The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 354
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
plami89, Еха! Вече ми е ясно какво ще гледам през лятото.   bouquet

Ако всичко това върви към момента, значи приливната вълна на вампирска тематика е наистина силна...
Този списък може ли да се приеме и като някаква класификация, евентуално може ли да се определи мястото на  ДВ между другите филми? Питам, защото имам вече идея от ДВ, та може да ми послужи като отправна точка.

# 541

О, колега, появата ви разведри деня ми.  Grinning Айде да я разкостим! Днес съм яхнала картечницата.

Радвам се, колега, радвам се. Канех се да я отпочвам на мястото, където и е мястото, но NY word list ме втрещи и си забравих вдъхновението.

Имам протоколен въпрос, фенове на книжната поредица могат ли да се включват в темата, или е no representation without serialisation?

# 542

Имам протоколен въпрос, фенове на книжната поредица могат ли да се включват в темата, или е no representation without serialisation?

Могат, що да не Simple Smile Само че не много хора тука четат книжките.

Ferda Mravenec аз като ти казах, че ги има на български имам предвид официално издадени на хартия. Това, което е в интернет е фен превод, който и аз се опитах да чета и захвърлих в края на първата страница. Покъртително.

# 543
  • КиТ
plami89, Еха! Вече ми е ясно какво ще гледам през лятото.   bouquet

Ако всичко това върви към момента, значи приливната вълна на вампирска тематика е наистина силна...
Този списък може ли да се приеме и като някаква класификация, евентуално може ли да се определи мястото на  ДВ между другите филми? Питам, защото имам вече идея от ДВ, та може да ми послужи като отправна точка.

Няма проблем и аз почнах от един сериал Blush,а къде съм сега  Crazy Joy Joy Joy

Не всички вървят към момента,просто съм ти ги изредила,като добри сериали,които си заслужават гледането по мое усмотрение  Peace Забравила съм един Game of Thrones,който сега започва втория му сезон с доста добри книжки,серил за борба за власт,скорошна война и е пак доста интересен Joy Joy Joy 

От изброените сериали всеки е със различни сезони и различен брои епизодчета...не съм ги подреждала като най-хубав към по-лош просто списък,Дневниците сред вампирските бих ги поставила на 3то място примерно Peace Като на 1во е БХ вече знаеш съкращението и True Blood=Истинска кръв или Ик Wink

# 544
Ferda Mravenec аз като ти казах, че ги има на български имам предвид официално издадени на хартия. Това, което е в интернет е фен превод, който и аз се опитах да чета и захвърлих в края на първата страница. Покъртително.

Наистина покъртително. По принцип съм разсеяна, без кой знае какви претенции и не очаквах да забележа недостатъците, но това ми дойде в повече, просто и пример не може да се даде даже - толкова колоритни безсмислици има, често дори не се разбира смисъла на изреченията. Сега чета друг фен превод, който не е чак така страшен. Тука попитах за сносен онлайн вариант, защото що се отнася до официалното книжно издание - може би съм малко негативно предубедена, но засега не ми се струва, че точно това заглавие държа да притежавам физически... а и съм далечко и не ми е възможно. Пък и тука го има във всяка библиотека, така че ако междувременно бялата тигрица (примерно) не ми убие интереса, ще се възползвам от тази услуга и ще ги прочета всичките. Стилът иначе е лек.

plami89, благодаря ти!

# 545
  • София
допълнение и една поправка, която искам да внеса към списъка на Плами. тя няма да се сърди.

Абатство Даунтън се развива на фона на Първата световна война (не точно на фона, но е доста важен фактор в действието). Разисква се в темата за Джейн Остиновите екранисации, където има доста неща в първи пост.

Освен това списъкът не е изцяло с вампирски сериали.

Ако трябва да се прави класификация... и да сложа Дневниците някъде... ами със сигурност си делят последното място над тях е Бъфи. Това за мен де.

# 546
  • Buffyworld
Аз  Fringe го издържах само до осма серия, а  Cicret Circle   само да втора.  Confused Сори, от моя гледна точка тотална загуба на време.

Съгласна съм, че Супернечъръл трябваше да свърше в пети сезон. Сега  го гледам само от лоялност към Сам и Дийн. Много интересен е Legend of the Seeker, и е само два сезона . Няма време да ти омръзне.

# 547
  • Cambridge, UK
the walking dead също не е за изпускане Grinning

# 548
  • София
мноУ са гнЪсни тия зомбита бееееее... иначе не е зле. Гледала съм половин час от него и ми допадна... ама със зомбитата не мой се разберем!

# 549
  • Cambridge, UK
аз първата серия едва я преживях, но краят й ме накара да искам още
иначе снощи гледах zombieland там зомбитата бяха ад, отврат, ужас ...

# 550
  • КиТ
Благодаря ти Ване за допълнението Hug Hug Hug,аз само нахвърлях обяснение в едно изречение,ако и е интересно нещо,вече ще разрови и ще види  Wink Peace

За сериалите аз съм написала кое ми допада на мен,вече всеки има свои вкусове,не ги натрапвам Peace Ferda Mravenec ще си каже мнението и дали съм я подвела нещо Crazy

the walking dead също не е за изпускане Grinning

Ох да ти кажа едвам изтърпях сезон 2 през по-голямата му част,гледах го по навик и заради Рикчо,но финалаааааааа,добре,че беше той да ме задържи иначе,го бях отписала  Joy Joy Joy

# 551
БХ - ? Няма да е "Брулени хълмове", така че подскажете на невежата, моля. Praynig

П.П. Миналата седмица едно момиче беше споменало, че филмът започнал по-рано. Та искам да попитам откъде си го гледала и в колко точно почва (извинявам се, но не се сещам коя беше, май Слънце-Луна или Лисичката и ме мързи да търся стария пост...)?

Аз бях. Миналата седмица, почна в 2, гледах го от тук - http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=8032. Има си броят отстрани, сега гледам, че показва 3 часа до старта, т.е тази седмица започва в 3. Сигурно е от смяната на лятното часово време...

Иначе много интересна дискусия сте заформили. От другите сериали съм гледала само 1 серия от Истинска кръв и беше само секс, секс, секс, та като цяло не ми допадна. Но смятам да си пусна Игра на Тронове, изглежда обещаващо...

# 552
Благодаря, възползвах се от линка.

П.П. Не очаквах реклами на всеки 10 минути...

# 553
 Joy
Хахаха, случва се точно каквото бях предположила - че щом умрат Първородните и ще умрат всички останали вампири, според това кой кого е превърнал - убиха Фин и умряха Сейдж и тоя, дето тя го е превърнала. Няма да си търся поста, в който го писах, но се оказах права... Ха сега да видим какво ще измислят, за да променят действието...

# 554
С много смесени чувства съм към епизода ! На няколко момента ме изкара извън нерви просто ! На тези обаче, които не са Делена фенове, сигурно ще им хареса.

Та:

Скрит текст:
Още от началото ми стана ясно, че някой от оригиналните ще бъде убит в момента в който Бони развали връзката. Излишен ми беше Кол, но убиха Фин. Стана ми доста кофти, все пак Сейдж го е чакала 900 години. За капак и Сейдж се строполи мъртва след няма и час. Излезна, че освен оригиналният вампир който умира, умират и всички от неговата линия. Което значи, че ако убият Клаус, Тайлър ще умре. Сега остава да разберат кой оглавява линията Деймън/Стефан/Катрин/Роуз. Според мен това ще е Илайджа, а нашите вампири ще си останат непокътнати, защото той така или иначе си замина. Лошото е, че Аларик скри един от коловете и сега неговото Психо-Аз ще избива вампири, т.е един от Древните ще умре и това смятам, че ще е Кол.

Делена сцената - както си и мислех, се оказа нереална  #Cussing out . И все пак - отново се вързах, та чак нервите си опънах ! В промото на следващият епизод пак ни подхвърлят някакви Делена сценки. Вече ми иде да разстрелям сценаристите #2gunfire #2gunfire #2gunfire !!! Или да ги събират или да престанат да ни подхвърлят подлъгващи кадри !

Общи условия

Активация на акаунт