Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Разград

Kadir Has Üniversitesi 2011 Yılı En ''Has'' Erkek Oyuncu : ENGİN AKYÜREK seçilmiş..
Ödül töreni salı günü yapılacakmış.. İnşallah katılır...
çok önemli çok güzel bir ödül.

Скрит текст:

Три часа през нощта.
Мъж и жена спят.
Изведнъж се звъни на вратата.
Мъжът, псувайки, отива да отвори.
На прага стои мъж, очевидно пийнал:
... - Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.
- Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг.
Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:
- Кой беше?
- Някакъв... идиот, искаше да го бутна.
- И ти какво направи?
- Пратих го на майната му!
- Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека!
Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл.
Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:
- Ей, приятел! Къде си?
От тъмнината:
- Тук съм! Ела тук!
- Къде тук?
- Тука бе, на люлките!

# 601
Голяма си скица, Хриси!
Скрит текст:
Представих си те как отиваш час по час при мъжа ти.  Joy Ние с моя сме и двамата в хола, аз на компа на бюрото, той с лаптопа. Хич не го мисли, щото си се наслаждава на екшъни на воля. А въпросът му ме разсмя, както и него. Като стане сериозен, тогава ще му мислим.

Лека и на теб!

# 602
  • Разград

# 603

Решили на 9.3.2012 да се опитат да видят Енгин. Взели му цветя и една негов портрет. Чакали там, където щяло да има снимки на сериала. Енгин дошъл с колата си, паркирал я. Феновете го поздравили и попитали дали Енгин може да им отдели малко време. Енгин им казал "Добре дошли". Те му се представили, стиснали си ръцете. После му дали цветята. Енгин огледал цветята и им благодарил. Направили панделките на букета с цветовете на любимия футболен отбор на Енгин - Бешикташ, а той им казал,че са страхотни. Дали му и портрета. Попитали го дали може да им даде автограф, той казал "Разбира се" и разписал снимките им. Снимали се заедно.

Разказ от админите на една от фен страниците за Енгин

ВАНЧЕ    bouquet  мерси  Hug едно име зърнах там -Сойе  - тя прави много хубави клипчета,но дали е съвпадение на имена- не знам Thinking

Лека нощ 1countingsheep

# 604
  • София
,Керим и Сердар влизат и търсят Нарин.......гледката е вледеняваща,всеки от двамата търси нея,но Мустафа я взима,Сердар отстъпва,защото той трябва да спасява и другите.....а,когато взе бебенцето в ръце,е, тогава се скъсах да плача,много много хубав човек,как може да не харесват някои момичета доктора,та чак пък да им е противен newsm78 #Crazy,невероятен е ,и Мустафа и той,а бе въобще филм за ОСКАР/според мен/,направо всички са за оскари.....
От вълнение и Керим се е намесил в ситуацията  Wink Hug. Но и аз така бях,де,разбираемо.
Ааа, Сердар си има своите положителни черти, но не и в начина по който обича.
В интерес на истината в тази серия и Сердар ми беше много симпатичен...Дори и майката на Сердар ми беше симпатична!!!
Започна много да ми допада развитието на отношенията Сердар - Мустафа. Много са интересни!

Аз да си кажа, размазах се на разговора на Мустафа с бебе Нар. Това бебенце е уникално сладко, а на батко му Енгин много му ходи с бебе.   Crazy.
Лека нощ,приятни сънища! Hug

п.п.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Какво правите,бе,хора, няма ли сън за всички нас  Laughing?

# 605
Момичета, 65 епизод го няма още преведен?Или бъркам?

# 606
  • AMS
А Керим ако вземат да го подстрижат малко изобщо няма да сбъркат, вече направо прилича на Винету, хеле като беше с брадвата  Joy Joy
Добре си е Керим с тази коса!!!  Stop

Tе си имат друг актьор за Винету.

Скрит текст:
HÜRRIYET - AVRUPA

WİNNETOU - EROL SANDER

# 607
  • Пловдив
Хриси, къде видя да е окастрен  newsm78 На мен ми е много рошлясал напоследък. Първи сезон прическата му беше по-готина ( сигурно щото и  бузите му бяха по-малки hahaha) Ти си добре обаче щом на всеки час се появяваш на мъжът ти, зорът ще е, ако почнеш да удължаваш часовете  Joy Joy

Куркума, ти сега да не обядваш  Laughing колко е часът при теб  Thinking И аз като Хриси мисля, че 1, най-много и 2 серия на Облака са по стряскащи, оттам нататък така те подхваща , че няма спиране.Но може би трябва да изчакаш да се приближат към края с превода , за да не си прекъсваш удоволствието  PeaceПосле ще има да ти четем въздишките  Grinning  Hug, ама да видим по кого  Wink

Дива, сега не ми се рови да търся онази снимка, когато щяха да ходят за първи път на ресторант,на кебапчийницата, там прическата най ми харесваше , особено както беше и костюмарче  Blush

Ванче  Hug

Хайде лека ви нощ от мен  smile3524

ПП Ако знаете какво установих  Embarassed- на моят Енгин, ако се замени буквичката "а" с "ъ" във второто му име и ставаме с еднакви имена  Е. АлтЪн  Joy Joy Joy

# 608
  • AMS
vania_e, благодаря за разказа за срещата с на Енгин с фенове!!! Hug
Lilims  - страхотен клип!!! Hug

# 609
  • Разград

# 610
Момичета, 65 епизод го няма още преведен?Или бъркам?
   Няма го , защото го даваха преди два дни . А докато дойдат субтитрите , и нашите неуморни преводачки го преведат , ще минат 7-10 дни . Но пък чакането си заслужава  Peace бъдете малко по - търпеливи , все пак екипа който превежда сериите не разполага с вълшебна пръчка  Simple Smile

# 611
  • Разград

# 612
,Керим и Сердар влизат и търсят Нарин.......гледката е вледеняваща,всеки от двамата търси нея,но Мустафа я взима,Сердар отстъпва,защото той трябва да спасява и другите.....а,когато взе бебенцето в ръце,е, тогава се скъсах да плача,много много хубав човек,как може да не харесват някои момичета доктора,та чак пък да им е противен newsm78 #Crazy,невероятен е ,и Мустафа и той,а бе въобще филм за ОСКАР/според мен/,направо всички са за оскари.....
От вълнение и Керим се е намесил в ситуацията  Wink Hug. Но и аз така бях,де,разбираемо.
В интерес на истината в тази серия и Сердар ми беше много симпатичен...Дори и майката на Сердар ми беше симпатична!!!
Започна много да ми допада развитието на отношенията Сердар - Мустафа. Много са интересни!

Аз да си кажа, размазах се на разговора на Мустафа с бебе Нар. Това бебенце е уникално сладко, а на батко му Енгин много му ходи с бебе.   Crazy.

Л_Д с този филм сън вече няма!Препрочитам го вече 4-ти път до края,а чуствата и емоциите са все едно не съм го гледала.Няма друг такъв филм-уникален и различен -сценарий,герои,актьори...
Благодаря на Маряна,че ми даде възможност да видя този  прекрасен филм.  bouquet

# 613
  • София

Joy Joy Joyха ха чак сега забелязах,амииии,да то като прехвърляме ту на Керим,ту на Мустафа........
  Изгледах 22 еп.ох,успокоих се вече......много силна серия- Мустафа наистина започна да ми харесва,Сердар си продължава да ми харесва,направо се лутам като влюбена ученичка между двамата............силна игра,силни характери,красиви и умни,а,музиката -много подходяща и въздействаща.Думите на майка Инджи бяха като балсам за мен и стреснаха Сердар /те като че ли за него бяха казани...".казвам ти дъще,сещай се снахо":Ще си позволя да ги постна,защото са много култови:
 Любовта прави човек безстрашен.
Любовта те кара да рискуваш.
Любовта те кара да забравиш себе си.
Всичко виждаш по различен начин.
Любовта влияе на преценката на човека.
В цял Гюзелюрт,а и наоколо,не съм срещала
по-влюбен човек от Мустафа.
Като оставим настарани неуравновесеният му характер,лудостта му
той обича докрай.
Рискува,не се страхува.
И въпреки че знае,че жената
в която е влюбен,не го обича,
той не се отказва от любовта си,
потъпква всичко по пътя си.
............................................
Сердар,сине,остави тези романтични истории.
В любовта няма страх.Не се страхуваш.
Трябва да се бориш за нея
и не те интересуват другите!!!

newsm10

# 614
  • София
Само да добавя -към момичетата,които още се чудят дали да започват Облака.........и аз се чудех в началото,но сега съм толкова доволна,че го гледам,че просто-нямам думи.....Аз смело твърдя,че на мен Облака сега ми е по-интересен от вината.......и дори Енгин в Облака ми е по-мъжествен и готин,по-секси ми е,де да знам, и мустака ехеее направо го забравих!!!
Ох,както бях изморена,ама че се развихрих.
Лек нощ момичета,че утре децата са на разни мероприятия и аз трябва да ги водя......иима да ме будят утре,а аз ще съм на някой Облак Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт