ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Хора,имам нужда от помощ (скоро сигурно и от психиатър ще имам нужда...)

Както вече споделих,детето ми изкара бронхиолит и пневмония.Справихме се сравнително бързо-за около 3сед.Но лекарите постоянно ми повтаряха как следващите 6мес са рискови да не повтори заболяването,как в момента едва ли не от абсолютно всичко може да се разболее,как ще му трабват 2год,за да възстанови напълно дробчетата и как това ще му е слабото място...Някъде дълбоко в себе си мисля,знам,че не са прави на 100%,но понеже тук имаме и медицински лица и такива,които знаете много повече от мен-кажете ми така ли е.В момента съм много стресирана и го пазя от всичко и всички,дори от него самия.Не смея и да го съблека по къс ръкав и боси крачета даже...Мъжът ми днес ме издебна събу го и го изкара в градината на слънце.Психясала съм,ще си побъркам и детето.

От слънце и чист въздух само ще стане по-здраво. По скоро избягвайте скупчване на много хора накуп - защото дори сега разнасят грип. В детския център в който играем винаги има болни деца, сигурно и в парка е така.
Другото сигурно си го знаеш - плодове и зеленчуци, разнообразна храна и спокойствие. Луда майка е последното което ще помогне.
Не съм медицинско лице (или задник)

# 676
Не съм медицинско лице (или задник)
  Joy yesyes smile3532

# 677
Аз съм медицинско лице ( явно задник).  Mr. Green
Вещицата, попреувеличили са леееко с тия 2 години за възстановяване на дробът. Има много бебета, които карат по няколко бронхиолита, докато станат на година, но не са умряли! Има опастност от развитие на астма, но бронхиолитите е нужно да са няколко на брой. Също има бебета изкарали и пневмония, но се възстановяват напълно и за кратко време. Спазвай горното казано от едната кака. И закаляване. В болницата знаят ли, че нямате ваксини? Ако да, то затова са те сплашили.  Wink

# 678
Аз съм медицинско лице ( явно задник).  Mr. Green
Вещицата, попреувеличили са леееко с тия 2 години за възстановяване на дробът. Има много бебета, които карат по няколко бронхиолита, докато станат на година, но не са умряли! Има опастност от развитие на астма, но бронхиолитите е нужно да са няколко на брой. Също има бебета изкарали и пневмония, но се възстановяват напълно и за кратко време. Спазвай горното казано от едната кака. И закаляване. В болницата знаят ли, че нямате ваксини? Ако да, то затова са те сплашили.  Wink
Мен пък ме е яд, че по някаква безумна причина не се видяхме с теб... Щ'и  дам аз един задник Wink
Знаеш, че в случая се визират мед. лица твърдо заставащи зад имунизациите!

# 679
Че то повечето мед. лица твърдо застават зад имунизациите. И не само те, ами и тези, работещи покрай тях.

# 680
Не всички, а повечето Wink

# 681
Сашо, голяма дума да не казвам, скоро се прибираме в София, че пак сме дезертирали и може срещичка!  Grinning Ам, къде е Вени? Не пише нещо. И GENTIL се вясва рядко.  Sad

# 682
Вещицата, споко. На мен ми казаха почти същите неща.
Детето ми беше с пневмония на 6 месеца.

Да чукам на дърво, от тогава е боледувала 2 пъти, съвсем леки настинки (сега е почти на 2). Но те разбирам напълно, и аз така се бях стресирала и почти полудяла от стрес.
Как да го предпазиш - много чист въздух, добра храна, добра физическа активност и за предпочитане отворени пространства с не толкова много хора, пред молове и заведения. Мисля че това е достатъчно.
Успех! Дано не боледува повече така сериозно детенцето.

# 683
Mного благодаря на всички  Hug

XVisible детенце няма ваксини,на 11м е и се храни основно с готвена храна и все още АМ Simple Smile Опитвам се да го уча да яде пресни плодове и зеленчуци,но явно все още е малък и не му харесват много много.

Кalifornia  Hug Да,в болницата знаеха,че няма ваксини.Естествено ми казаха,че трябва веднага да ги сложа,защото в противен случай детето постоянно ще е болно и то все от страшни болести...

Имаме къщичка в гората,близо до Сф и когато можем сме там.Избягвам да го срещам с хора,но е практически невъзможно.И след всичко,което сте ми написали аз взех та стегнах куфара и днес хващам по горите,ще се връщам когато е нужно.Поне ще знам,че е на въздух и яде храна от градината.

Още веднъж благодаря,че ме успокоихте Simple Smile   bouquet

# 684
Хора,имам нужда от помощ (скоро сигурно и от психиатър ще имам нужда...)

Както вече споделих,детето ми изкара бронхиолит и пневмония.Справихме се сравнително бързо-за около 3сед.Но лекарите постоянно ми повтаряха как следващите 6мес са рискови да не повтори заболяването,как в момента едва ли не от абсолютно всичко може да се разболее,как ще му трабват 2год,за да възстанови напълно дробчетата и как това ще му е слабото място...Някъде дълбоко в себе си мисля,знам,че не са прави на 100%,но понеже тук имаме и медицински лица и такива,които знаете много повече от мен-кажете ми така ли е.В момента съм много стресирана и го пазя от всичко и всички,дори от него самия.Не смея и да го съблека по къс ръкав и боси крачета даже...Мъжът ми днес ме издебна събу го и го изкара в градината на слънце.Психясала съм,ще си побъркам и детето.
Аз не съм мед. лице, но на 3 години съм карала много тежка пневмония. Известно време съм била даже между този и онзи свят. Мисля, че ГНМ казва за подобни болести, че идват от липса на любов и аз мисля, че е така, защото от ненавършила 1 година са ме дали по ясли и градини и т.н. След като градските ми баби - фармацевтки (едната дори магистър по онова време) ми помогнаха да живея, пълното ми възстановяване стана на село сред много слънце, въздух, истинска храна и хора. С две думи осигурете любов и природа на детето и то ще стане дори по-здраво от преди.

Не знам точно една ваксина колко риск има, вероятно това е изчислено, но хората, които се съмняват да ли да ваксинират да се замислят, че никой от фармацията не изследва както няколко лекарства, така и няколко ваксини, които се бият за една година да речем. Всички тези химични реакции в човешкото тяло не се изследват. Така, че няма никаква гаранция за последствията ако ваксинирате.

За детето, което е ваксинирано в Чикаго много съжалявам. Не знам как е станало. Преди 10 години наше приятелско семейство имаше подобна случка в Калифорния, но със заболекар, който свалил белите пломби и сложил амалгама. Ако не познавах хората нямаше да повярвам. Аз винаги съм влизала с моето дете при лекарите и зъболекарите. Даже когато той беше на 14 години и се оказа, че за бележка за спорт лекарят трябваше да му провери интимните места. Разбира се аз стоях на по-далечно разстояние без да гледам, но бях свидетел така, че детето да се чувства добре. За това не мога да си обясня как се получава така, че децата на някои получават медицински услуги без да се питат родителите им.
Аз мисля, че ваксините не са задължителни при взимане на американска виза. "Мисля", защото съм попадала на формуляр за отказ от ваксини при кандидатстване за визи, но не съм прибягвала до това, затова не съм 100% сигурна.
В Калифорния колежката не бива да се притеснява изобщо за записване детето на училище без ваксини.

# 685
goro6, гледам те че от 5стр. ми вадиш цитати и коментираш неща, които отдавна сме ги изкоментирали и приключили. Не знам каква ти е точно целта.
А относно ГНМ, ами не ме интересува дали мисленето ти ми се струва логично, или не. Нито пък ме интересуват мотивите на другите да не ваксинират.
Всеки е свободен да мисли каквото желае.
Или смяташ, че всичко трябва да е свързано? Щом не ваксинирам, трябва да подкрепям и всякакви други учения, течения, или каквото там се наричат?

Никой не те задължава да подкрепяш каквото и да било друго . Сама си го написала за свободния избор . Peace

Но , начина , по който " коментираш " натуропатични течения , методики , учения , които не са ти ясни , за които не знаеш нищо и нямаш и намерение да научиш е дразнещ , разбери го . Именно това провокира "удължаването" на коментарите по написаното от теб преди време .

Camino  , много точно наблюдение относно пневмония и липса на любов .  Peace И при моето дете беше така - тръгна на градина късно и трудно , и в края на първия месец направи двустранна пневмония само за една нощ . След това се заредиха астматични бронхити , понякога по два на месец  Sad, и едва , когато ме предупредиха , че от "следващия път сте на помпичка " се осъзнах и потърсих друг начин за справяне .   Grinning

Вещице  Grinning, най-важното са го написали - любов , чиста храна и слънце - само да допълня , че при проблеми с белите дробове е от жизненоважно значение приемането на Вит. А .  Боровият въздух е безценен . Не остават трайни последици , бъди спокойна .  Hug

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 09:15 от nice

# 686
Mного благодаря на всички  Hug

XVisible детенце няма ваксини,на 11м е и се храни основно с готвена храна и все още АМ Simple Smile Опитвам се да го уча да яде пресни плодове и зеленчуци,но явно все още е малък и не му харесват много много.

Кalifornia  Hug Да,в болницата знаеха,че няма ваксини.Естествено ми казаха,че трябва веднага да ги сложа,защото в противен случай детето постоянно ще е болно и то все от страшни болести...

Имаме къщичка в гората,близо до Сф и когато можем сме там.Избягвам да го срещам с хора,но е практически невъзможно.И след всичко,което сте ми написали аз взех та стегнах куфара и днес хващам по горите,ще се връщам когато е нужно.Поне ще знам,че е на въздух и яде храна от градината.

Още веднъж благодаря,че ме успокоихте Simple Smile   bouquet

Казвам нещо, което за теб е късно, но по принцип е много важно. Кърмене, при това кърмене до 2-3 години. Забравяте за всякакви болести за времето, през което кърмите, имунитета е страшен. Всичко което лекарите правят за реклама на АМ е гнусна лъжа и измама.
Ако детето е на кърма - до годинка няма и да чуе за болести. Това което майката го има за имунитет го има и детето, умножено по две.  За повече, четете в кърмаческия.

# 687
Посмали, манго  Wink Ако кърменото дете е единствено, много ясно че няма да се разболява, но ако има брат или сестра в предучилищна възраст, който мъкне непрекъснато вируси от у-ще, бебето ще си се разболява всеки път и то. При нас беше точно така - батко в предучилищна, бебето - кърмаче. Как един път не пропусна да се зарази от батко си? Уж кърмата създавала страшен имунитет, може, но не дава и супер - сила.

# 688
  • на Земята
Всичко си е индивидуално.И аз съм за кърменето ,но и виждам ,че при всяко дете е различно.При моите деца ,каката е кърмена малко,а бебето повече.То боледува по-често от нея.На близки детето е кърмено близо 2,5г. и се скъсва да боледува.Така ,че това с кърменето е много относително.
Сори са спама Peace

# 689
Аз да си дам пример с моята принцеска - на 2 год и 10 м, боледува ~веднъж годишно, сравнително бързо отминава. За разлика от баща й, който една настинка го връща много...

Разбира се няма ваксини след родилното, а храната - 100% безмесна и предимно плодове и зеленчуци Wink

Кърмени сме досега Peace

Общи условия

Активация на акаунт