The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 472
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък като взех да ви търся от първата тема едвам ги превъртях всичките и видях колко аспекти от сериала сте засегнали и колко коментиран е бил тук този сериал и много се радвам.
Жалко че чак сега започвам да следя темите и аз.
Та какво да кажа, тука поне виждам че си правите разсъждения и някак минават дните от тези огромни почивки.
Аз чакам сериите като се забавлявам с българските серии, и като се смея на гласа на Кералайн и имам една любима култова реплика, на която аз и сестра ми искрено се смеем, а именно детския и писклив глас когато говори за Мат че той: "Бърше маси за да преживява" все още се спукваме от смях с нея, като си го повтаряме.
Просто глезеното в гласа и на тази която я озвучава ни прави голям смях.

# 436
Да бе, Елена ще да е виновна от началото на сериала. Моля ти се.

За сега ти говоря, не за началото. Не си виждала фенките какъв хейт изливат в туитър срещу сценаристите "Елена променила Стефан/Деймън, те защо продължават да са кръвожадни понякога" и бла бла бла
Не доразбрах ,искаш да кажеш ,че феновете искат братята да са добри лигави плужеци?Това кои фенове - под 13годишна възраст предполагам.........

# 437

За сега ти говоря, не за началото. Не си виждала фенките какъв хейт изливат в туитър срещу сценаристите "Елена променила Стефан/Деймън, те защо продължават да са кръвожадни понякога" и бла бла бла
Не доразбрах ,искаш да кажеш ,че феновете искат братята да са добри лигави плужеци?Това кои фенове - под 13годишна възраст предполагам.........

Точно такива Simple Smile

Новата песен на Кат

# 438
  • София

мн ясно... кой друг би издържал това!!!  ooooh!
след вампирите - веге вече нищо не е същото... но поне е медно!

# 439
Много ми напомня на Шер Лойд Тук...
Не песента, поведението, като цяло.

# 440
хайде да ви поздравя , който си го познае да си го взима

# 441
Йо, аз говоря за целия сериал, с изключения на няколко проблясъка в началото. И съвсем не само за братята. Само като се сетя Джена как се овампирчи, сякаш аспирин пи.  Stop

# 442
Много ми напомня на Шер Лойд Тук...
Не песента, поведението, като цяло.

Че тя Кат не е спряла да подражава в облекло и държание на кой ли не. Аз не съм я видяла 1 път да е оригинална.

# 443
Йо, аз говоря за целия сериал, с изключения на няколко проблясъка в началото. И съвсем не само за братята. Само като се сетя Джена как се овампирчи, сякаш аспирин пи.  Stop

Нищо де, аз ти казвам каква е в момента ситуацията Simple Smile За Кат не съм съгласна, смятам даже, че е много оригинална.

# 444
E ,чак оригинална - прави опити да е ексцентрична ,но в по-вечето случаи е смешна.Ако избере по-семпъл вид ще е наистина готина , а и има интересни черти на лицето -т.е. с грима могат да се получат чудни резултати.

# 445
Кат като я видя  и всеки път си мисля, че прави някакви отчаяни и неуспешни опити да наподоби стила на Гага.

# 446
Кат като я видя  и всеки път си мисля, че прави някакви отчаяни и неуспешни опити да наподоби стила на Гага.

Гага е къде къде по-ексцентрична от нея. А в днешно време като някой е ексцентричен винаги го оприличават на нея. Ми че тя не е първата, която се опитва да е интересна с външния си вид. Кат има наистина шантав стил и по някой път не и се получава, но това не значи, че непременно се опитва да подражава на някой.

# 447
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
...Аз към последния епизод тотално бях изключила, че доста от главните герои са вампири и Дамян като го напомни, се задавих от смях. Вярно бе, те всъщност били кръвопийци, макар почти по нищо да не им личи.  Joy

Точно! Чудех се, дали да го споделям - аз ли нещо не разбирам, привикнала ли съм, що ли... но вампирите имат все по-естетически вид по време на ловуване, та даже почти не се хранят и не се поддават на инстинктите си.... А и хладилният контейнер с резервна кръв бездънен ли е? Хайде, братята трябва да са ни приятни, но Първородните нали уж си по-жестоки, но и тях почти не ги видяхме загрозени и в действие. Идеята е явно да са хубави за окото. Не че ми пречи, но липсва логика.

Залагам ,че ще извъртят историята с катастрофата в някаква нова посока.Стефан ще е е спасител ,но инцидента ще е предизвикан от някого /вероятно някой нов персонаж/.

Ако имаш предвид катастрофата, при която загиват родителите на Елена, аз още от началото очаквам нещо по-завързано около това - напр. Стефан да ги е избил и когато е стигнал до спящата Елена на задната седалка я е "разпознал" - т.е. видял приликата с Катрин и тогава я е спасил. Но моята версия май не се вързва с добряшкия му характер.

# 448
  • на кого му пука
По онова време беше във вегетариански период от бая години.

# 449
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Абе, знам, ама... очаквам нещо повече да излезе оттам.

Общи условия

Активация на акаунт