ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък, след изявата на Mirama, започвам да се питам какви всъщност са мотивите на всеки ( в тази тема) срещу ваксините.. Thinking

# 226
persimon, не съм си крила детето никъде. Това че съответните органи не реагират достатъчно бързо, аз каква вина точно имам?

Ааа, каква стана тя? Ами сезирай ги ти, за да ти е чиста работата.

По нейната логика, наистина е трябвало да ги сезира. Иначе и пропада авторитета на морална гражданка. Joy

О, значи вие да фалшифицирате документи и да се гордеете с това, но видиш ли на, аз трябвало да сезирам съответните органи???
Ами има си ред, по който се прави това. Аз не съм човека, който трябва да се занимава.
Отидете и вие ги сезирайте за моя случай, сезирайте ги и за вашите?
Или няма да се получи номера?

# 227
Аз пък, след изявата на Mirama, започвам да се питам какви всъщност са мотивите на всеки ( в тази тема) срещу ваксините.. Thinking

Ама вие не ги знаете? Как така....направо съм в потрес... newsm78

# 228
Спрете, моля ви Sad

В следващият постинг от мен ще ОПИТАМ да сменя темата...

# 229
The greater good - Пореден филм с изготвени от мен субтитри, който се надявам да се хареса на всички Wink
Филмът е пуснат за продажба 2011 и според мен представя много добре информация от лекари и родители на деца с аутизъм и други неврологични разтройства.

Засяга се и темата с добилата напоследък популярност ваксина за рак на шийката на матката - gardasil.

Включва и разговори със семейство на дете, починало след ваксинация, за който повечето от нас знаят, че няма нищо общо с ваксините!
Също включва и разговори с родители на деца с аутизъм, за който отново повечето от нас знаят, че няма нищо общо с ваксините! :
DHT torrent

Приятно гледане! Wink Hug

# 230
О, значи вие да фалшифицирате документи и да се гордеете с това, но видиш ли на, аз трябвало да сезирам съответните органи???
Ами има си ред, по който се прави това. Аз не съм човека, който трябва да се занимава.
Отидете и вие ги сезирайте за моя случай, сезирайте ги и за вашите?
Или няма да се получи номера?
И последно, че наистина стана грозно вече.
Стига си говорила за ти и другите. Видя, че не само ти светицата не получаваш детски и не фалшифицираш документи. Има и други. О, чудо!

# 231

Ама вие не ги знаете? Как така....направо съм в потрес... newsm78

Колко пъти попитах за твоите?  Rolling Eyes
Ти открехна ли ни? Идват тук всякакви... с въпроси, след време решават, че са върха, а останалите, без значение от социалното положение, са законопрестъпници, защото не са в състояние да се изправят срещу системата.

За твое сведение - има спечелени дела от родители, които още в родилното са отказали ваксините. ТИ ОБАЧЕ нямаш общо, дивидентите са ти за лично ползване. И какво да те интересува, нали си се уредила.. Confused

# 232
lady Green, за какво уреждане става въпрос тук?
Наистина май си чешете повече езиците.
Защо аз трябва да имам нещо общо с личните дела на други хора?
Нито съм желала да си приписвам някакви заслуги, нито друго подобно.

Относно мотивите ми да не ваксинирам, ами мотива ми е че пред себе си имам роднина с получени достатъчно сериозни увреждания от ваксини. Мотива ми е, че аз лично съм увредена от ваксини (може и акъла ми да е сбъркан, както се опитвате да ме убедите тук) и имам достатъчно проблеми от тях. И не желая детето ми да минава по същите стъпки.
Сега изясни ли ви се достатъчно добре какви са ми мотивите?
Да чуя Вашите може ли???

# 233
Mirama,  продължаваш да НЕ КАЗВАШ какво да правим ние, които може да не сме имали шанса между капките. Аз няма да говоря с теб за нищо друго, докато не чуя това, защото то е в основата на нещата. Разбрахме, че вярваш, че не трябва да се заобикаля закона, какъвто и да е той. Сега кажи какво ТРЯБВА да правим за да си решим проблема.

п.п. На въпроса ти защо аз не ваксинирам-аз също съм пострадала от ваксина, която ми навлече дълги години страдания и проблеми, плюс образованието ми и вече над 10-годишните ми проучвания на темата са ми създали ясно, обосновано и недвусмислено становище по въпроса.

# 234
Mirama, върни се няколко страници назад, моите мотиви са тет'а'тет описани в общия ни диалог. Пострадалите са много в тази тема, но често мотивите им не са достатъчни за оформяне на позиция, особено социално изявена.  Peace

# 235
Мен пък, Mirama, живо ме интересува въпроса какво ще правиш, ако решат да отнемат детето ти, защото го лишаваш от правото на ваксинопрофилактика:

а/ ще впишеш ваксините;
б/ ще ги поставиш реално;
в/ ще заведеш дело/обжалваш решението;
г/ ще раздаваш листовки и организираш митинги;
д/ ще си понесеш последствията от решението си да не имунизираш;
е/ друго.

Моля, за честен отговор....

# 236
stelt77, сега ще си разиграваме и хипотетични ситуации?
Тук на изпит ли съм, или какво точно? Или изправена пред другарски съд?
Мислех, че разговарям с разумни, зрели хора.

А по въпроса ти, отговорът е "Е".

lady Green, има разлика м-у лична позиция и социално изявена такава. Не е задължително всички лични, да се превръщат и в социални.

А сега пожелавам лека нощ на всички...

# 237
 Joy Joy Joy значи целта е била просто да ни се каже, че сме неморални престъпници. Отоговор на въпроса как е правилно тогава да се постъпи няма. Ако я питаш как тя би постъпила, ти си незрял и я изправяш на другарски съд. И госпожата се фръцна и отиде да спи. Аз пък отивам да разплета чорапа си. А...то пък съм била боса...ще трябва да мина без разплитане. Laughing

# 238
Мислех, че разговарям с разумни, зрели хора.

Отдавна не съм се включвала в темата, но все пак реших да намина.

С хомеопатия не се лекувам, нито детето ми, но това в крайна сметка е личен избор на всеки.  ГНМ пък ми звучи като секта и пълна идиотщина. Съжалявам много за израза и за тези, които вероятно я подкрепят, но това е истината.
Не може тук уж да се борим за това хората да прогледнат относно ваксините, а в следващия момент да се пробутват някакви безумни глупости, недоказани с нищо. Няма как да се гледа сериозно на хората, решили да не ваксинират.

# 239
stelt77, сега ще си разиграваме и хипотетични ситуации?
След приемането на новия Закон за детето хич няма да ти е хипотетично...

Общи условия

Активация на акаунт