ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Отдавна не съм се включвала в темата, но все пак реших да намина.

Относно дискусията....съжалявам много, но и аз съм на мнение, че тук основно трябва да става въпрос за ваксинирането и отказа от него. За това и все по-рядко влизам, защото темата доста се измести. А и когато няма наистина дискусия За и Против...някак си нещата се размиват.
С хомеопатия не се лекувам, нито детето ми, но това в крайна сметка е личен избор на всеки.  ГНМ пък ми звучи като секта и пълна идиотщина. Съжалявам много за израза и за тези, които вероятно я подкрепят, но това е истината.
Не може тук уж да се борим за това хората да прогледнат относно ваксините, а в следващия момент да се пробутват някакви безумни глупости, недоказани с нищо. Няма как да се гледа сериозно на хората, решили да не ваксинират.

Agira, а защо трябва да търсиш педиатър, който да ти вписва непоставени ваксини???
За да се запише детето в детска градина ли?

Джанчето, отпадат само няколко ваксини. Едната е за коклюш, и вместо Пентаксим, слагат Тетраксим.
"ГНМ пък ми звучи като секта и пълна идиотщина"
Това със звученето е въпрос на слух. Тук въпросът е за ваксините. Или, живакът и алуминият полезни ли са?

# 571
здравейте Simple Smile
Можете ли да ми кажете какъв лекар може да  сложи ваксини /ако примерно семейството е на почивка и реши да ги сложи  Wink/ - всеки или трябва да е личен лекар?

# 572
Не е задължително да е личен,важното е да ти даде документ за поставена ваксина.

# 573
Не е задължително да е личен,важното е да ти даде документ за поставена ваксина.

Има ли някакви задължителни полета в тази бележка, какво трябва да пише?

# 574
  • Пловдив
Според мен, трябва да е ЛЛ на детето, на който му се отпускат определен брой ваксини, съответстващ на броя на децата, записани при него, и подлежащи на ваксина...

# 575
Според мен, трябва да е ЛЛ на детето, на който му се отпускат определен брой ваксини, съответстващ на броя на децата, записани при него, и подлежащи на ваксина...

Няколко мои приятелки сложиха някои ваксини докато бяха на почивка на морето. Не им ги сложи лл.

# 576
Отиваш при личния лекар и казваш че ще си извън града и той би трябвало да ти даде самите ваксини,ти вече може да ги занесеш на всеки лекар да ти ги сложи,но ти дали ще успееш да ги съхраниш хубаво не знам.
Можеш да направиш и друго,да регистрираш временно детето при друг личен лекар и той да ти ги сложи,но това си зависи от това колко време няма да ви има в града тази регистрация е временна и е за 5-6мес. след като изтече детето автоматично си се връща при стария личен.Ако не е личен и не занесеш ваксина той няма от къде да я вземе,нали все пак им ги отпускат на бройки.

# 577
Както обещах вчера - http://www.youtu.be/aWy4Kdkryfs
Цялото ДВД - качен е mkv file в youtube за максимално качество.
Това е най-детайлният преглед за проблема с живака във ваксините и въобще в цялата ни обкръжаваща среда!

Може би субтитри ще направя.. някога...

# 578
Това е най-детайлният преглед за проблема с живака във ваксините и въобще в цялата ни обкръжаваща среда!

Поклон пред труда ти Алекс bowuu

# 579
Kalifornia малко със закъснение,но... става въпрос за имуностимулатори,-модулатори и -супресори,някои от новите антибиотици (не помня наименования) и "любимата" ми ваксина Ротарикс.
Прави ми впечатление (може и да не е чистата истина обаче),че в частните болници и частните лекари все по-често се престрашават да казват истината относно медикаментите,с които ни лекуват.

# 580
Kalifornia малко със закъснение,но... става въпрос за имуностимулатори,-модулатори и -супресори,някои от новите антибиотици (не помня наименования) и "любимата" ми ваксина Ротарикс.
Прави ми впечатление (може и да не е чистата истина обаче),че в частните болници и частните лекари все по-често се престрашават да казват истината относно медикаментите,с които ни лекуват.

Неонатолога в Токуда ми препоръча да не слагам Ротарикс, защото е сравнително нова и недобре изследвана ваксина  Peace За съжаление настояваше за всички останали по календара. И тяхната не е лесна, но който не е забравил Хипократовата клетва намира начин да намекне на родителите.

# 581
dobra аз точно за лекари в Токуда говоря.Да,съгласна съм с теб,че ако искат намират начин да кажат истината.

# 582
  • Пловдив
Айде сега някой да се пробва да вземе полагащите му се ваксини от ЛЛ, за да ги сложи друг... Mr. Green
Шъ стане, ама друг път.  Naughty
Да не е луд да ги даде, нъл ще му платят на сложена ваксина, не на дадена такава, нъл парите ще идат при колегата му, дето ще ги сложи... Mr. Green

# 583

Качих и само филмът, ако на някой му се гледа по-кратко - http://www.youtu.be/wuw8y9aMsRk Wink

# 584

1. Моят опит
2. Реалният опит на майки от други държави
3. Научни доказателства
4. Подробно и изчерпателно протокола

За Вас може би коректно би било да коментирам в един глас със повечето потребители. Но не това е моята цел. 

Ще ви помоля да не омаловажавате труда на родителите, които всеки ден се борят за децата си! Възмутена съм! Вашият опит-Та Вие нямате опит с Аутисти! А моят опит не е в тези въпросни 900 страници.Знаете ли, че от 900 аутиста никой не е като другия? Съмнявам се ! Не е коректно да говорите за хора, които НЕ познавате! Вие тръгнахте с велики фрази, не друг. За себе си мога да кажа, че отхвърлям с лека ръка Ексриментите, които искат да правят с дъщеря ми за да трупат дивиденти на нейн гръб и за моя сметка! Имаше един подобен на вас, които каза "Лекувам Аутизъм"! Ако е помогнална 10 деца, на повече основно е навредил! И в крайна сметка, кой сте Вие да съдите нас родителите, които си гледаме децата всеки божи ден???

Общи условия

Активация на акаунт