ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 235
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
това няма нищо общо с нетърпимостта ми към ваксините!
Ваксините са друга вселена!!!
За мен няма нещо на този свят, което да уврежда хората повече... казвам го, като доста увреден и изтърпял това на гърба си.

# 136
Всеки взема решение за себе си по какъв начин и как да се лекува. Но не това е предмет на дискусията тук.
Дали ще се лекувам с традиционна медицина, хомеопатия, аюрведа, или някакви си китайски, патагонски и други медицини, това е въпрос на личен избор.

# 137
Имам спомени, че ако се ваксинират деца след навършване на годинка, се слагат по-малко на брой ваксини.
Отпадат ли въобще някои, кои са те, или само се редуцира броя на приемите?

Чела съм в листовките, че схемите са различни в зависимост от възрастта, най-много са като се почне от първите месеци, а след 2-годишна възраст - само една доза. Обаче! Общувах с майка, която почна да ваксинира след 3-годишна възраст и са сложили на детето ваксините по схема като за бебе. Т.е. 3 поредни и един бустер след година. Според мен трябва да настояваш за индивидуален имунизационен план, за да не стане същото, позови се на листвоката на производителя.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 14:01 от Янечек

# 138
XVisible
това няма нищо общо с нетърпимостта ми към ваксините!
Ваксините са друга вселена!!!
За мен няма нещо на този свят, което да уврежда хората повече... казвам го, като доста увреден и изтърпял това на гърба си.

Интересно би било,ако един ден разбереш и се докаже,че ваксините не са допринесли за сьстоянието ти как ще погледнеш хората тук?
В сляпата си вяра,че си прав на всяка цена пропусна и отхвьрли шанса да ти бьде помогнато.
Ваксините не са друга вселена!
Няма статистика без математика,както и биология без химия.
Когато човек разбира много малко и няма база за сравнение,тогава опростява нещата до своите собствени виждания,знания и убеждения (без доказателства).
Радвам се,че си махнал ГНМ от сайта си.Не заслужаваш да носиш тази информация!Никога не сьм се сьмнявал,че едва ли ще погледнеш по нагоре от ваксините.Те са твоята стихия и твоя упадьк.

Вредните сьставки вьв ваксините са едната тема тук.
Другата е:дали инфекциозната теория е научно обоснована или някои от вас градите вижданията си на нея вьпреки това.
Не може да се мисли,че ваксините увреждат и в сьщото време пазят от болести.
Ей там сте затьнали и не можете да излезете.
Сьжалявам,че толкова време ви е нужно да го прогледнете,а то е било винаги пред носа ви.

# 139
Ех, Крис...

Махнал съм линковете, инфото е там и не е трудно да се намери.

Аз знам какво се случи след ваксиниране и как животът ми се промени, но няма да приказвам, защото не искам да споря с никой...

# 140
Ех, Крис...

Махнал съм линковете, инфото е там и не е трудно да се намери.

Аз знам какво се случи след ваксиниране и как животът ми се промени, но няма да приказвам, защото не искам да споря с никой...
Е,добре,не разбирам тогава целта ти?
Влияеш се емоционално или си убеден в нещо?

# 141
Няма лекарство, препарат, или каквото и да било без да има вреди от него. Но е важно да се вземат предвид ползите от него.
Дори един "прост" аспирин си има странични ефекти.
Дали човек обаче ще го употребява, или не, зависи единствено и само от него.
Така трябва да бъде и с ваксините.
Аз лично не желая да се боря против ваксините. Единственото, което искам е да има ИНФОРМИРАНОСТ. Това е важното в случая. Но тази информация да се получава от лекари, медицински лица, хора, които могат точно и ясно да предадат информацията. Но не само да се бият в гърдите и да твърдят как едва ли не ще загинем без ваксини. А да разясняват ясно, точно и конкретно какви биха били вредите от тях върху организма.
Живеем в свят, в който химията е навсякъде около нас, в организма ни и във всичко, което употребяваме и консумираме. Това естествено няма как да води след себе си един куп странични ефекти и да дава отражение върху здравето на децата ни.

# 142
Няма лекарство, препарат, или каквото и да било без да има вреди от него. Но е важно да се вземат предвид ползите от него.
Дори един "прост" аспирин си има странични ефекти.
Дали човек обаче ще го употребява, или не, зависи единствено и само от него.
Така трябва да бъде и с ваксините.
Аз лично не желая да се боря против ваксините. Единственото, което искам е да има ИНФОРМИРАНОСТ. Това е важното в случая. Но тази информация да се получава от лекари, медицински лица, хора, които могат точно и ясно да предадат информацията. Но не само да се бият в гърдите и да твърдят как едва ли не ще загинем без ваксини. А да разясняват ясно, точно и конкретно какви биха били вредите от тях върху организма.
Живеем в свят, в който химията е навсякъде около нас, в организма ни и във всичко, което употребяваме и консумираме. Това естествено няма как да води след себе си един куп странични ефекти и да дава отражение върху здравето на децата ни.

Значи не сьм сбьркал в предния си постинг.
"Не може да се мисли,че ваксините увреждат и в сьщото време пазят от болести.
Ей там сте затьнали и не можете да излезете"

Това се получава,когато човек тьрси,иска информираност,но не може да я преработи защото няма достатьчно знание и информация от двете страни.
Тази дезинформираност радва производителите на ваксини (и много други индустрии).
Един родител,който си мисли,че е информиран и е взел правилното решение за детето си радва Индустрията,която е попречила той да получи пьлната информация.
Манипулативните им методи водят именно до това:до една пьлна заблуда,наречена "информираност".
Няма две гледни точки по вьпроса дали човек има право на избор на геноцид.
Геноцидьт е престьпление.

Ако смятаме,че раните ни се затварят само с крем Пантенол,а не от само себе си,значи сме много далеч от самите нас.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 15:02 от Christian

# 143
... инфекциозната теория ...

Ето това е "ключът от палатката", който засяга тази тема... Ако тук мисленето на родителите (и изобщо хората) , се обърне в другата посока - всички дискусии  "за и против ваксините" ще станат излишни и много, мнооого неща ще се променят изцяло... Wink

# 144
  • в матрицата
Ехххх. ако можеше така лесно хората да прогледнат.......Всеки има път, който трябва да извърви сам за да стигне до това, което ние вече знаем. За много хора това, че не ваксинират, изобщо не означава, че няма да дадат нурофен, като детето вдигне Т, или като го боли ...... Хората са наивни, вярват на какво ли не..... Има една много хубава поговорка ; На сила можеш да вземеш, но да дадеш - НИКОГА!"

# 145

Ето това е "ключът от палатката", който засяга тази тема... Ако тук мисленето на родителите (и изобщо хората) , се обърне в другата посока - всички дискусии  "за и против ваксините" ще станат излишни и много, мнооого неща ще се променят изцяло... Wink

Всъщност сме я обсъждали много пъти, но не знам защо удобно се забравя.  ooooh!
Аз вече писах какво мисля - че в положителна посока могат да влияят само холистичните методи, независимо дали са хомеопатия, ГНМ, китайска медицина и пр. Не може да лекуваш болни части от тялото отделно от цялото човешко същество, и независимо от причините. Изобщо, концепцията за болест и здраве на традиционната медицина е погрешна и не виждам как може да се гради нещо върху нея. В този аспект ваксините също са една голяма манипулация. И не е въпроса колко и какви токсични съставки съдържат, въпреки че не е маловажно, но по-основното тук е, че всъщност полза от тях няма. Има само вреда.

# 146
всъщност полза от тях няма. Има само вреда.
newsm51

# 147
  • в матрицата
Все по-често срещам следния вариант : Родители, надлежно ваксиниращи ми казват следното :
" Кажи нещо хомеопатично за имунитет" Или : абе, ние слагаме всички ваксини,НО, лекуваме само с хомеопатия и аквасорс"............

# 148

Ето това е "ключът от палатката", който засяга тази тема... Ако тук мисленето на родителите (и изобщо хората) , се обърне в другата посока - всички дискусии  "за и против ваксините" ще станат излишни и много, мнооого неща ще се променят изцяло... Wink

Всъщност сме я обсъждали много пъти, но не знам защо удобно се забравя.  ooooh!
Аз вече писах какво мисля - че в положителна посока могат да влияят само холистичните методи, независимо дали са хомеопатия, ГНМ, китайска медицина и пр. Не може да лекуваш болни части от тялото отделно от цялото човешко същество, и независимо от причините. Изобщо, концепцията за болест и здраве на традиционната медицина е погрешна и не виждам как може да се гради нещо върху нея. В този аспект ваксините също са една голяма манипулация. И не е въпроса колко и какви токсични съставки съдържат, въпреки че не е маловажно, но по-основното тук е, че всъщност полза от тях няма. Има само вреда.

Хората обаче не се замислят над последното,а са сьгласни с него : Полза няма,има само вреда.
Ако няма полза значи нещо куца в теорията за вируси и антитела,зарази и тн.
Но до там не искат да стигат,сложно им става.А то е толкова просто.

# 149
това е другото зло-не искат да мислят,а само да се възползват от знанието на други алтернативно мислещи
за съжаление това е най-често срещаният вариант
http://www.fitspiritandbody.com/2011/12/blog-post_07.html - една лекинко повърхностна статия,но все пак ...

Общи условия

Активация на акаунт