница/ .... newsm78 и при вас ли е така или?
И да ви питам кой качва сериите напред.тоест през каквъв период се качват новите.
На мен много ми харесва този филм,стигнах до 65 серия и нямам търпение за нова серия Heart Eyes

Благодаря ,че допринасяте за тази хубава тема и за труда който полагате  bouquet  bouquet  bouquet

Новите серии се излъчват всеки четвъртък онлайн по канал Д,а след това до няколко дни екипа го превежда и качва-веднага ще разбереш Peace 65 серия-в тубето  Peace

# 552

http://www.youtube.com/watch?v=clm25AJyOmg&feature=g-u-u& … c54ecFUAAAAAAAAAA
На първа страница го няма , защото е излъчен снощи и няма все още превод!

# 553
Детелинка, и аз го открих покрай Мелодията, ама каква музика е създал там  #Crazy На колко много филми направи саундтраците и все са върховни. На Фатмагюл също е прекрасен. Радвам се,че те зарадвах  Hug

# 554
Благодаря ви мацки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз немога да ги гледам по канал Д ,че ние го нямаме,така че ще чакам да ги качат на първа страница с превода Peace  bouquet
Мерси много Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт