The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 342
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Клаус успя чрез Бони да развали магията с обвързването, така че убивайки Фин останалите не бяха засегнати. ДЕлена сцената беше бълнуване на Деймън, когато Ребека го измъчваше, така че пак ни измамиха, но пък Стефан накара Елена да се произнесе по това какво чувства към Деймън... Като цяло ми беше муден епизода.

# 556
Това ми стана ясно още щом Бони се появи на екран.

но пък Стефан накара Елена да се произнесе по това какво чувства към Деймън...

Ако не бяха неговите думи щях просто да натисна стоп и да се приключва #2gunfire !

# 557
Недейте така, епизода беше важен за Делена феновете, все пак Елена вече не отрича очевидното и дори пред Стефан не можа да признае, че не изпитва нищо към Деймън.

Промо за 19 еп. излиза на 19 април

# 558
Аз съм от Стелена феновете, ама гледам дават надежда голяма на Делена. Вече се примирих де-той Стефан ме дразни с неговата нерешителност, по-добре да се събере с Деймън, който се бори за нея, от колкото да стои сама и да страда.

# 559
  • на кого му пука
Напротив Стефан е решен да направи най-доброто за Елена и това според него е тя да продължи живота си без него,Деймън ,древни и други производни на тях.

# 560
  • КиТ
Ох как ме изкушавате с тоя бял текст Mr. Green Но ще си изчакам  Wink Съгласна съм с Непозната,Стефан иска най-доброто за Елена и за това се отдалечи,да не се забърква с древни,вампири и да не бъде в опасност,но тя като иска вече да се вре там,нейн проблем Crazy Joy Joy Joy

# 561
Значи Стефан сега е добър, понеже иска да я отдалечи от вампирите и това е добре за Елена. Но ако вземе да се реши пак да е с нея, пак ще е добър, нищо че и той е вампир. Интересна логика Simple Smile

# 562
  • на кого му пука
Извърташ думите ми.
В отговор на това
..... Стефан ме дразни с неговата нерешителност, по-добре да се събере с Деймън, който се бори за нея, от колкото да стои сама и да страда.
написах това,
Напротив Стефан е решен да направи най-доброто за Елена и това според него е тя да продължи живота си без него,Деймън ,древни и други производни на тях.
а не че Сте фан е добър,по-добър от /...който и да е .../ или най-добър.

# 563
Ми не просто в случая така го разбрах и не става дума само за твоя пост, а и за този на Плами.
Един вид Стефан е добър, безкористен, той не иска да е с нея, защото е вампир и иска тя да има нормален живот. Но в случая ако той поиска отново да е с нея, той пак е добър за нея, нищо че е вампир.

# 564
Чакайте бе момичета на Стефан!  Wink Добър добър, но ако Елена решително беше отрекла, че таи някакви чувства към Деймън, дали още щеше да бъде така добър и в името на доброто й да я държи далече от себе си? Според мен, ако тя не се беше поколебала в отговора си, щяха да се съберат.

# 565
  • Велико Търново
И аз изгледах епизода и много ми хареса. (най-вече заради появата на Клаус)

Скрит текст:
Хареса това, че със смъртта на Древните се слага край на целия вампирски род. Елена за пръв път от много време не ме подразни. Хубаво направи, че отговори честно на Стефан и най-важно, че най-накрая призна пред самата себе си, че все пак има нещо и към Деймън.

[/b]

# 566
  • на кого му пука
Хайде и вие момичетата на Деймън нека изчакаме събитията да се случат и тогава да ги обсъждаме ,а не да водим безплодни спорове от типа ...ако беше казал/направил това, дали щеше да се случи онова...

Мислех че сме изяснили въпроса за определението добър за нея вампир-ми просто няма такъв.И двамата Салваторе са убийци,както и останалата вампирска шайчица.
Факта че харесвам Стефан повече от Деймън не ми пречи да призная ,че за Елена този тип отношения не са здравословни.

# 567
Боже, вие вече скачате и без някой да каже дума срещу св. Дамян.  Rolling Eyes

# 568
Не става дума за "св. (или не) Дамян", а че не е вярно че "Стефан е решен да направи най-доброто за Елена и това според него е тя да продължи живота си без него,Деймън ,древни и други производни на тях."... На този етап той я парира, просто защото осъзнава, че тя изпитва нещо и към брат му. Освен това не знам как би я "предпазил", защото връзката й зависи лично от нея и Деймън/някой от Древните/евентуален друг производен, а не от Стефан. Стефан отговаря за себе си.

П.П. Между другото, не храня антипатия към него.
П.П.П. Мисля, че и преди да се "случат събитията" на всички ни е ясно накъде бият нещата и че ще има поне нещо "малко" между Елена и Деймън...

# 569
  • на кого му пука
Естествено че има.В трети сезон само с него се е целувала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт