ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 34 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Разбирам,че го е казала,но за мен това нищо не означава.

# 436

Ако те е страх от неваксинираните деца, не значи ли това, че ваксините всъщност не работят?

# 437
Здравейте!

Аз не съм се вясвала от сума време,но от 3 седмици с детенце сме в болница,сменихме 3 болници,докато някой разбере какво му е.Нямам думи да опиша колко некадърни и гнусни същества работят по нашите болници.Една лекарка ми отговори на въпроса какво ще предприемат като лечение на детето най-накрая,а тя ми отговори,че за парите,които взимат това което правят е достатъчно,повече да не очаквам  Shocked

Един друг некадърник ми спори 10мин на тема ваксини и как детето ми е толкова зле,защото не е ваксинирано и как ако не го ваксинирам все ще боледува от страшни болести и все ще е по болниците.

Трети ми развива теория как детето ми вдига 39,3Т от зъби!!!

Пратиха ми ХЕИ,защото детето няма ваксини.Казах им че е освободен с протокол и дори когато изтече ваксина няма да му се сложи.Жената каза,че това си е мое право.Нищо повече.Беше много мила.

Та влезнах да Ви се оплача...ние нямаме здравна система.Нямаме лекари.Трагедия...Един идиот ми каза,че бронхиолита на детето ми можел да трае и 3 месеца и той щял да го лекува със Стодал,а в същото време детето ми е за кислород,защото не може да си поеме въздух.В инфекциозна му сложиха диагноза Ротавирус,а той веднъж не е повърнал или имал диария.В третата болница,в която сме в момента взеха проба,отрицателна,и ми казаха,че така повечето болници крадат от касата.Беден ми е речникът да разкажа какъв ужас преживяваме с бебо заради некадърни самозванци.

Извинете ме за излиянието,но всички ми казват,че детето ми е така,защото нямало ваксини.Що за простотии са това?!Що за лекари ни лекуват?!Сега разбирам защо пациенти бият лекари и са в правото си!!!

# 438
Здравейте!

Аз не съм се вясвала от сума време,но от 3 седмици с детенце сме в болница,сменихме 3 болници,докато някой разбере какво му е.Нямам думи да опиша колко некадърни и гнусни същества работят по нашите болници.Една лекарка ми отговори на въпроса какво ще предприемат като лечение на детето най-накрая,а тя ми отговори,че за парите,които взимат това което правят е достатъчно,повече да не очаквам  Shocked

Един друг некадърник ми спори 10мин на тема ваксини и как детето ми е толкова зле,защото не е ваксинирано и как ако не го ваксинирам все ще боледува от страшни болести и все ще е по болниците.

Пратиха ми ХЕИ,защото детето няма ваксини.Казах им че е освободен с протокол и дори когато изтече ваксина няма да му се сложи.Жената каза,че това си е мое право.Нищо повече.Беше много мила.

Та влезнах да Ви се оплача...ние нямаме здравна система.Нямаме лекари.Трагедия...Един идиот ми каза,че бронхиолита на детето ми можел да трае и 3 месеца и той щял да го лекува със Стодал,а в същото време детето ми е за кислород,защото не може да си поеме въздух.В инфекциозна му сложиха диагноза Ротавирус,а той веднъж не е повърнал или имал диария.В третата болница,в която сме в момента взеха проба,отрицателна,и ми казаха,че така повечето болници крадат от касата.Беден ми е речникът да разкажа какъв ужас преживяваме с бебо заради некадърни самозванци.

Извинете ме за излиянието,но всички ми казват,че детето ми е така,защото нямало ваксини.Що за простотии са това?!Що за лекари ни лекуват?!Сега разбирам защо пациенти бият лекари и са в правото си!!!

Кърмиш ли? Ако да не спирай в никакъв случай.

# 439
veshtitzata, дано по-бързо се възстанови детенцето ти! Praynig

# 440
Обърни се към хомеопат, мисля, че ще ви помогне много. Бързо оздравяване!!!

# 441
Вещица, потресе ме историята ти! Стискам палци Никола час по скоро да се подобри и да сте си в къщи.  Peace

# 442
Здравейте, първо влизам с въпрос. Днес позната ми каза, че в предаване на Гала една от лекарктите /предолагам Папазова/ е казала, че вече има документ, с който легално родителите могат да откажат ваксини. Има ли вярно или става върос за сегашния отказ със съответните последствия? Или е проектозакон с шанс да мине?

Моят син 2 пъти вдига Т над 39 от зъби. При вас вероятно не е това, но принципно е възможно. А по какво съдя че е от зъби - ами сам се оправи без други лекарства освен темературопонижащи. И да, избиха му 4 първи зъбчета в много кратък период. За отношението в болниците искрено ти съчувствам и вярвам, че е точно както го описваш. Лежала съм с дъщеря ми 1 път и макар да бяхме в частна болница отношението беше "държавно". С/у 85лв на ден спах без възглавница и молих 2 часа с наакано дете да ми донесат тоалетна хартия докато чакам ММ да донесе багаж отвкъщи, съответно мокри кърички, че ми свършиха. Детето на системи, аз не можех да изляза до аптеката.

# 443
veshtitzata  Hug И ние изкарахме бронхиолита, оправихме се само с инхалации с вентолин. Бягай при детската белодробна, зад майчин дом е.

# 444
Здравейте, първо влизам с въпрос. Днес позната ми каза, че в предаване на Гала една от лекарктите /предолагам Папазова/ е казала, че вече има документ, с който легално родителите могат да откажат ваксини. Има ли вярно или става върос за сегашния отказ със съответните последствия? Или е проектозакон с шанс да мине?

Някакъв ЛЛ е предоставил декларация на майка, отказваща ваксините - това е всичко... Обикновено родителите си носят декларациите, та затова майката е помислила, че е официален документ...

# 445
мама зайка точно там ни разкатаха фамилията.Така че не смятам никога повече кракът ми да стъпва там.По-некадърни и отвратителни лекари от там няма.

Благодаря на всички за подкрепата!

# 446
За последните няколко месеца попадам в болница с дете два пъти. Прави ми впечатление, че с изключение на децата с хронични болести, всички други в отделението са с една и съща диагноза. От време на време някой по-неопитен се изцепва с някоя страшна диагноза, но в крайна сметка всички се лекуват по един и същи начин - инхалации и антибиотик.
Отношението в частните болници е горе-долу същото като в частните / може би малко по-мазно на моменти/. Единствено храната е по-добра и чистят по-често. Това са субективните ми наблюдения.

Нашата ЛЛ, когато дъщеря ми беше бебе ни посъветва, болно бебе да водим единствено в Педиатрията или Токуда.

# 447

veshtitzata Много съжалявам  Sad Аз явно съм имала късмет със смяната...

# 448
  • Пловдив
veshtitzata дано да оздравявате по-бързо и да не ви се налага повече да ходите по болници Hug
аз макар че не съм била с болно дете в болница,изпитвам ужас ако ми се наложи да ходим като знам какво се случва из болниците Sad

аз имам въпрос-на малката още не й е слагана МПР ваксината, на кръщелничката ми обаче която сега е на 13 месеца ще й я бият тези дни тази ваксина МПР,и доколкото знам е жива ваксина-въпросът мие -Трябва ли да избягвам контакт между дъщеря ми ,която не е ваксинирана и другото бебе,което днес е ваксинирано,и ако да колко време след ваксината?може ли моята дъщеричка да се разболее от морбили например след контакт с току що ваксинираното друго бебе?

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 21:39 от niko11

# 449
Да, в педиатрията в София...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4733511

Общи условия

Активация на акаунт